nikos_e34 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ρε ελεος αμα ειναι εχω και τσιπουρο-κρασι(50 στρεμματα κανουμε εξαγωγη σταφυλιων)και γαλα και τυρια και κρεας κτλ.... εγω απλα θελω να βρω μαγαζια να πουλισω το βιολογικο λαδι...ελεος δλδ :p ξερει κανεις που μπορω να δοσω το βιολογικο λαδι ετοιμο και σε μπουκαλια-ακια 750ml-500ml κτλ....που μπορω να βρω να τα δοσω ομως;; οποιος ξερει ας πει εδω! ευχαριστω! ΥΓ να μη ξεφευγουμε απο το topic αν γινετε :lol: Ε ΔΩΣΕ ΡΕΦΙΛΑΡΑ ΜΙΑ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΡΕ ΓΜΤ!!! μας γκαστρωσες μεχρι να βγαλουμε νοημα τι θελεις! τι πρεπει να εχει το προιον για να ειναι "βιολογικο" ? τι καινουρια μοδα ειναι αυτη? οπως ειπε και ενα παληκαρι πιο πανω αν δεν ψεκασεις την ελια για το δακο καλυτερα να την ξεγραψεις διοτι κατα 99,99 τοις εκατο θα τη φαει ο δακος..ο μπαρμπας μου μεχρι πριν 14 χρονια ταιζε τα προβατα το χειμωνα με ετοιμη ζωοτροφη μεχρι που δεν μπορουσε να ανταπεξερθει στις τιμες των τροφων και 10 στρεματα τα εχει κανει τριφυλι που το μαζευει και το δινει το χειμωνα..εκτος απο αλατι που τα ταιζει ωρες ωρες και τα φαρμακα και εμβολια πλεον δεν εχει τιποτα αγοραστο..οσο για τα βουλγαρικα τα προβατα που λενε τα χτυπανε πολυ ορμονη για να μεγαλωσουν γρηγορα..ειχε ενα ντοκιμαντερ στη βουλγαρικη τηλεοραση γιαυτο.. 500 μλ και 750 δεν φτανουν για διο σαλατες ρε φιλε..με τι τιμη θα το πουλας ?
JohnnieWalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 υπαρχουν βιολογικα προιοντα και δε κανεις ψεκασμο... οσο για τα μλ ετσι τα θελουν τα μαγαζια στο εξωτερικο τι νομιζεις οτι οι ξενοι περνουν 5κιλα κτλ :p:p
nikos_e34 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 τζιιζους κραιστ.. ελληναρας mode on: ε ρε οι ευρωπαιοι οταν καναμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα..οταν εμεις αγοραζουμε τενεκεδες αυτοι με το δοσομετρο. ελληναρας mode off
kgkiali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αν κάποιος απο εσάς θέλει να προβάλει το βιολογικό ή παραδοσιακό προιόν που παράγει, όπως αναφέρατε το λαδάκι ας ρίξει μια ματία στο http://www.biopoiotita.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.