silversurfer.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 καλημέρα στο forum. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει , έχω το εξής πρόβλημα : Πρόσφατα δοκίμαζα διάφορα Antivirus. Έβαζα , έβγαζα , κάποιες στιγμές είχα και 2-3 ταυτόχρονα. Τώρα έχω nod32. Από τότε ,μάλλον, όταν πάω να τρέξω εγκατάσταση κάποιου software , παγώνει η οθόνη. Δηλαδή δείχνει το ίδιο πράγμα, δεν προχωράει, ενώ τα ασύρματα ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνονται. Ακόμα και αν κλείσω το norton και το super antispam , πάλι τα ίδια. Το antivirus δεν δείχνει ότι έχω κολήσει κάτι. Δεν δοκίμασα κάποια light εγκατάσταση να δω αν θα δημιουργηθεί το ίδιο. Κατά τα άλλα , μπορεί να έχω τον υπολογιστή ανοιχτό μια εβδομάδα , να κατεβάζω, να βλέπω ταινίες , κ.λ.π και δεν κολάει. Το hardware είναι: THERMALTAKE VF6000BNS LANBOX LITE BLACK INTEL CORE 2 DUO E8200 2.66 GHZ LGA775 THERMALTAKE A4022 TR2 R1 CPU COOLER KINGSTON KVR800D2N5/1G 1GB PC6400 800MHZ x 2 GIGABYTE GA-73VM-S2 ASUS EAH3650 SILENT MAGIC/HTDP 512MB PCI WESTERN DIGITAL 250GB WD2500AAKS CAVIAR x 2 LOGITECH 967561 CORDLESS DESKTOP EX110 G CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO HIPER HPU-4S425 425W ACTIVE PFC RETAIL Ευχαριστώ.
crc2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Τελικά τώρα πόσα Antivirus έχεις το nod32 ή και το norton ????
silversurfer.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ναι λάθος μου . Το nod 32 έχω τώρα. Δεν βρίσκει τίποτα. Κάποια στιγμή κάτι κόλησα και έκανα clean με norton (νομίζω , έχω χάσει τον λογαριασμό). Στο καθάρισμα - κάτι έγινε με τους drivers της κάρτας γραφικών και τις ρυθμίσεις, και επειδή τον έχω συνδεδεμένο σε τηλεόραση , έβλεπα μαύρη οθόνη και τον cursor από το ποντίκι. Συνέδεσα οθόνη υπολογιστή , έκανα repair windows , εγκατάσταση ότι drivers είχα από τα κουτία τους , και γύρισα στην προηγούμενη σωστή( λειτουργία.
silversurfer.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 προχτές κόλησε στην εγκτάσταση του adobe premiere (δεν την ολοκλήρωσε-το ξήλωσα), στην εγκατάσταση του software της ψηφιακής βινεοκάμερας της sony, χτες στο defragmenet.
tmjuju Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος να κάνεις ένα φορματ? Εναλλακτικά, δεν κατεβάζεις ένα liveLinuxCD νε δοκιμάσεις και λίγο linuχ… και να μας πεις εάν κολλάει.. Ώστε τουλάχιστο να σιγουρέψουμε ότι είναι πρόβλημα λογισμικού…
21century Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε με τη βοήθεια φίλου σου και με ένα πολύμετρο τιςτάσεις στην μητρική και το τροφοδοτικό σου...μπορει να τα έχει φτυσει...
alieus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εγώ πάλι έχω πρόβλημα οθόνης. Σβήνει και συμπεριφέρεται σαν να έχει κλείσει ο υπολογιστής ενώ αυτός άλλοτε ακούγεται να δουλεύει κι άλλοτε όχι. Άλλοτε σβήνει πάνω στο φόρτωμα των windows και άλλοτε πάνω σε πλήρη λειτουργία. Πήγα στο πλαίσιο πριν μήνες άλλαξαν τροφοδοτικό και κάπως φτιάχτηκε η κατάσταση. Πριν λίγες μέρες τα ίδια, το πήγα πάλι και μου ξαναάλλαξαν τροφοδοτικό έβαλα κι ένα δεύτερο εσωτερικό σκληρό, αλλά τίποτα. Κάθε μέρα σβήνει όποτε γουστάρει. Πού να ψάχνω την οθόνη τώρα με pc φίλου κλπ. Τι λέτε να φταίει;
silversurfer.gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τελικά φταίει ο σκληρός. Κατά το format έβγαζε μύνημα ότι έχει χτυπήσει ο δίσκος. θα τον αλλάξω , θα κάνω εγκατάσταση πάλι windows και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.