beliot1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ποιά είναι τα αγαπημένα σας παιχνίδια και πως παίζονται; Αναφέρομαι σε επιτραπέζια παιχνίδια κυρίως τράπουλα,ντόμινο,τάβλι κτλ που υπάρχουν άπειρα διαφορετικά παιχνίδια και παραλλαγές
Hellaslover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ποκερ και με λιγα χρηματα για στοιχημα για κελεπουρι (λιγα ομως(, αλλα και χωρις παλι ειναι fun. και το μονοπολι καλο αλλα πολυ..παιχνιδιαρικο
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Trivial pursuit & taboo. edit: Σωστά. Ξέχασα τα τουρνουά τάβλι. Μανία με "το πιο αγαπημένο χχχχχχ" μας έχει πιάσει
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Hotel - Θρησκεία - Θύρα 7 Την έχει τη monopoly,εύκολααααα
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Eπαιζα παλιοτερα trivial φανατικα, τωρα παιζω χαρτια... Οταν ημουν μικρος ελιωσα κυριολεκτικα το hero quest και ενα παιχνιδι σαν τη μονοπολη (χρηματηστηριο νομιζω λεγοταν).
mavroulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Hotel - Θρησκεία - Θύρα 7 Την έχει τη monopoly,εύκολααααα Κορυφαίο το HOTEL !! Το έχει φίλος και σχεδόν όποτε πάω σπίτι του παίζουμε! Και: σκάκι, RISK, ΜΟΝΟΠΟΛΥ, ταμπού, κυνήγι ερωτήσεων. αυτά μου 'ρχονται τώρα...
jimarass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κορυφαίο το HOTEL !! Το έχει φίλος και σχεδόν όποτε πάω σπίτι του παίζουμε! Και: σκάκι, RISK, ΜΟΝΟΠΟΛΥ, ταμπού, κυνήγι ερωτήσεων. αυτά μου 'ρχονται τώρα... Tο hotel πρέπει να το έχω παίξει πάνω από 10^10 φορές. Ίσως το καλύτερο επιτραπέζιο των νεανικών μου χρόνων. Τώρα αν παίξω, κανένα τάβλι άντε και κανένα risk.
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Settlers of Catan Τι είπες τώρα :> Το χα ξεχάσει. Καθώς και τα άπειρα ρουφιανοκαρφώματα που πέφταν κατά τη διάρκειά του.
beliot1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Τι είναι το Tichu? Έχει παίξει κανείς biullionaire? Τρελό λιώσημο!!
androu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Κορυφαίο το HOTEL !! Το έχει φίλος και σχεδόν όποτε πάω σπίτι του παίζουμε! Και: σκάκι, RISK, ΜΟΝΟΠΟΛΥ, ταμπού, κυνήγι ερωτήσεων. αυτά μου 'ρχονται τώρα... Τι μου θύμισες τώρα!! Hotel, Μονόπολη, Jenga, Γκρινιάρης, Φιδάκι, Σκάκι. . .
tolis00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 το ghost castle μου αρεσε πολυ! επισης κ η σταφφυλοπαγιδα! Αλλα κ το HOTEL!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα