Προς το περιεχόμενο

Ο θανατός των pc game και οι λόγοι που δεν έρχετε

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα games για pc' date=' είναι παρα πολύ εύκολο να τα "pirataris".. και δεν κερδίζουν τίποτα..αυτοί που τα βγάζουν.... ασχολούμαι με games από τα 6 μου, (τώρα είμαι 14.75 χρόνον xD) και δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει game από τα 8 μου!! μονο δυο αυθεντικά έχω αγοράσει στην ζωή μου (από εφημερίδα 5 euro xD) από τα 8 και πάνω τα "pirataro"... πανεύκολο.. βίντεο club, ξεκλείδωμα, αντιγραφή....η από torrents.. οποτε η εταιρίες, δεν βγάζουν τίποτα... γιαυτο και για το pc, είναι τόσο "Dead" τα games!! xD

[/quote']

Το θέμα της πειρατίας δεν υφίσταται πλέον, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να αντιγράψεις ένα παιχνίδι κονσόλας (ή στην προκειμένη περίπτωση να κατεβάσεις). Γενικά αν είναι να βουτήξεις το παιχνίδι... θα το βουτήξεις. Αν είναι να το αγοράσεις, θα το αγοράσεις. Απλά κι αγαπημένα :P

PS: Και οι εταιρείες βγάζουν πολλά PC games. Δεν είναι τυχαίο που η Capcom έκανε στροφή 180 μοιρών και τα υποστηρίζει. Το θέμα δεν είναι τα παιχνίδια γιατί τον Σεπτέμβριο θα βγουν αρκετοί AAA τίτλοι. Το θέμα είναι θα σκάσετε τα φράγκα ή θα προτιμήσετε την εύκολη λύση ώστε στο επόμενο thread να πείτε την ίδια καραμέλα με την πειρατία, τις τιμές και τις γνωστές δικαιολογίες; ;)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το mass effect μέσα σε 4 μήνες που υπάρχει διαθέσιμο για pc ξεπέρασε σε πωλήσεις την έκδοση για xbox

To crysis ξεπέρασε σε πωλήσεις το bioshock που είναι ένα game που βγήκε και για τις κονσόλες

Oι πωλήσεις για pc του Bioshock ξεπέρασαν τις αντιστοιχες πωλήσεις του game για το xbox

Βασικά έχω μερικές ερωτήσεις chek2fire. Που υπάρχουν πληροφορίες για τα παραπάνω;;

Ρωτάω γιατί εκτός από το ότι τα ακούω πρώτη φορά (και ψάχνομαι αρκετά με το PC gaming) δεν βρήκα τπτ στο google. Επίσης μου κάνουν απίστευτη εντύπωση

Το θέμα της πειρατίας δεν υφίσταται πλέον, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να αντιγράψεις ένα παιχνίδι κονσόλας (ή στην προκειμένη περίπτωση να κατεβάσεις). Γενικά αν είναι να βουτήξεις το παιχνίδι... θα το βουτήξεις. Αν είναι να το αγοράσεις, θα το αγοράσεις. Απλά κι αγαπημένα :P

Φυσικά και υφίσταται και είναι πιο καταστροφική από ποτέ λόγο της διείσδυσης του broadband internet. Στις κονσόλες το φαινόμενο είναι σαφώς πιο ήπιο. Θυμίζω ότι στο PS3 που δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα. Επίσης για να παίξει μια κονσόλα πειρατικά πρέπει να τσιπαριστεί κάτι που είναι και επικίνδυνο και δημιουργεί προβλήματα με την εγγύηση, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα όπως πχ με κάποια συγκεκριμένα μοντέλα xbox360 τα οποία δεν τσιπάρονται. Μετά τα ban κονσολών όσων έπαιζαν με πειρατικά στο Live στο xbox πειρατεία και multiplayer δεν πάνε πλέον μαζί. Στο PC βρίσκεις έναν πειρατικό server και είσαι (σχεδόν) ok.

Το συμπέρασμα είναι ότι ενώ στις κονσόλες το φαινόμενο μειώνεται στο PC συνεχίζει πιο δυνατό από ποτέ.

Δημοσ.
Ερχεται και το gears of war 2 λογικά προς το τέλος του χρόνου :) Θα γίνει πανικός

Πες καλύτερα Άνοιξη για να είμαστε καλυμμένοι :P

Δημοσ.

Δεν έχω συγκρατήσει τα rss με τις ειδήσεις που αναφέρω αλλα κατα καιρούς έχουν αναφερθεί όλα τα νέα που αναφέρω και σε αυτό το forum. Νομίζω είναι γνωστές οι διαφορές των πωλήσεων σε bioshock crysis, η μεγάλες πωλήσεις στην pc version του mass effect και τα κέρδη που αναφερθήκανε από την EA που ξεπερνούν αυτές που έκανε το ίδιο διάστημα για το xbox στην Αμερική.

Δημοσ.

το gaming στα pc δεν προκειται να πεθανει ποτε γιατι ειναι ο βασικος λογος αναβαθμισης.Στο τελος αν συνεχιστει η πειρατεια θα πληρωνουν τα games ΑΤΙ/AMD,NVIDIA και intel αντι για μας.Εγω προσωπικα αγοραζω αυθεντικα κανα 6 μηνο αφου κυκλοφορησουν που γινονται αναπροσαρμογες των τιμων στα 15-20 ευρω.40-50 δεν δινω με την καμια

Δημοσ.

PS: Και οι εταιρείες βγάζουν πολλά PC games. Δεν είναι τυχαίο που η Capcom έκανε στροφή 180 μοιρών και τα υποστηρίζει.

ναι σωστα γιαυτο πουλησε το pc η lucas arts, επειδη ειναι χειροτερο οπως λεει απο το ps2....

http://kotaku.com/389776/force-unleashed-not-coming-to-pc-and-this-is-the-best-excuse-lucasarts-could-come-up-with

το gaming στα pc δεν προκειται να πεθανει ποτε γιατι ειναι ο βασικος λογος αναβαθμισης.

συμφωνω

Δημοσ.
ναι σωστα γιαυτο πουλησε το pc η lucas arts, επειδη ειναι χειροτερο οπως λεει απο το ps2....

Πολύ αστείες δηλώσεις ήταν αυτές που είχε κάνει η Lucas Arts. Μου θύμιζε τις δηλώσεις ότι θα έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια για να μπορέσουν τα PCs να τρέξουν το Gears Of War :P

Δημοσ.

Το mass effect μέσα σε 4 μήνες που υπάρχει διαθέσιμο για pc ξεπέρασε σε πωλήσεις την έκδοση για xbox

To crysis ξεπέρασε σε πωλήσεις το bioshock που είναι ένα game που βγήκε και για τις κονσόλες

Oι πωλήσεις για pc του Bioshock ξεπέρασαν τις αντιστοιχες πωλήσεις του game για το xbox

Λοιπών για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους. To Bioshock έχει πουλήσει 2.2M μέχρι τις 5/6/08 και το Crysis 1.5Μ μέχρι της 27/6/08. link 1, link 2. Οι πληροφορίες έρχονται από τις ίδιες τις εταιρίες.

Για το αν το Bioshock PC ξεπέρασε σε πωλήσεις την έκδοση του xbox βρήκα μόνο μια κουτσουρεμένη πληροφορία η οποία δεν απαντάει στον ισχυρισμό αυτόν καθ' αυτόν. Την παραθέτω αυτολεξεί "BioShock sold over a million on PC." Link

Για το Mass Effect PC και πωλήσεις δεν βρήκα απολύτως τίποτα.

Τρία τινά συμβαίνουν. Ή μιλάμε για συγκάλυψη ή για υποθέσεις κάποιον sites ή κάποιος το τράβηξε πολύ μακριά. Αγαπητέ chek2fire θα ήθελα εάν είναι εύκολο και εάν έχεις χρόνο να έβρισκες που υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες γιατί τίθεται θέμα παραπληροφόρησης.

Ότι σκαλίζω και ότι γράφω δεν είναι από φθόνο ή για να την πω σε κάποιον απλά ψάχνω την αλήθεια γιατί αν ισχύουν αυτά που έγραψε ο chek2fire ανατρέπουν ΠΑΑΑΡΑ πολλά.

Χωρίς παρεξήγηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το Mass Effect PC και πωλήσεις δεν βρήκα απολύτως τίποτα.

Η αναζήτηση με όρους "mass effect pc sales" έφερε στην πρώτη σελίδα αυτό:

"While PC and PS3 are said to be the least popular platforms among gamers these days, these are the platforms which EA is selling most on. The company announced that PC and PS3 sales contributed the most to its revenue, with the latter bringing in about $139 million. PC software followed at $86 million, with Xbox 360 coming in at $81 million for the quarter ending June 30, 2008."

Οι δηλώσεις αποδίδονται στον EA CEO John Riccitiello.

Μιλάμε βέβαια για μία εταιρία, αλλά οπωσδήποτε η ΕΑ είναι σημαντική. Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν και κάποια επιπλέον links σχετικά με τις πωλήσεις games στην ασθμαίνουσα Αμερικανική οικονομία κτλ.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα δήλωση του ίδιου, σχετικά με τις ανοδικές προοπτικές των pc games, εδώ, από το kotaku.

Δημοσ.
Η αναζήτηση με όρους "mass effect pc sales" έφερε στην πρώτη σελίδα αυτό:

"While PC and PS3 are said to be the least popular platforms among gamers these days, these are the platforms which EA is selling most on. The company announced that PC and PS3 sales contributed the most to its revenue, with the latter bringing in about $139 million. PC software followed at $86 million, with Xbox 360 coming in at $81 million for the quarter ending June 30, 2008."

Οι δηλώσεις αποδίδονται στον EA CEO John Riccitiello.

Μιλάμε βέβαια για μία εταιρία, αλλά οπωσδήποτε η ΕΑ είναι σημαντική. Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν και κάποια επιπλέον links σχετικά με τις πωλήσεις games στην ασθμαίνουσα Αμερικανική οικονομία κτλ.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα δήλωση του ίδιου, σχετικά με τις ανοδικές προοπτικές των pc games, εδώ, από το kotaku.

Αυτό δεν απαντάει στο ότι η έκδοση για PC πούλησε περισσότερο από αυτήν του xbox.

Δημοσ.
το gaming στα pc δεν προκειται να πεθανει ποτε γιατι ειναι ο βασικος λογος αναβαθμισης.

Και ένας ακόμα λόγος είναι ότι δε θα μπορεί μετά η M$ να εκβιάζει τον κόσμο με το "νέο" DX για να αγοράζει το νέο λειτουργικό της.

Σοβαρά τώρα: Όταν μιλάμε για high-end / advanced / pro gaming, το pc δεν έχει αντίπαλο. Οι κονσόλες φτάνουν για να ικανοποιήσουν μέχρι τις ορεξεις των 16 χρονων. Το επόμενο επίπεδο είναι το pc gaming. mmorg, mods, community, είναι έννοιες άγνωστες στον κόσμο της κονσόλας.

Δημοσ.

Δεν εχω χρόνο καθόλου να ψάξω για link λόγο δουλειάς αλλά από τι βλέπετε και με ένα search τα περισσότερα ισχύουν. Οσο για την συνομωσία και την συγκάληψη όντος υπάρχει και βασίζετε σε ένα γεγονός αποκάλυψη που έγινε πρόσφατα από τους φωστήρες της microsoft και πως είχαν αποφασίσει να κατευθύνουν την αγορά και τις πρακτικές που ακολουθούσαν. Δυστυχώς δεν θα γράψω περισσότερα γιατί άντε να ψάχνω να βρω το link μετα. Οποιος ενδιαφέρετε μπορει να googlarei να το βρει..

Δημοσ.

αντε ρε με τα λεσβιακα games ασχολειστε :-(

κανονικα επρεπε να τα κατηγορειτε που προωθουν την ομοφυλοφυλια αντι να κοιτατε τις πωλησεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...