Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Στη σελίδα όπως είναι φυσικό δεν έχω αγοράσει κάποια πράγματα που χρησιμοποιώ!!!!:-D Να τα αγορασεις φιλε μου. Μπορουν να σου κανουν οι κατοχοι αυτων καταγγελια. "οπως ειναι φυσικο"... Και γιατι να ειναι φυσικο ρε φιλε; Δηλαδη μαλακες ειναι αυτοι που τα φτιαχνουν και εσυ ο εξυπνος που τους τα κλεβεις κατω απο τη μυτη τους;
alexiou92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μ@λ@κες δεν είναι!!!! Αλλά μερικά εκατομμύρια χρήστες το κάνουν, εγώ πειράζω? Εκτός αυτού έχεις δει τι κλέφτες είναι? Με τέτοιες τιμές παίρνω καινούριο PC!!!!
Predatorkill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το κακο ειναι οτι το θεωρεις φυσικο... Με την ιδια σκεπτικη, πηγαινε ληστεψε μια τραπεζα. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο φυσικο θα ειναι... Αυτοι ξερουν καλυτερα γιατι το πουλανε σε αυτη τη τιμη, μπορει να εχουν φαει δεκα χρονια για να το δημιουργησουν. Δεν μπορεις να τους αποκαλεις κλεφτες για τον ιδρωτα που εχουν ριξει. Και απο οτι καταλαβαινεις, δεν απευθυνονται σε εσενα, απευθυνονται σε αλλο αγοραστικο κοινο.
alexiou92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ειρωνικά το λέω!!!! Και μη μου πεις ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάτι παράνομα στο internet? Πχ τα παιχνίδια τα έχεις πρωτότυπα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 πρωτότυπα δεν τα έχει κανείς, αυθεντικά όμως κάμποσοι
CyberCr33p Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 @alexiou92: Σου έχω ανεβάσει τα backups από πριν και μετά το deface για να τα κατεβάσεις και στο PC σου. Περιμένω απάντηση στο e-mail μου για το εάν θέλεις τελικά να σου επαναφέρω το site από τα backups. Ενημέρωσε και την εταιρία hosting, γιατί το πρόβλημα ασφαλείας είναι δικό τους. Μιας και την ιστοσελίδα την φιλοξενούμε εμείς θα σου απαντήσω. Το πρόβλημα δεν είναι σε επίπεδο server αλλά σε επίπεδο software. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έτρεχε την έκδοση Joomla 1.5.3 ενώ έχει βγει 1.5.6 η οποία διορθώνει ένα σημαντικό πρόβλημα ασφαλείας. Το ίδιο bug χρησιμοποίησαν και για να κάνουν deface στην ιστοσελίδα http://www.joomla.gr Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε όταν κάποιος τρέχει μη ασφαλή scripts κάποιος που θα πάρει πρόσβαση στο δικό του account να μην μπορεί να πειράξει αρχεία από accounts άλλων χρηστών (η PHP τρέχει με διαφορετικό owner σε κάθε account). Τέλος να αναφέρω ότι στο http://www.cretaforce.gr/announcements πάντα ενημερώνουμε για τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων. Όπως θα δεις έχουμε αναφερθεί και στο Joomla και παλιότερα και στο Wordpress. Αν και η ενημέρωση των scripts είναι 100% ευθύνη του κάθε πελάτη, και εμείς απλά παρέχουμε το hosting, πάντα προτείνουμε σε όσους δεν ξέρουν πώς να αναβαθμίσουν να τους κάνουμε εμείς δωρεάν αναβάθμιση στις τελευταίες εκδόσεις των scripts που χρησιμοποιούν αρκεί να επικοινωνήσουν με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης.
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον CyberCr33p.Εμένα τουλάχιστον,δε ξέρω για εσάς,με ενόχλησε πιο πολύ το fuck the Greece άσχετο τώρα αυτό αλλά ήθελα να το πω
alexiou92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Πάντως εμένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν μου δημιούργησαν Αλλά την καταγγελία σκέφτομαι αν θα την κάνω, γιατί μπορεί να βρω χειρότερο μπελά!!!! Βέβαια, όσο τους αφήνουμε αυτούς τόσο περισσότερο θα χειροτερεύει το πράγμα!!!!
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγώ πάντως θα την έκανα.πρώτα θα κράταγα ένα backup μετά θα έσβηνα οτι δεν ήταν νόμιμο θα έκανα τη καταγγελία και μετά απο κανα μήνα θα ανέβαζα το back up και θα ήταν όλα όπως πριν ...
CyberCr33p Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Αμφιβάλλω εάν θα κάτσουν να ασχοληθούν ειδικά όταν το θέμα δεν αφορά λεφτά. Τέτοιες επιθέσεις γίνονται σε καθημερινή βάση προς ελληνικά sites, ακόμα και σε sites υπουργείων. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδων να προσέχει τι scripts χρησιμοποιεί και να αναβαθμίζει άμεσα όταν βγει νέα έκδοση (ειδικά όταν βγαίνει έκδοση για να καλύψει κενά ασφαλείας).
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 η αστυνομια ασχολειτε μονο με υποθεσεις παιδεραστιας κ οικονομικες απατες... δεν νομιζω να ασχοληθει με τουρκικο hack... το οτι σου φαγαν την σελιδα ειναι δικο σου προβλημα που δεν ηταν ασφαλης... το πιο απλο που χες να κανεις ειναι να κοιτας που κ που αναβαθμισεις...
alexiou92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 η αστυνομια ασχολειτε μονο με υποθεσεις παιδεραστιας κ οικονομικες απατες...δεν νομιζω να ασχοληθει με τουρκικο hack... Όχι ότι δεν είναι αρμοδιότητά της και ότι δεν έχει υποχρέωση!!! Αλλά στο Ελλαδιστάν για να κάνουμε κάτι θα πρέπει να υπάρχουν μεγααααλα κίνητρα!!!!:lol: Και όσο για τα updates, ναι δεν είχα φροντίσει να κάνω αναβάθμιση. Αλλά αν εσύ δεις σε μια τράπεζα ανοιχτό το χρηματοκιβώτιο θα πας να κλέψεις για δεν το πρόσεχαν? Και θα φταίνε αυτοί κιόλας?
kleidokratwr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Όχι ότι δεν είναι αρμοδιότητά της και ότι δεν έχει υποχρέωση!!!Αλλά στο Ελλαδιστάν για να κάνουμε κάτι θα πρέπει να υπάρχουν μεγααααλα κίνητρα!!!!:lol: Ε μην τρελαθούμε κιόλας. Καλό θα ήταν να διαχωρίζουμε και λίγο καταστάσεις έτσι; Αλλο να σου ρίξουν ένα παρκαρισμένο παπάκι κάτω και άλλο να στο κλέψουν. Στην πρώτη περίπτωση μάντεψε τι θα πάρεις αν ζητήσεις απο την αστυνομία να βρει τον ένοχο. Στην δεύτερη περίπτωση κάτι μπορεί να γίνει.
PavelX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αλλά αν εσύ δεις σε μια τράπεζα ανοιχτό το χρηματοκιβώτιο θα πας να κλέψεις για δεν το πρόσεχαν? Αυτό που αναφέρεις είναι ένα ηθικό δίλημμα. Όσοι άνθρωποι θα σου πουν "όχι" άλλοι τόσοι θα σου πουν "ναι". Είναι κάτι σαν: "Βλέπεις ένα 100ευρω να πέφτει από κάποιον που μπαίνει βιαστικά σε ένα ταξί (και φεύγει γρήγορα). Αν το πάρεις, θεωρείσαι κλέφτης;" Και θα φταίνε αυτοί κιόλας? Θα φταίνε και αυτοί.
alexiou92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εντάξει, ρε παιδιά αλλά κάποιοι έχουν μεγάλες ζημιές όταν το κάνουν αυτό οι βρωμοhackers!!!! Χάνουν διαφημίσεις, επισκέπτες, κύρος και άλλα πολλά!!!! Η άγνοια μας δεν τους δικαιολογεί!!! Ούτε τους Τούρκους ούτε την αστυνομία!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.