status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 K μετά το seti@home τι θα το βάλεις να κάνει; τον νέο σερβερ της microsoft? ενοικιάζεις και χώρο ή απλά παίζεις με τον σερβερ σου; :Ρ
11demian111 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ρε πατε καλα?για επιστρεψτε λιγο στο θεμα τωρα! με 350 ευρω pc βολευομαι εγω που ειμαι και καπως απαιτητικος.ελεος δηλ...
yassan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Tagan BZ ESA 1100 - CM Stacker 832 SE - Aquagate Max - Q9550 - MB GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME - CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB – Sapphire 4870Χ2 - Velociraptor 300GB – WINTVHVR 3000 - Lacie 1TB usb – logitech G15 – Logitech mx1000 – Dvw asus 20114l1t – Samsung sync Master 2693hm – Logitech Z-5500 ούτε 4 χιλιάρικα , δεν κάνει....
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 λεπτομέρειες βάλε το κάθε part στο skroutz και διάλεξε τα τελευταίο και θα βγει παραπάνω από 4 k
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268786 πάμε παρέλαση από εκεί τώρα
argi_mix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 σαν νεο μελος στο insomnia θα ηθελα να πω το εξης: πριν απο κανα μηνα εφτιαξα ενα workstasion για μια κοπελα αρχιτεκτονα που ειχε συγκεκριμενο budget. Μην τα πολυλογω το κουτι πηγε περιπου 430? με e6600 στα 3.4 2g στα 1000mhz ενα δισκο 160, mobo asus p5e-vm hdmi, chieftec 420w και ολα αυτα μεσα σε ενα thermaltake lanbox. Το pc ειναι αθορυβο, οικονομικοτατο, πληρως αναβαθμισιμο για 1-1.5 χρονια (κοτσαρει ενα τετραπυρηνο και αλλα δυο giga), αθορυβο με χαμηλη καταναλωση. Η κοπελα δουλευει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ autocad 2008, 3dsmax, photoshop cs3, illustrator, και ολα τα κοινα (office, chat, internet κτλ.). Το pc ειναι πραγματικα σφαιρα. Καρτα γραφικων δουλευει την on-board, μιας και δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Να σημειωσω οτι cpu, ram, και psu αγοραστηκαν μεταχειρισμενα 6 μηνων-1 χρονου. Σε ενα π.χ. τετραμηνο-εξαμηνο θα παρει μεταχειρισμενο εναν τετραπυρηνο με 100?, θα τον κλοκαρω πανω απο 3ghz θα παρει και αλλα δυο γιγα με 30-35? και θα ειναι τουμπανο για αρκετο καιρο ακομη. Η κοπελα ειναι επαγγελματιας και γνωστης καλος των υπολογιστων. Τωρα αυτα για power users και τα λοιπα ειναι λογια του αερα. Οποιος ειναι power user το ξερει και το κραταει για τον εαυτο του. Οι ακριβοι υπολογιστες ειναι σαν τα προφυλακτικα. Αν παρεις μεγαλο μεγεθος, δεν σημαινει οτι το μοριο σου ειναι και μεγαλο. Αλλα και να ειναι δεν σημαινει οτι ξερεις να το χρησιμοποιεις. Αυτα απο εμενα και ελπιζω να μην προσβαλλω κανεναν συγκεκριμενα, αλλα ουτε και το site που με φιλοξενει. Αν η λεξη ''μοριο'' προκαλει και δειχνει ασεβια προς το insomn ia.gr, θα δεχτω τις συνεπειες. Αργυρης Μιχου
yassan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 λεπτομέρειες βάλε το κάθε part στο skroutz και διάλεξε τα τελευταίο και θα βγει παραπάνω από 4 k εννοεις το πιό ακριβό , γιά τόσο ''κώτσο'' τον κόβεις , ε ???
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εννοεις το πιό ακριβό , γιά τόσο ''κώτσο'' τον κόβεις , ε ??? ''κότσο'' όχι φιόγκο στόκο και άλλα κοσμικά στολίσματα ναι Εκεί έχει linux... άλλο επίπεδο. θα αρχίσει σε λίγο η MS φταίει ! σαν νεο μελος στο insomnia θα ηθελα να πω το εξης:πριν απο κανα μηνα εφτιαξα ενα workstasion για μια κοπελα αρχιτεκτονα που ειχε συγκεκριμενο budget. Μην τα πολυλογω το κουτι πηγε περιπου 430? με e6600 στα 3.4 2g στα 1000mhz ενα δισκο 160, mobo asus p5e-vm hdmi, chieftec 420w και ολα αυτα μεσα σε ενα thermaltake lanbox. Το pc ειναι αθορυβο, οικονομικοτατο, πληρως αναβαθμισιμο για 1-1.5 χρονια (κοτσαρει ενα τετραπυρηνο και αλλα δυο giga), αθορυβο με χαμηλη καταναλωση. Η κοπελα δουλευει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ autocad 2008, 3dsmax, photoshop cs3, illustrator, και ολα τα κοινα (office, chat, internet κτλ.). Το pc ειναι πραγματικα σφαιρα. Καρτα γραφικων δουλευει την on-board, μιας και δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Να σημειωσω οτι cpu, ram, και psu αγοραστηκαν μεταχειρισμενα 6 μηνων-1 χρονου. Σε ενα π.χ. τετραμηνο-εξαμηνο θα παρει μεταχειρισμενο εναν τετραπυρηνο με 100?, θα τον κλοκαρω πανω απο 3ghz θα παρει και αλλα δυο γιγα με 30-35? και θα ειναι τουμπανο για αρκετο καιρο ακομη. Η κοπελα ειναι επαγγελματιας και γνωστης καλος των υπολογιστων. Τωρα αυτα για power users και τα λοιπα ειναι λογια του αερα. Οποιος ειναι power user το ξερει και το κραταει για τον εαυτο του. Οι ακριβοι υπολογιστες ειναι σαν τα προφυλακτικα. Αν παρεις μεγαλο μεγεθος, δεν σημαινει οτι το μοριο σου ειναι και μεγαλο. Αλλα και να ειναι δεν σημαινει οτι ξερεις να το χρησιμοποιεις. Αυτα απο εμενα και ελπιζω να μην προσβαλλω κανεναν συγκεκριμενα, αλλα ουτε και το site που με φιλοξενει. Αν η λεξη ''μοριο'' προκαλει και δειχνει ασεβια προς το insomn ia.gr, θα δεχτω τις συνεπειες. Αργυρης Μιχου με τόσα λεφτά για πέταμα είναι στα σκουπίδια και αυτό ΤΕΛΟΣ
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 θα αρχίσει σε λίγο η MS φταίει ! όσο θες στοίχημα :Ρ αλλά δεν φταίει η MS για την εφαρμογή του upnp
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εμένα μου λες την αρχή την κάνανε αλλά δεν παραστράτησε ακόμα αυτό το "φροντίζουν" οι κατασκευαστές, μάλλον !.
tornado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγω καθε δυο χρονια παιρνω ενα μηχανημα απο 250 εως 270 ευρω καινουριο και ειμαι μεσα στην τεχνολογια. Τα δυο χρονια ειναι σχετικα βεβαια γιατι μπορει να αντεξει και τρια. Θα ηταν καλυτερο να επαιρνα ενα μηχανημα με διπλα η τριπλα λεφτα?? Απο την αλλη βεβαια, ξερω οτι ολοι μας καπου τα ακουμπανε. Αλλως παιρνει το πιο καλο πισι, αλλος το πιο καλο αμαξι κλπ κλπ. Οτι κανει κεφι ο καθενας αυτο ειναι το σιγουρο.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγω καθε δυο χρονια παιρνω ενα μηχανημα απο 250 εως 270 ευρω καινουριο και ειμαι μεσα στην τεχνολογια.Τα δυο χρονια ειναι σχετικα βεβαια γιατι μπορει να αντεξει και τρια. Θα ηταν καλυτερο να επαιρνα ενα μηχανημα με διπλα η τριπλα λεφτα?? Απο την αλλη βεβαια, ξερω οτι ολοι μας καπου τα ακουμπανε. Αλλως παιρνει το πιο καλο πισι, αλλος το πιο καλο αμαξι κλπ κλπ. Οτι κανει κεφι ο καθενας αυτο ειναι το σιγουρο. το ποιο σωστό αυτό είναι ούτε να δώσεις το εισόδημα ενός χρόνου για να πάρεις pc αλλά ούτε να καβουριάσεις και να πάρεις κάτι ποιο αργό και από το θάνατο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268789 σύμπτωσης ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.