ksaplostra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Παιδια θα παιξει ρολο που δεν εχω παιξει το 1?Η θα ηταν καλυτερα να παιξω το 1..?και να παω στο 2 θα έχεις κάποια κενά όσον αφορά την ιστορία.Αυτό μονο.
manost Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τα fire minions μπορούν να περάσουν από τη φωτιά χωρίς να πάθουν κάτι. Επέλεξε μόνο αυτά και σκότωσε αυτούς τουσ χωρικούς Το πρόβλημα είναι ότι στο σημείο που είμαι δεν έχεις βρει ακόμη τα fire minions. Tελικά μετά από ~ 2 ημέρες τα κατάφερα. Που να το ξέρω ρε γ@μώτη μου ότι πρέπει να σκοτώσω 3 χωρικούς και να 'υποτάξω' άλλους 3 για να προχωρήσει το παιχνίδι!!!!!!! Και ακόμη περισσότερο που να ξέρω πως γίνονται όλα αυτά, βάζοντας δηλαδή τα minions γύρω τους έτσι ώστρε να τους απασχολούν και να μην κινούνται. Εκτός και αν είχαν αναφερθεί στο tutorial κι εγώ κοιμόμουν
Wakka Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Χαιρεται παιδια εχω ενα προβλημα με το Overlord 2. Και το προβλημα αρχιζει αφου γινει κανονικα η εγκατασταση, επειτα παω να ξεκινησω το παιχνιδι και μου βγαζει το εξης προβλημα το οποιο φαινεται στην εικονα.Στο pc του αδελφου μου στην αρχη επαιζε και επειτα μετα απο ένα format δεν ξαναεπαιξε για τον ιδιο λογο.
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 http://store.steampowered.com/sub/2464/ 8,75 ευρώ για το αρχικό overlord+expansion καθώς και το overlord 2 Εκπληκτική προσφορά!!!! Ισχύει για το Σ/Κ για όποιον ενδιαφέρεται.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 http://store.steampowered.com/sub/2464/ 8,75 ευρώ για το αρχικό overlord+expansion καθώς και το overlord 2 Εκπληκτική προσφορά!!!! Ισχύει για το Σ/Κ για όποιον ενδιαφέρεται. Μπράβο ρε chill... το τσίμπησα με την μία. Ευχαριστώ
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Np Και εγώ το τσίμπησα. Μου αρέσουν τέτοιες κινήσεις και γι' αυτό τις επιβραβεύω. Τα περισσότερα Σ/Κ το steam έχει πραγματικά απίστευτες προσφορές. Μεσοβδόμαδα πάντως παραμένει φαρμακείο xaxa.
Mourgolikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Με τέτοια τιμή δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα τσιμπήσεις όλα πακέτο Θα μαζευτούμε κι αρκετοί και θα μπορούμε να παίζουμε και co-op/multiplayer
antonl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον είμαι ο μόνος περίεργος που τα θέλω σε δισκάκια ε; Σε χάρτινο ψιλοτεράστιο κουτάκι κιόλας, για να μην έχω που να το βάλω και να περιφέρεται από ράφι σε ράφι.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον είμαι ο μόνος περίεργος που τα θέλω σε δισκάκια ε; Σε χάρτινο ψιλοτεράστιο κουτάκι κιόλας, για να μην έχω που να το βάλω και να περιφέρεται από ράφι σε ράφι. το ακριβώς αντίθετο εγώ... ο τρόπος λειτουργίας του steam για μένα είναι ο καλύτερος. Ούτε κουτιά, ούτε manual (που έτσι και αλλιώς ποτέ δεν κοιτάω), ούτε να μην ξέρω που έβαλα το δισκάκι, ούτε βάλε- βγάλε.... αφήνεις το pc να το κατεβάσει και είσαι έτοιμος..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 **offtopic** Steam sucks! **offtopic**
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.