kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Παντως τα "pc των σκουπιδιων" για εμενα ειναι αυτα που ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 1000-1500 και σε 2 χρονια αμα πας να τα πουλησεις εχουν 300-500 ευρω MAX και ουτε. Για να μην πω τα pc των ...τελος παντων δεν το λεω γιατι μπορει να θειχτουνε καποια παιδια χωρις να το θελω.Παντως οταν καποιος αγοραζει πχ 1500 ευρω pc και ειναι συνηδητοποιημενος οτι τα λεφτα που εχει δωσει σε 1 χρονο θα ειναι -50% τοτε οκ.Αλλα ετσι εχει καταντησει η ms τον κοσμο να τον κανει να περνει svista αναγκαζωντας τον να βαζει 2GB ram min,dual cores και πολλα αλλα για να μην σερνεται το λειτουργικο της, οπως και καρτες γραφικων που εχουν 500-600 ευρω 9που μετα απο 1 χρονο εχουν τα μισα και μετα απο 2 ειναι "σαβουρες" για τα παιχνιδια που παιζουν τοτε) αλλα τι να κανεις? μεγαλες εταιρειες ειναι που συνεργαζονται μεταξυ τους.hardware & software, αμα ητανε τα προγραμματακια τους να τρεχανε οκ ποιος ο λογος για αλλαγες.Αναγκες μας γεμιζουν δηθεν οτι με νεο software version ταδε πχ κανεις κατι "νεο" αλλα θελει και αλλο hardware γιατι το παλιο δεν το σηκωνει.Φουμαρα...Αλλαζουν το graphics interface πανω απο ολα γεινετε πιο βαρυ και τρεχει ο κοσμος να αλλαξει hardware για να μην το κολλαει το συστημα το νεο antivirus...Αρε κοσμε.Και να νομιζει κιολας οτι ειναι poweruser επειδη εχει στο pc του τα πιο νεα προγραμματα και βλεπει τα vista aero OEO και εχουνε και ρολοι στο desktop και παρα πολλα αλλα καινουργια ΟΕΟ και ιδια με τα xp ειναι,ξυπνατε ΟΕΟ powerusers.Οι power users παιζουνε με εντολες στο dos και στο unix και σε αλλα πολλα που αυτο το παιδι που ανοιξε το τοπικ αυτο ουτε την υπαρξη τους δεν γνωριζει Συμφωνούμε αλλά με 500 ευρώ Pc και με οθόνη δεν παίζεις Crysis
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγώ παίζω 150 για όλο το PC 100 για μια οθόνη και άλλα 250 για μια Vga σε 1680χ1050 το παίζει άνετα
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Συμφωνούμε αλλά με 500 ευρώ Pc και με οθόνη δεν παίζεις Crysis Καλά το crysis δε παίζεται γενικά (σαν παιχνίδι :Ρ)
teofross Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Συμφωνούμε αλλά με 500 ευρώ Pc και με οθόνη δεν παίζεις Crysis Ναι φιλε μου μπορει να μην "παιζει" αλλα επειδη δεν παιζει crysis δεν ειναι για τα σκουπιδια. ουτε αμα παιζεις crysis εισαι poweruser
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ε ναι δεν είπε κανείς οτι είναι για τα σκουπίδια Επεσες σε γκειμερς όμως . πάνος , χάρης , εγώ. @Πάνο δεν εχουν όλοι κονέ να τα παίρνουν με μισή τιμή
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ναι φιλε μου μπορει να μην "παιζει" αλλα επειδη δεν παιζει crysis δεν ειναι για τα σκουπιδια. ουτε αμα παιζεις crysis εισαι poweruser Άστα αυτά φτωχομπινές είσαι κ εσύ :ρ δε πας να αγοράσεις ένα ξυπνητήρι των 2κ? να παίζεις crysis :Ρ Πάντως αυτός ο unix πρέπει να αλλάξει Nick βγάζει κακό όνομα στο λίνουξ...άμα θες 2κ μηχάνημα για να τρέξεις λίνουξ τότε τo community την έχει άσχημα :ρ
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κάτσε να έρθει το gears of war 2 να αλλάξεις γνώμη Πάντως εμένα αν μου δίναν ενα Pc και μου λέγαν κάνει 500 ευρώ και να με πληρώναν δεν το έπαιρνα ;)
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ε βέβαια αν σου λέγανε 3Κ και με απόδειξη όμως
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εγώ που το δικό μου το πήρα τζάμπα και έβγαλα κιόλας τι να κάνω; να το βάλω φωτιά;
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Α.... Είχα eee, μπορώ να το παίξω ότι το θέμα του τόπικ με θίγει;
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ναι φιλε μου μπορει να μην "παιζει" αλλα επειδη δεν παιζει crysis δεν ειναι για τα σκουπιδια. ουτε αμα παιζεις crysis εισαι poweruser Ειπε κανεις εδω μεσα (εκτος απο τον πρωτο) οτι τα pc των 500ε ειναι για τα σκουπιδια? Φαινεται να το εχεις παρει λιγο προσωπικα το θεμα Το ακριβο pc δε κανει τον power user αλλα αυτο δε σημαινει οτι οποιος αγοραζει ακριβο pc ειναι χαζος. Ειναι σαν τα ακριβα αυτοκινητα. Αυτα δεν χανουν την αξια τους με το που τα οδηγησεις εξω απο την αντιπροσωπεια? Αν θες να παιζεις παιχνιδια στο pc (γιατι δεν μας αρεσουν οι κονσολες σε ολους) και ξερεις να το φτιαξεις μονος σου, ενα pc των 1500 μπορει να σου κρατησει μια 3ετια τουλαχιστον αλλαζοντας μονο την καρτα γραφικων, και αυτο αν δεν σε πειραζει να κοψεις λιγο την αναλυση και τα εφε στα πιο απαιτητικα παιχνιδια προς το τελος της θητειας του. Και μετα μπορεις να το κρατησεις για δευτερο, δεν παει χαμενο. Η βλακεα θα ηταν να το πουλησεις. Και σιγουρα δεν θα πιανει ουτε τα 300 ευρω τοτε.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Α.... Είχα eee, μπορώ να το παίξω ότι το θέμα του τόπικ με θίγει; άνετα
unix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Tagan BZ ESA 1100 - CM Stacker 832 SE - Aquagate Max - Q9550 - MB GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME - CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB – Sapphire 4870Χ2 - Velociraptor 300GB – WINTVHVR 3000 - Lacie 1TB usb – logitech G15 – Logitech mx1000 – Dvw asus 20114l1t – Samsung sync Master 2693hm – Logitech Z-5500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.