jiraya sama Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 παιδια επειγον βοήθεια. αγόρασα εξωτερικό δίσκο. στην αρχή τον χρησιμοποίουσα για time machine αλλα τώρα άλλαξα και έψω τις ταινίες μου. τες έβαλα μέσα κανονικά και πήγα σε κάποιο φίλο μου που έχει παράθυρα τον κάνει install αλλα δεν τον βρίσκω.. τι να κάνω.... πλζζζζζ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 παιδια επειγον βοήθεια. αγόρασα εξωτερικό δίσκο. στην αρχή τον χρησιμοποίουσα για time machine αλλα τώρα άλλαξα και έψω τις ταινίες μου. τες έβαλα μέσα κανονικά και πήγα σε κάποιο φίλο μου που έχει παράθυρα τον κάνει install αλλα δεν τον βρίσκω.. τι να κάνω.... πλζζζζζ Προφανώς έχεις διαμορφώσει τον δίσκο ως HFS+ - το default filesystem του MacOS X. Τα Windows δεν "βλέπουν" δίσκους διαμορφωμένους σε HFS+ - ούτε καν για ανάγνωση! Ο φίλος σου πρέπει να εγκαταστήσει στα Windows το πρόγραμμα MacDrive, το οποίο επιτρέπει στα Windows να γράψουν και να διαβάσουν drives προερχόμενα από Macintosh.
jiraya sama Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 επίσης στα disk utillity του φορματ είναι mac os extended. νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό ίσως .. αλλά δεν ξέρω πως....
Thresher Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Για να αλλάξει δυστυχώς πρέπει να το κάνεις format.... Δλδ να τα σβήσεις όλα και να το κάνεις FAT32 για να το βλέπουν όλα τα λειτουργικά Καλύτερα εγκατέστησε το MacDrive όπως σου είπε ο paredwse πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.