Προς το περιεχόμενο

Τα pc των 500 ευρώ , τα pc των σκουπιδιών.

unix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι ζητάνε φτηνά pc , hardware τραγικό και μίζερο , εσείς τι λέτε αξίζει το φθηνό ? καλύπτει τις ανάγκες σας ? είστε ευχαριστημένοι ?

Μου παρέθεσαν κάποια μέλη μερικά pc των 500 ευρώ , δεν λέω καλά ήταν για ξυπνητήρι , mp3 , chat , κλπ , κάποιος power user όμως ? κανείς ? είναι ειλικρινά θλιβερό το 99% να παραιτούνται του δικαιώματος ( ηθελημένα )τους να έχουν την ευχαρίστηση ενός πραγματικά ,Power-Silence-design pc , ευτυχώς όμως υπάρχει μπόλικη σαβούρα για όλους αυτούς .

Όσο για σένα ThReSh η προχειρότητα του γραπτού σου λογού και τα εύκολα συμπεράσματα που μολύνουν και τα υπόλοιπα μέλη….. μιλάνε από μονά τους για σένα.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι για χρήση εφαρμογών γραφείου γιατί όχι? (oh σταμάτησες τα greeklish :P )

Δημοσ.

εφαρμογές γραφείου, dowloading, multimedia, internet...

το pc των 500 ευρώ είναι με ή χωρίς την οθόνη? γιατί αν είναι χωρίς μόνο τραγικό και μίζερο δεν θα το έλεγα...

Δημοσ.

Θυμάμαι κάποιον πριν μερικούς μήνες που έιχε κάνει ποστ για στήσιμο νέου pc και διέθετε 6.000Ε

Για εκείνον τα pc των 500Ε μάλλον θα είναι κάτι παραπάνω από τραγικά και μίζερα...

Δημοσ.

Οθόνη δεν έβαλες! :P

Σοβαρά τώρα, το θεωρώ γελοίο να λέμε "το PC των 500 ευρώ" τόσο υποτιμητικά. Ας μη ξεχνάμε πως αυτό το PC πατάει άνετα υπολογιστές διετίας των 1.000 και 1.300 ευρώ.

Ήταν η εποχή που βγήκαν οι διπύρηνοι... με τις "τρελές" επιδόσεις για όσους φυσικά είχαν "βαθιά τσέπη". Θυμάστε; Τότε είχα στήσει ένα PC περί τα 1.000 ευρώ, με Pentium D και Asus ATi Radeon x850 Pro. Αλήθεια θυμάται κανείς τους Pentium D; Που τα υψηλά μοντέλα ήταν για τους έχοντες; Ή πλέον οι μεσαίοι Core 2 Duo είναι "ταπεινό των 500 ευρώ"; Κι ας πατάνε για πλάκα τη σύνθεσή μου;

Δημοσ.

Ποιά PC των σκουπιδιών ρε μεγάλε?

Δεν είναι όλοι Ωνάσιδες να δίνουν τα λεφτά τους σε PC ειδικά όταν το PC των 500Ε τους καλύπτει...

Άλλη προτιμούν τα επιπλέον λεφτά να τα δώσουν για να πάνε διακοπές, να πάρουν δώρα στους δικούς τους, να βάλουν λάστιχα στη μηχανή ή το αυτοκίνητο ή να τα κρατήσουν για να πάρουν καλύτερο αυτοκίνητο.

Εσύ που έχεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δώσ'τα και μη κατηγορείς αυτούς που δεν θέλουν ή που δεν έχουν να τα δώσουν

Κάνε κανένα μπανάκι Ωναση!

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι κατηγόρησε κανέναν..., εντάξει ο τίτλος μπορεί να είναι κάπως ερειστικός και το περιεχόμενο με κάποια υποννοούμενα αλλά μέχρι εκεί...

Δημοσ.
εφαρμογές γραφείου, dowloading, multimedia, internet...

πάντως εγώ τον απρίλιο που αγόρασα pc πήρα περίπου αυτό που προτείνει ο darkson χωρίς την vga (μιας και δεν παίζω καθόλου games) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του

Δημοσ.

Aυτος που εχει υπολογιστη των 500 ευρω μπορει να εχει ομως και βιλα των 300.000 ευρω και 2 καινουρια αυτοκινητα και πανακριβη μηχανη και ουτω καθ'εξης,απλα ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπως νομιζει.Μαγκια δεν ειναι ουτε ο ακριβος υπολογιστης ουτε το ακριβο αυτοκινητο,μαγκια ειναι η σωστη διαχειρηση χρηματων σε συναρτηση με την απολυτη ικανοποιηση των αναγκων μας:-)

Δημοσ.

Δε βρίσκω κάτι τραγικό κ μίζερο σε οποιαδήποτε τιμή αρκεί αυτός που το θέλει να κάνει τι δουλειά του :)

Εγώ π.χ. έδωσα 50? μητρική επεξεργαστή (celeron) κ 1 γίγα ραμ (κουτί είχα) κ άλλα 200? για 2 τέρα σκληρούς (2 τεμάχια) το όλων 250 γιούρια σύνολο. Έστησα ένα σέρβερ για downloads κλπ αλλά τι να το έκανα κάτι περισσότερο..ειδικά αν σου περισεύη κ λίγο hardware k θες ένα υπολογιστή για να κάνεις τα δικά σου : )

Δημοσ.

Εδώ τώρα με 400 ευρώ άνετα φτιάχνεις φόβερα σύστηματα που είναι γρήγορα και αξίζουν,ανάλογα με τις αναγκές του κάθενος πάει.... δηλάδη αν ενάς που θέλει να παιξεί το Crysis σε ανάλυσεις 1600χ1200 και άνω ,τότε νάι! είναι κάπως τράγικο:P (pc και οθόνη μάζι) οτι τον βολεύει τον κάθενα:-)

Δημοσ.
Όλοι ζητάνε φτηνά pc , hardware τραγικό και μίζερο , εσείς τι λέτε αξίζει το φθηνό ? καλύπτει τις ανάγκες σας ? είστε ευχαριστημένοι ?

Προσπαθω να παρω σταθερο απο την ανοιξη δεν τα εχω(τιποτα ιδιαιτερο σε απαιτησεις απλα να τρεχει linux) καταφερει κατασταση εργατης με οικογενεια εχει κανεις τραγικο και μιζερο hardware για πεταμα?

Ενταξει ειμαστε φτωχοι εισαστε φραγκατοι δεν σας ενοχλουμε μη μας προκαλειτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...