konnak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ένα παιχνίδι που έχει κάρτες με διάσημα πρόσωπα και φοράς μια στέκα στο κεφάλι, όπου βάζεις μία κάρτα που δεν ξέρεις ποιος είναι, και ρωτάς διαδοχικές ναι/όχι ερωτήσεις, μέχρι να βρεις ποιο είναι το πρόσωπο, ξέρει κανείς πώς το λένε;
YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Κοννακ το game of thrones μου άρεσε κι εμένα πολύ, αλλά για όσους ψήνεστε να ξέρετε ότι το παιχνίδι είναι στα καλύτερα του με 4-5 παίκτες κι όχι τόσο με 3.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ολα αυτα εχουν ελληνικες εκδοσεις; Κάποια ναι, κάποια όχι, κάποια ετοιμάζονται.
konnak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Κοννακ το game of thrones μου άρεσε κι εμένα πολύ, αλλά για όσους ψήνεστε να ξέρετε ότι το παιχνίδι είναι στα καλύτερα του με 4-5 παίκτες κι όχι τόσο με 3. Ένας φίλος έχει πάρει το expansion για αυστηρά 6 παίκτες και όχι λιγότερους. Μακελειό έγινε!
status Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Diplomacy για να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. :devil:
headbanger Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 σαν φοιτητής έπαιζα risk/axies and allies και stratego. αυτό που αγάπησα όμως από μικρός ήταν to Space Quest(Σταυροφορία στο Διάστημα στην ελληνική έκδοση) φοβερό και με warhammer 40k στοιχεία.
Traumatias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ticho tichu και παλι tichu :D Για οποιον θελει να το μαθει υπάρχει καλό άρθρο στη βικι.
ravend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Modern Naval Battles ναυμαχία με κάρτες,μικροί τα καλοκαίρια είχαμε χάσει τον ύπνο μας,ώρες ατελείωτες..μέχρι και με τη τότε κοπέλα μου τσακωθήκαμε για μια βδομάδα.. υστερία..
Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Jungle speed.Αμετρητες γρατζουνιες-σημαδια ως τροπαιο νικης καθε φορα.Ε και μετα κλασσικα trivial,taboo.Πλακα εχει και το τζενγκα με τις ερωτησεις.
Linus_21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ένα παιχνίδι που έχει κάρτες με διάσημα πρόσωπα και φοράς μια στέκα στο κεφάλι, όπου βάζεις μία κάρτα που δεν ξέρεις ποιος είναι, και ρωτάς διαδοχικές ναι/όχι ερωτήσεις, μέχρι να βρεις ποιο είναι το πρόσωπο, ξέρει κανείς πώς το λένε; Το τσέκαρα σήμερα εκεί που συχνάζω, who celebrities λέγονταν αν θυμάμαι καλά. Δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο internet, θα στο τραβήξω screenshot με την πρώτη ευκαιρία.
skipperas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το υπέρτατο twister φυσικά..(ε το λες και επιτραπέζιο)! Με κοπελιές μαζί,και πάντα δίπλα μια φωτογραφική..Τυχαίνουν κάτι στάσεις...μούρλιααα!!
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Monopoly και τα μυαλά στα κάγκελα ειδικά στον στρατό μετα απο κάθε σκοπιά ειχε φάει πολύ λιώσιμο
Linus_21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ποτέ δεν με πήγαινε η monopoly. Πρώτος αποχωρώ πάντα
status Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ba$tards Inc. Αν γουστάρετε παιχνιδάκι με διαφθορά κλπ, α επίσης είναι και τσάμπα (πριντ εντ πλέϊ:Ρ)
Barbattilas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πολύ καλό είναι και το Jungle speed. Χρειάζεται αντανακλαστικά και ταχύτητα κι ότι αρπάξει ο κ.., το χέρι μας. Καλά κάποιες φορές το τοτέμ γίνεται γαιτανάκι... εγώ το πιασα, όχι εγώ το πιασα... Πολύ γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα