mahair7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Παιδια εκανα ολικη αναβαθμιση στο pc και εβαλα πανω ενα δισκο SATA και του περασα και το λειτουργικο... Πως θα περασω καποια αρχεια απο τον παλιο μου IDE?
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ή θα παρεις εναν controller PCI-->IDE ή θα παρεις εξωτερικο κουτι IDE-->USB και θα βαλεις μεσα το σκληρο. Σε περιπτωση που η μητρικη σου εχει IDE υποδοχες τοτε απλως βαλε τον σκληρο σου επανω ενω ειναι κλειστο το PC και οταν ανοιξεις τα Windows αυτα θα τον δουν αυτοματα.
mahair7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σε περιπτωση που η μητρικη σου εχει IDE υποδοχες τοτε απλως βαλε τον σκληρο σου επανω ενω ειναι κλειστο το PC και οταν ανοιξεις τα Windows αυτα θα τον δουν αυτοματα. Εχει... δλδ θα τον βαλω πανω...και οταν ανοιξω τον Η/Υ θα bootαρει κανονικα απο το σατα,θα μου βγαλει και τον ide στο ''ο υπολογιστης μου'' και θα κανω copy paste απο τον ενα δισκο στον αλλο?Δε θελει τπτ ειδικους drivers?
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 δεν χρειαζεται κανεναν driver. Αν δεν κανει boot απο τον sata τοτε αλλαξε το boot order απο το BIOS της μητρικης σου και να βαλεις τον SATA controller πανω πανω. Tα υπολοιπα ειναι οπως τα λες. Σε περιπτωση που εχεις καποιο DVD πανω στις υποδοχες IDE (και εαν εχεις μονο μια) τοτε ή αποσυνδεσε προσωρινα το DVD και τοποθετησε στη θεση του τον σκληρο ή βαλτα και τα δυο πανω στο IDE καλωδιο και αλλαξε τα jumpers στο πισω μερος των συσκευων να ειναι ειτε στο AUTO και για τα δυο ή το ενα slave και το αλλο master. Υποψην οτι με τον παραπανω τροπο η ταχυτητα του σκληρου θα πεσει στη ταχυτητα του DVD.
mahair7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 δεν χρειαζεται κανεναν driver. Αν δεν κανει boot απο τον sata τοτε αλλαξε το boot order απο το BIOS της μητρικης σου και να βαλεις τον SATA controller πανω πανω. Tα υπολοιπα ειναι οπως τα λες. Ευχαριστω,θα το δοκιμασω.
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Να σαι καλα φιλε μου, προσθεσα και αλλες πληροφοριες στο προηγουμενο μηνυμα, αν θες διαβασε τες.
mahair7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Να σαι καλα φιλε μου, προσθεσα και αλλες πληροφοριες στο προηγουμενο μηνυμα, αν θες διαβασε τες. Φιλε μου,μολις το εκανα και ειναι ολα ενταξει. Ευχαριστω για μια ακομη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.