Προς το περιεχόμενο

Overlord II

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παίζει να είναι από τα λίγα παιγνίδια που γέλασα με τη ψυχή μου!!!

είχε πολύ έξυπνο χιούμορ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μερικές εικόνες από το demo. Τρέχει με 55-110fps. Παρατηρήστε τις αχνές σκιές των Minnions στην πρώτη εικόνα και το fur shading ;)

s8ycbh6zmwxxa6xk0jwn.jpg

bog5m2dododv1237cg32.jpg

bupwa24u11es4doythth.jpg

0xgfcskqylahna6ya3go.jpg

rc45tyfmpcqtd1pjuzul.jpg

mmhwua3bpjltog52ex71.jpg

Δημοσ.

το τερματισα χθες πολυ καλο παιχνδι!! Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που αποφασια να αγορασω και το πρωτο! Εται μολις βγει το 2 θα αγορασω και τα 2 παιχνιδια ταυτοχρονα

Δημοσ.
το τερματισα χθες πολυ καλο παιχνδι!! Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που αποφασια να αγορασω και το πρωτο! Εται μολις βγει το 2 θα αγορασω και τα 2 παιχνιδια ταυτοχρονα

Αν περιμένεις λίγο είναι (στατιστικά) βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσουν σε καλή τιμή και τα δύο μαζί πακέτο :P

Δημοσ.

Ο Οrokusaki θα πάρει και τώρα το overlord2 μόνο και το πακετάκι μαζί με το αρχικό παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει!!!! Ο Orokusaki στηρίζει εμπράκτως συνέχεια το pc gaming, αγοράζοντας καθημερινά δεκάδες τίτλους. Είναι Ο ευεργέτης. Χωρίς αυτόν ούτε pacman δεν θα παίζαμε στα pc.

ΖΗΤΩ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ FOOT NINJA!!!! Κάτω τα χελωνονονιντζάκια, η April και ο αρουραίος :lol:!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος που έχει προχωρήσει/τερματίσει να βοηθήσει.

Είμαι σχετικά στην αρχή, σε κάποιο σημείο όπου πρέπει να περάσω από μία είσοδο χωριού (αν κατάλαβα καλά) και λίγο πιο κάτω υπάρχουν κάποιοι χωρικοί και πετούν κάποια εκρηκτικά και κρατούν την είσοδο κλειστή, από τα μαγικά που δημιουργούνται.

Στη βοήθεια που βγάζει το παιχνίδι γράφει: press [alt] or release it in time to subdue villagers.

Τί ακριβώς πρέπει να κάνω; Ακόμη και να πατήσω το alt, εκτός του ότι κάνει το μαγικό (αστραπή) δεν γίνεται κάτι!

Δημοσ.

Τα fire minions μπορούν να περάσουν από τη φωτιά χωρίς να πάθουν κάτι. Επέλεξε μόνο αυτά και σκότωσε αυτούς τουσ χωρικούς ;)

Εγώ έχω κολλήσει αλλού (πρέπει να ομολογήσω ότι τα puzzles του παιχνιδιού είναι άκρως ενδιαφέροντα!):

Στην αποστολή που πρέπει να σώσεις τα green minions, μπαίνεις σε ένα κάστρο μόνο με αυτά. Σε κάποια φάση όμως, και αφού ανοίγεις την πρώτη πόρτα είναι ένας τύπος με τα blue beam guns πλάτη και φράζει την έξοδο. Δεν μπορώ να τον περάσω. Αν του επιτεθούν τα πράσινα, τα σκοτώνει με τη μία και πάλι από την αρχή...............:mad:

Δημοσ.

Τα fire minions μπορούν να περάσουν από τη φωτιά χωρίς να πάθουν κάτι. Επέλεξε μόνο αυτά και σκότωσε αυτούς τουσ χωρικούς ;)

Εγώ έχω κολλήσει αλλού (πρέπει να ομολογήσω ότι τα puzzles του παιχνιδιού είναι άκρως ενδιαφέροντα!):

Στην αποστολή που πρέπει να σώσεις τα green minions, μπαίνεις σε ένα κάστρο μόνο με αυτά. Σε κάποια φάση όμως, και αφού ανοίγεις την πρώτη πόρτα είναι ένας τύπος με τα blue beam guns πλάτη και φράζει την έξοδο. Δεν μπορώ να τον περάσω. Αν του επιτεθούν τα πράσινα, τα σκοτώνει με τη μία και πάλι από την αρχή...............:mad:

στον χορό περιπολίας του έχει πάντα μέρη για να κρυφτείς,με το που γυρίσει πλάτη του καρφώνεις 5-6 διαολάκια στην πλάτη και τον στέλνουν αδιάβαστο.

Δημοσ.

Παιδια θα παιξει ρολο που δεν εχω παιξει το 1?Η θα ηταν καλυτερα να παιξω το 1..?και να παω στο 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...