alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 παίζει να είναι από τα λίγα παιγνίδια που γέλασα με τη ψυχή μου!!! είχε πολύ έξυπνο χιούμορ
kostacurtas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Demo for Overlord II coming soon A demo for Overlord II is coming soon. So says the man himself on his Twitter account. “I have exciting news for you all soon about the Overlord II demo, keep your ears to the ground my budding Overlord’s…” Codies will release the game simultaneously on PC, PS3 and Xbox 360 in the US and UK on June 23 and 26.
kostacurtas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Overlord II E3 09: 10 Reasons Trailer [gt]50772[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Overlord II Career in Overlording Trailer [gt]51248[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Overlord II PC Demo Pre-Load Begins FilePlanet subscribers can now pre-load the 940MB Overlord II PC demo that's due for release later this week. Get downloading!
fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Demo(Ντεμο...) http://www.overlordgame.com/gb/try
john2gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μερικές εικόνες από το demo. Τρέχει με 55-110fps. Παρατηρήστε τις αχνές σκιές των Minnions στην πρώτη εικόνα και το fur shading
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το τερματισα χθες πολυ καλο παιχνδι!! Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που αποφασια να αγορασω και το πρωτο! Εται μολις βγει το 2 θα αγορασω και τα 2 παιχνιδια ταυτοχρονα
the_valliant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το τερματισα χθες πολυ καλο παιχνδι!! Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που αποφασια να αγορασω και το πρωτο! Εται μολις βγει το 2 θα αγορασω και τα 2 παιχνιδια ταυτοχρονα Αν περιμένεις λίγο είναι (στατιστικά) βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσουν σε καλή τιμή και τα δύο μαζί πακέτο
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ο Οrokusaki θα πάρει και τώρα το overlord2 μόνο και το πακετάκι μαζί με το αρχικό παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει!!!! Ο Orokusaki στηρίζει εμπράκτως συνέχεια το pc gaming, αγοράζοντας καθημερινά δεκάδες τίτλους. Είναι Ο ευεργέτης. Χωρίς αυτόν ούτε pacman δεν θα παίζαμε στα pc. ΖΗΤΩ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ FOOT NINJA!!!! Κάτω τα χελωνονονιντζάκια, η April και ο αρουραίος !!!!!
manost Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αν μπορεί κάποιος που έχει προχωρήσει/τερματίσει να βοηθήσει. Είμαι σχετικά στην αρχή, σε κάποιο σημείο όπου πρέπει να περάσω από μία είσοδο χωριού (αν κατάλαβα καλά) και λίγο πιο κάτω υπάρχουν κάποιοι χωρικοί και πετούν κάποια εκρηκτικά και κρατούν την είσοδο κλειστή, από τα μαγικά που δημιουργούνται. Στη βοήθεια που βγάζει το παιχνίδι γράφει: press [alt] or release it in time to subdue villagers. Τί ακριβώς πρέπει να κάνω; Ακόμη και να πατήσω το alt, εκτός του ότι κάνει το μαγικό (αστραπή) δεν γίνεται κάτι!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τα fire minions μπορούν να περάσουν από τη φωτιά χωρίς να πάθουν κάτι. Επέλεξε μόνο αυτά και σκότωσε αυτούς τουσ χωρικούς Εγώ έχω κολλήσει αλλού (πρέπει να ομολογήσω ότι τα puzzles του παιχνιδιού είναι άκρως ενδιαφέροντα!): Στην αποστολή που πρέπει να σώσεις τα green minions, μπαίνεις σε ένα κάστρο μόνο με αυτά. Σε κάποια φάση όμως, και αφού ανοίγεις την πρώτη πόρτα είναι ένας τύπος με τα blue beam guns πλάτη και φράζει την έξοδο. Δεν μπορώ να τον περάσω. Αν του επιτεθούν τα πράσινα, τα σκοτώνει με τη μία και πάλι από την αρχή...............
ksaplostra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τα fire minions μπορούν να περάσουν από τη φωτιά χωρίς να πάθουν κάτι. Επέλεξε μόνο αυτά και σκότωσε αυτούς τουσ χωρικούς Εγώ έχω κολλήσει αλλού (πρέπει να ομολογήσω ότι τα puzzles του παιχνιδιού είναι άκρως ενδιαφέροντα!): Στην αποστολή που πρέπει να σώσεις τα green minions, μπαίνεις σε ένα κάστρο μόνο με αυτά. Σε κάποια φάση όμως, και αφού ανοίγεις την πρώτη πόρτα είναι ένας τύπος με τα blue beam guns πλάτη και φράζει την έξοδο. Δεν μπορώ να τον περάσω. Αν του επιτεθούν τα πράσινα, τα σκοτώνει με τη μία και πάλι από την αρχή............... στον χορό περιπολίας του έχει πάντα μέρη για να κρυφτείς,με το που γυρίσει πλάτη του καρφώνεις 5-6 διαολάκια στην πλάτη και τον στέλνουν αδιάβαστο.
Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Παιδια θα παιξει ρολο που δεν εχω παιξει το 1?Η θα ηταν καλυτερα να παιξω το 1..?και να παω στο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.