NOPSTRIM Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 καλά μιλάμε έλιωσα στο γέλιο!!!! κάπως έτσι είναι τα πράγματα... και δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες οικογένειες!' και είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω μια ευτυχισμένη και χαρούμενη οικογένεια!!
ntinos19 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ύπνος? ύπνος? what is this? Δεν έχω standard ωράριο... τη μια εβδομάδα κοιμάμε περίπου 10-12 ωρες καθημερινά και άλλες εβδομάδες κοιμάμε περίπου 5-6 ώρες... τη ώρα πέφτω για υπνο ομος ουτε εγώ ξέρω (δεν κοιτάω το ρολόι). υπάρχουν και μέρες που δέν κοιμάμε καθόλου για κανα διήμερο.
LuNaTiC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καθημερινες 2 με 2:30 το βραδυ... Παρασκευη - Σαββατο ~6 το πρωι .. Κυριακη 2-3 το βραδυ .. Δευτερα - Παρασκευη ξυπνημα 7:05 το πρωι ... Το κανω αυτο για 4 χρονια τωρα ... ενω πριν που δεν δουλευα το ωραριο ηταν πολυ χειροτερο...και το εκανα περιπου για 10 χρονια. Δεν ειμαι καθολου περιφανος γι αυτο..αλλα συμβαινει ... Φυσικη κατασταση ΜΗΔΕΝ - ZERO - NULL - 0 ... Τεσπα..
teo64x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλή προσπάθεια κάναν οι τύποι, αλλά Angry German Kid>All.
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλή προσπάθεια κάναν οι τύποι, αλλά Angry German Kid>All. Ναι αλλά εξαρτάται ποιο βιντεάκι βλέπεις και από ποια οπτική γωνία το βλέπεις.Όταν είχα πρωτοδεί το κανονικό μου είχε πέσει η πίτσα(ναι έτρωγα πίτσα τότε) και γέλαγα υπερβολικά πολύ. όμως δε μου προκαλεί γέλιο,ίσα ίσα μου βγάζει μια γλυκύτητα.Θα έκανε καριέρα στο Broadway μπορώ να πω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.