HERTHAN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Θυμαμαι μικρος επαιζα STRATEGO. Απο τα κορυφαια.
arxaggelos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Hero Quest και Abalone. Δυστυχώς, και τα δύο discontinued και δυσεύρετα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.
agisilaosko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Εχω στα χερια μου εδω και καιρο δυο επιτραπεζια παιχνιδια .Το game of thrones και το runebound τα οποια καθονται γιατι δεν βγαζω ακρη σε κανενα μιας και δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο. Καμια βοηθεια τιποτα πανω σ αυτο?? Υ.σ Μηπως τα χουν σε κανενα playhouse η μπα??
pavlinara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 sagaland, scotland yard, hotel, αχ νιατα!
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 sagaland, scotland yard, hotel, αχ νιατα! Το Hotel ήταν μια μπούρδα και μισή, σόρρυ αν στο χαλάω κιόλας αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι αν είσαι πάνω από 15 χρονών δεν παίζεται.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Hero Quest και Abalone. Δυστυχώς, και τα δύο discontinued και δυσεύρετα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. https://www.youtube.com/watch?v=67rt2EKUpKk
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Risk: LotR Σκέφτομαι να πάρω και το Risk: Starcraft 1
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Για όποιον του λείπει το Hero Quest, το πιο κοντινό και καλό είναι το Descent : Journeys in the Dark, second edition.
axaxouxas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Με καλη παρεα ολα αγαπημενα γινονται !!!!!!!
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Dungeons and Dragons (δεύτερη έκδοση στο ράφι και κάθεται ακόμα και τώρα), stratego, monopoly και χαρτιά Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2012 από brickman
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Dungeon and Dragons (δεύτερη έκδοση στο ράφι και κάθεται ακόμα και τώρα), stratego, monopoly και χαρτιά Έχεις την πλήρη και αμέριστη προσοχή μου.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις την πλήρη και αμέριστη προσοχή μου. Να έρθεις καμια μερα απο δω για καμια παρτίδα.
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Να έρθεις καμια μερα απο δω για καμια παρτίδα. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω..;ρ απόσταση βλέπεις, αν και μπορούμε να την κανονίσουμε διαδικτυακά, αν γουστάρεις.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω..;ρ απόσταση βλέπεις, αν και μπορούμε να την κανονίσουμε διαδικτυακά, αν γουστάρεις. Είμαι και διαδικτυακά μέσα! Υ.Γ. Ηράκλειο κρητης ή αθηνας; Εαν εισαι στο δευτερο σχετικα κοντα ειμαστε......
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι και διαδικτυακά μέσα! Υ.Γ. Ηράκλειο κρητης ή αθηνας; Εαν εισαι στο δευτερο σχετικα κοντα ειμαστε...... Κρήτς, Κρητς, θα κανονίσουμενε, θα μιλήσω απόψε με ένα παλικάρι που ψήνεται και αυτός για dnd, και επικοινωνήσω μαζί'ς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα