Heatspreader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ενημερώνεις το service ώστε να γνωρίζουν και να μιλήσουν με το τμήμα εγγυήσεων, μπορεί για παράδειγμα να σε πουν να φέρεις και την άλλη κάρτα για αλλαγή. Καλά ναι, παίζει και αυτό.
v-tidus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ο νόμος αυτός ισχύει για τις πρώτες 15 ημέρες από την αγορά, όχι τους πρώτους 15 μήνες...
Re-man Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ο νόμος αυτός ισχύει για τις πρώτες 15 ημέρες από την αγορά, όχι τους πρώτους 15 μήνες... Ο νομος αυτος ισχυει για οσο διαρκει η εγγυηση.
v-tidus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Οκ, δεν το συνεχίζω, αλλά σε όλα τα καταστήματα αυτό ισχύει, τις πρώτες 15 ημέρες από την αγορά... Anyway ελπίζω να βρει τελικά κάτι που τον ικανοποιεί το παιδί που άνοιξε το topic. Be well.
Re-man Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Οκ, δεν το συνεχίζω, αλλά σε όλα τα καταστήματα αυτό ισχύει, τις πρώτες 15 ημέρες από την αγορά...Anyway ελπίζω να βρει τελικά κάτι που τον ικανοποιεί το παιδί που άνοιξε το topic. Be well. Καποιοι ικανοποιουνται με ο,τι ειθισται, καποιοι με οτι δικαιουνται. Θεμα επιλογης.
heyou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Mια χαρά συμπεριφέρθηκε το πλαίσιο. Αν χαλάσει κατι στο αλλάζουν με το ιδιο προϊον και αν δεν το έχουν με άλλο αντίστοιχο. Αφου ζητάς κατι με 270 ευρώ στην ουσία δεν παίρνεις αντιστοιχων δυνατοτήτων με τη χαλασμένη κάρτα αλλά μια πολύ καλύτερη.
Venisk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν είναι δουλειά μου να πω κάτι τέτοιο δημόσια κ αρχίσουν όλα τα 13χρονα του forum να δοκιμάζουν..(αν και για πολλούς μεγαλύτερους έχω την ίδια άποψη) To θέμα είναι πως γίνεται κ κάποιοι το έχουν βρει ως χόμπι τώρα τελευταία, για να παίρνουν καινούριες κάρτες γραφικών.. Δεν το έχω κάνει ούτε ποτέ θα το δοκίμαζα, από φίλο το έμαθα..και για τους επίδοξους καλύτερα μην κάνετε ζημιά..δεν είναι όλοι χαζοί/άσχετοι στα καταστήματα του πλαισίου κ σε κάθε άλλο κατάστημα, μπορεί να την πατήσετε άσχημα..
vagpap Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το Πλαίσιο ακολουθεί τη λογική αυτή εδώ και χρόνια. Εγώ για παράδειγμα είχα πάρει ένα CD-RW BTC... το οποίο χάλασε στο 8μηνο. Το γύρισα πίσω στο κατάστημα, έβαλαν τα γέλια και λένε οι τεχνικοί, "καλά, πουλάγαμε τέτοια πράματα ποτέ?", κοιτάνε τους καταλόγους τους και τη διαθεσιμότητα, και μου λένε: "Θα σου δώσουμε ένα Teac". Χαρά εγώ τρελλή, μιας και άλλο BTC... άλλο Teac (σαν το σκυλί δουλεύει ακόμα αποβλημάτιστα), πάω στο ταμείο για την αλλαγή, έρχεται και ο τεχνικός μαζί, και λέει: "Δεν θα πληρώσει καμία διαφορά τιμής καταλόγου (BTC 19? - Teac 45?) μιας και δεν έχουμε άλλο μοντέλο να του δώσουμε, και αυτό είναι αντίστοιχο προϊόν". Είπα ευχαριστώ και πήρα το νέο μου CD-RW...
urezin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 να πω κι εγω την δικη μου εμπειρια πηγα μια καρτα 7600 gs και μου εδωσαν πιστωτικο 30 ευρω η μία αντίστοιχη 8600 εγω διαμαρτυρηθηκα και ο τεχνικός πατησε κάτι στον υπολογιστη και μου εδωσε πιστωτικό στην αξια της καρτας 79 ευρω Τοσο απλα....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Έπεσες σε αναρμόδιο υπάλληλο και μη ενημερωμένο , συνεργάζομαι με το πλαίσιο χρόνια τώρα και πάντα μου επιστρέφουν όλο το ποσό στην πρώτη ημερομηνία αγοράς του ίσως και επειδή είμαι πελάτης και βλέπουν τα χιλιάρικα που τους έχω αφήσει στην καρτέλα μου τι να πω ? Τι εννοείς 'επιστρέφουν όλο το ποσό στην πρώτη ημερομηνία αγορά'? Υπήρξε προβλημα σε κάποιο προϊόν και το άλλαξες?
Mourgolikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Πάρε καλύτερα την 9800GT καθώς οι 9800GT είναι rebrand τών 8800GT Φυσικά υπάρχουν 9800GT στα 55nm και στα 65nm αλλά η διαφορά στις επιδόσεις δεν είναι απολύτως καμία. *Αυτές των 65nm ειναι οι παλιές 8800GT Δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση η πίστωση των 60 ευρώ!
isaias1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Τελικα πηρα την 9800gt...Την Twintech βεβαια που ηταν η πιο φτηνη κ τους συνεφερε...Κατα 99% ειναι με 65nm πυρηνα.Ολα αυτα βεβαια γιατι δεν καθησα να πολυασχοληθω ουτε κ εχω το χρονο να καθομαι να μιλαω με τον καθενα κ να του εξηγω τι συμβαινει. Παντως εγω με την ολη αντιμετωπιση δεν ειμαι ευχαριστημενος. Αυτα τα λιγα.Το θεμα μπορει να ληξει τωρα!
benZiDirK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 isaias1983 το μονο που μπορω να πω ειναι πως εχεις 100% αδικο. Σκεψου πως αν υπηρχε 9800GT οταν αγορασες την 8800GT ποσο θα εκανε; ετσι θα το σκεφτεσαι... απο κει και περα εφοσον δεν υπηρχε η συγκεκριμενη καρτα οταν αγορασες την 8800 λογικο ειναι να σου δωσουν κατι παρομοιο σε επιδοσεις και οχι σε τιμη. Αλλωστε αν ηταν ετσι θα διναμε μια φορα 400 ευρω σε καρτα γραφικων και καθε 2 χρονια θα την πηγαιναμε πισω και θα περναμε οτι καλυτερο κυκλοφορουσε εκεινη την στιγμη τζαμπα! Ασε που το Πλαισιο κανει αμεση αντικατασταση. Ποσο καιρο περιμενες; 24 ωρες το πολυ... και αμφιβαλω αν περιμενες τοσο...
A_gamer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 isaias1983 το μονο που μπορω να πω ειναι πως εχεις 100% αδικο. Σκεψου πως αν υπηρχε 9800GT οταν αγορασες την 8800GT ποσο θα εκανε; ετσι θα το σκεφτεσαι... απο κει και περα εφοσον δεν υπηρχε η συγκεκριμενη καρτα οταν αγορασες την 8800 λογικο ειναι να σου δωσουν κατι παρομοιο σε επιδοσεις και οχι σε τιμη. Αλλωστε αν ηταν ετσι θα διναμε μια φορα 400 ευρω σε καρτα γραφικων και καθε 2 χρονια θα την πηγαιναμε πισω και θα περναμε οτι καλυτερο κυκλοφορουσε εκεινη την στιγμη τζαμπα! Ασε που το Πλαισιο κανει αμεση αντικατασταση. Ποσο καιρο περιμενες; 24 ωρες το πολυ... και αμφιβαλω αν περιμενες τοσο... Σημασία έχει τι λέει ο νόμος και ο νόμος λέει ότι αν ένα προϊόν χαλάσει μέσα στην εγγύηση, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση (το οποίο αν το μεταφράζετε ως "να του επιστρέψουν τη σημερινή αξία", τότε μάλλον έχετε κάποιο πρόβλημα). Όσο για αυτό που είπε κάποιος για 15 μέρες, αυτό ισχύει όταν το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δηλαδή όταν έχει απλώς αλλάξει γνώμη ο αγοραστής. Αν έχει χαλάσει χωρίς υπαιτιότητα του πελάτη, τότε ο χρόνος που δίνεται είναι δύο χρόνια ή όσο είναι η εγγύηση αν αυτή είναι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.