gatoulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 παιδιά βοήθεια...το πρόβλημα είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πρόβλημα στο τηλέφωνο του σπιτιού κτλ.παρόλα αυτά μπήκα την ίδια μέρα στο ιντερνετ (με σύνδεση adsl otenet).μετα απο εκείνη την μέρα δεν ξαναμπήκα λογικό αφου το τηλ δεν δούλευε.με τα πολλά το πρόβλημα στο τηλ διορθώθηκε αλλά εδώ είναι το πρόβλημα... το pc το δικό μου ενώ κάνει κανονικά connect δεν ανοίγει σελίδες και ούτε μπαίνει το Msn.και το πιο κουφό είναι ότι απο το Laptop μπαίνει κανονικά ο αδερφός μου και ανόγει κανονικά σελίδες. αυτό που θυμάμαι είναι ότι το msn έγραφε dns unable to appear ip.δεν έχω firewall. καμία ιδέα????
lambroukos13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 το προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο δεν λειτουργει ο dns στο pc σου....για να διορθωθει πηγαινε στις ρυθμισεις δικτυου και βαλε χειροκινητα ip για το dns...για otenet βαζεις σαν primary την 195.170.0.1 και secondary την 195.170.2.2
gatoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 να σαι καλά φίλε μου θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι και θα απαντήσω.
JIMMYS88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 εχω και εγω παρομοιο προβλημα πηγα στις ρυδμισεις αλλαξα το ιπ και δνσ αλλα τιποτα συνεχιζει να κανει αποσυνδεσεις τι αλλο να προσπαθησω_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.