giorgosxristou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 καλημέρα σε όλους,παρήγγειλα από το ebay ένα ζευγάρι κυάλια και πλήρωσα 329$ και περίμενα αρκετό καιρό να έρθουν,τελικά ήρθαν και μέσα στο κουτί ήταν ένα ζευγάρι άσχετα κυάλια κινεζικης καταγωγής και αξιας 70$ μαζί με ένα πάκο χαρτιά a4....για να βαραίνει το δέμα!από κει που τα αγόρασα έδειχνε ότι ο πολίτης είναι ok, http://myworld.ebay.com/oldremains?&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181 του έστειλα 4-5 email αλλα τζίφος η δουλειά! επικοινώνησα με paypal για να μου επιστραφούν τα λεφτά πίσω,σε τέτοιες περίπτωσης τι παίζει?θα πάρω πίσω τα λεφτά μου?με χει νευριάσει πολύ το θέμα! ευχαριστώ.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 άτιμο πράγμα το μπανιστήρι στις γειτόνισσες
benZiDirK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Αμα δεις καλα ο τυπος εχει 90 negative feedbacks.... δεν ειναι καλο αυτο... και το αλλο που πρεπει να δεις ειναι πως δεν ειναι πλεον στο ebay... λεει "not registered user" που σημαινει ή τον κανανε ban ή τσιμπησε λεφτα απο 10-20 ατομα και την εκανε... δεν σε βλεπω καλα παντως... σορρυ που στο λεω αλλα για να λεει "not registered user" δυσκολα θα βγαλεις ακρη.
giorgosxristou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Vatos_locos θα πρέπε να ντρέπεσαι για αυτά που λες!!!δηλαδή επειδή απέναντι από το παράθυρο μου είναι φοιτήτριες και βγαίνουν μισόγυμνες πρέπει να κάνω μπανιστήρι?παρεπιπτόντως στην βάρκα θέλω να τα βάλω ,για να μην παρεξηγηθώ!
giorgosxristou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 το θέμα είναι πως πάω μέσο paypal και ελπίζω από εκεί να βγάλω άκρη,άμα δεις omws έχει 10468 και power user ,δεν νομίζω να μην βγει άκρη...(παρηγοριά στον άρρωστο)
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Vatos_locos θα πρέπε να ντρέπεσαι για αυτά που λες!!!δηλαδή επειδή απέναντι από το παράθυρο μου είναι φοιτήτριες και βγαίνουν μισόγυμνες πρέπει να κάνω μπανιστήρι?παρεπιπτόντως στην βάρκα θέλω να τα βάλω ,για να μην παρεξηγηθώ! πέρα από τις μαλακίες σε κάτι τέτοιες καταστάσεις 99% τον πίνεις κανωνικά μόνο αν βγάλεις άκρη από το paypal
kirmis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε συ δεν το πίνεις... Εμένα σε ανάλογη περίπτωση (μικρότερης αξίας βέβαια) έκανα καταγγελία για απάτη και τα χρήματα μου επέστρεψαν στον λογαριασμό μου! και δεν το πίστευα! Άρχισε την διαδικασία της καταγγελίας και δως του αρνητικό feedback
mits@kos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παρομοίως.. Και ήταν και ο δικός μου seller not registered όταν έκανα την καταγγελί στο PayPal...
giorgosxristou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν τόσο καλο feedback με τόσες πωλήσεις και μετά την κάνουν με ελαφρά?εμενα μου γύρισαν πίσω 170 δολάρια...έτσι λένε τουλάχιστον από το paypal αλλα χάνω αλλα 100 euro...δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...σκέφτομαι να πάω εκεί να τον αρχίσω στις γρήγορες...λέμε και καμια αηδία να ξεχνάμε τον πόνο μας
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δύσκολη Περίπτωση.Σου εύχομαι πάντως να τελειώσει γρήγορα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...
adamakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ολοι αυτοι οι τυποι κανουν αρπαχτες επειδη το εβαυ εχει πολυ μεγαλη βαση χρηστων το feedback τους ανεβαινει πολυ γρηγορα μετα τα αρπαζουν απο τους υπολοιπους και τελειωνει η ιστορια ανοιγουν νεο λογαριασμο στο εβαυ και φτου και απο την αρχη κλασικοι απατεωνες. πρωτα κερδιζουν εμπιστοσυνη μεσω του feedback και μετα στη φορανε παντως μια φορα που μου ετυχε κατι αντιστοιχο πηρα τα λεφτα μου πισω μεσω paypal, αφου πρωτα ειχα κανει dispute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.