skotadi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μόλις αγόρασα ένα pc: Επεξεργαστής: intel core 2 duo e8500 Μητρική: Assus p5k Μνήμη : ocz platinum 2 x 2giga 1000mhz Κάρτα Γραφικών : Sapphire Radeon 4850 512 mhz Τροφοδοτικό: Thermaltake Toughpower 600 watt Το πρόβλημα μου είναι το εξής: όποτε πάω να τρέξω οποιοδήποτε παιχνίδι ή benchmark o υπολογιστής κάνει επαννεκίνηση. Το pc το δοκίμασα και σε xp και σε vista. Πιστευώ οτι φταιεί η καρτα γραφικών αλλά επειδή δεν έχω ξανασυναντίσει τέτοια περίπτωση δεν είμαι σίγουρος. Σας παρακαλώ βοηθήστε την καταστασή!!!! Ευχαριστω.
Net. Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Φιλαράκι η το τροφοδοτικό σου είναι μικρο η είναι πρόβλημα θερμοκρασίας(το πιο πιθανο). Δες αν η ψήκτρα του επεξεργαστή είναι κουμπωμένη καλά και αν δουλεύει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 το τροφοδοτικό δεν είναι μικρό... ίσως πρόβλημα θερμοκρασίας, ίσως μνήμες (κάνε memtest), ίσως πρόβλημα μητρικής (κάνε bios update)
spunakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 τροφοδοτικο δεν ειναι stadar αλλα ουτε η μητρικη δεν νομιζω να θελει update εχω ακριβως την ιδια μητρικη.
crc2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Πιθανότατα οι μνήμες , αλλα και το Mobo μην το αποκλείεις γιατί μπορεί με τον όλο τον συνδυασμό τον κομματιών δεν ξερεις τι ακριβώς παίζει !!!
skotadi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Οι μνήμες δεν έχουν πρόβλημα πιστεύω ειναι η καρτα γραφικών. Πάντως απο drivers έχω δοκοιμάσει τα πάντα δεν αλλάζει κατι. Το motherboard δεν έχει πρόβλήμα και υποστηρίζει όλα τα κομμάτια. Μάλλον πάει για επιστροφή, ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.