Προς το περιεχόμενο

Τι ωρα κοιμαστε???

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω το τελευταιο δίμηνο κοιμαμαι 06:00 με 08:00 και αναλογα ξυπνάω 1 με 3 χωρίς να εχω κατι να κανω μεχρι τοτε... :fear::fear:

Δημοσ.
Αυτά τα θέματα είναι διαχρονικά. Όλοι κοιμόμαστε κάθε βράδυ, ανεξαρτήτως εποχής. :P

Ο-ο-ο-ο μήν πάρεις και όρκο!:lol:

Προχτές, χτές και σήμερα είχα (έχω) βραδινή "υπηρεσία" 22.30-06.30!

Και οχι τίποτ'αλλο, σου έρχεται και το κάθε μούλικο απο τις 07.01 έως τις 12.00,σου χτυπάει με μανία το θυροτηλέφωνο ΜπιμπιμπιμπιΜπιμπιμπιΙΙΙΙΙμπιμπιμπιιιιιιέτσι για να γουστάρεις και όλο γλύκα σου φωνάζει: Να τα πούμεεεε;

Ζώ μέρες χαράς και κατάνυξης...:devil:

Δημοσ.

Και εγώ δυστυχώς ανήκω σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με τον βραδυνό τους ύπνο. Τα τελευταια 7 χρόνια τις καθημερινές κοιμάμαι στις 03:00 και ξυπνάω στις 07:00. Το μεσημέρι έαν έχω χρόνο ρίχνω κανά δύωρο.

Όσο για τις αργίες ποτέ πριν τις 05:00.

Πάντως βλέπω πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

...πρεπει να αισθανονται πολυ τυχεροι οσοι ζουν στην Αθηνα -ειδικα σε πολυκατοικιες,και κοιμουνται σαν ανθρωποι.Με τον καθε καραγκιοζη απο πανω,διπλα ή απεναντι,να κανει οτι γουσταρει,οποτε γουσταρει,νομιζωντας οτι ειναι στο χωριο του,ειναι δυσκολο να κοιμηθεις και ΑΚΟΜΑ πιο δυσκολο να ξυπνησεις την ωρα που θελεις... :mad:

εγω αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω...:X

Δημοσ.

Εγώ μένω βούλα και ακριβός από πάνω μου

ζει μια οικογένεια με καραγκιόζηδες γονείς!

αποτελείτε από 2 μικρά παιδιά,

μια μητέρα που την πιάνει υστερία και ουρλιάζει κάθε 3 και λίγο

και τα βρίζει...(προσωπικά σαν άτομο παθαίνω ψυχικές διαταραχές

όταν βλέπω γονιό να χτυπάει και να βρίζει παιδί) είμαι σίγουρος

πως θα της κάνω την μούρη κιμά καμιά μέρα.

Έναν πατέρα που δεν αντέχει να ακούει άλλο την μητέρα να βρίζει

και αρχίζει να βρίζει και αυτός με την σειρά του!:lol::lol::lol:

και όλα αυτά ξεκινάνε την ώρα που ξυπνάνε από τις 6:30 για να πάνε νήπιο

Γενικά πάντως με το ωράριο μου

βλέπω ότι 12-14 με πιάνει η τρελή η νύστα αλλά την ξεπερνάω

και έχω και αντοχές στο gym... δεν μου έχει πέσει ακόμα η μπάρα στην μούρη

από την νύστα!

Αλλά λόγο αυτού, όταν με βάλεις να καθίσω κάπου, χαλαρά κοιμάμαι ότι ώρα να'ναι!

Δημοσ.
Εγώ μένω βούλα και ακριβός από πάνω μου

ζει μια οικογένεια με καραγκιόζηδες γονείς!

αποτελείτε από 2 μικρά παιδιά,

μια μητέρα που την πιάνει υστερία και ουρλιάζει κάθε 3 και λίγο

και τα βρίζει...(προσωπικά σαν άτομο παθαίνω ψυχικές διαταραχές

όταν βλέπω γονιό να χτυπάει και να βρίζει παιδί) είμαι σίγουρος

πως θα της κάνω την μούρη κιμά καμιά μέρα.

Έναν πατέρα που δεν αντέχει να ακούει άλλο την μητέρα να βρίζει

και αρχίζει να βρίζει και αυτός με την σειρά του!:lol::lol::lol:

και όλα αυτά ξεκινάνε την ώρα που ξυπνάνε από τις 6:30 για να πάνε νήπιο

Κάπως έτσι;

Δημοσ.
Κάπως έτσι;

Αυτη η ταινια ειναι οτι πιο απαισιο εχω δει. Ενα μισαωρο αντεξα μονο...Γιατι φωναζουν συνεχεια οι μαλακες??? Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια οικογενεια αλλα ευτυχως Θεε σας που δεν ανηκω σε μια τετοια...:-)

Υ.Γ εκει που μιλαει ο γιος στο τηλεφωνο, καπου στην αρχη, και επαναλαμβανονται οι παπαριες που λεει ειχα λιωσει στο γελιο. Δεν ξερω τι ηθελε να πει με αυτη την σκηνη ο ποιητης αλλα απετυχε παταγοδως.

Δημοσ.
Αυτη η ταινια ειναι οτι πιο απαισιο εχω δει. Ενα μισαωρο αντεξα μονο...Γιατι φωναζουν συνεχεια οι μαλακες??? Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια οικογενεια αλλα ευτυχως Θεε σας που δεν ανηκω σε μια τετοια...:-)

Υ.Γ εκει που μιλαει ο γιος στο τηλεφωνο, καπου στην αρχη, και επαναλαμβανονται οι παπαριες που λεει ειχα λιωσει στο γελιο. Δεν ξερω τι ηθελε να πει με αυτη την σκηνη ο ποιητης αλλα απετυχε παταγοδως.

Ναι είναι αλήθεια ότι όλοι αυτοί οι καβγάδες και η συνεχής βαβούρα προκαλούν αποστροφή σε πολλούς.Όλο και κάποια τέτοια οικογένεια θα υπάρχει,ίσως όχι ολόιδια αλλά με μεγάλους φωνακλάδες για μέλη της σίγουρα:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...