Προς το περιεχόμενο

Πως θα κάνω ταινιες με SRT υπότιτλους να παίζουν σε dvd palyer?

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!!

Έχω κάποιες ταινίες στον υπολογιστή μου με υπότιτλους σε αρχεία SRT.Πως θα γράψω την ταινία με το srt σε dvd ώστε να παίζει η ταινία με τους υπότιτλους κανονικά σε dvd player (αυτό που συνδέεται στην τηλεόραση)?

Δημοσ.

ε ξέρω γω...κλασικό dvd...

Θέλω να παίξει σε κανονικό dvd player με τους υπότιτλους οι οποίοι δεν είναι πάνω στην ταινία αλλα σε ξεχωριστό srt αρχείο...

Δημοσ.
Μια πολυ καλη λυση ειναι το ConvertXtoDvd. Αρκετα ευκολο στην χρηση του. Δες χαρακτηριστικα, εγω παντως στο συνιστω ...

εδώ όμως λέει converter.Σίγουρα κάνει την δουλειά που θέλω?

Δημοσ.
Μια πολυ καλη λυση ειναι το ConvertXtoDvd. Αρκετα ευκολο στην χρηση του. Δες χαρακτηριστικα, εγω παντως στο συνιστω ...

Όταν πάω να κάνω add, μου έχει μόνο να κάνω add κάποια ταινία και όχι το SRT αρχείο της...

Αν την κάνω convert αυτόματα θα πάρει τους υπότιτλους απο το srt και θα τους βάλει πάνω στην ταινία?

Δημοσ.
Όταν πάω να κάνω add, μου έχει μόνο να κάνω add κάποια ταινία και όχι το SRT αρχείο της...

Αν την κάνω convert αυτόματα θα πάρει τους υπότιτλους απο το srt και θα τους βάλει πάνω στην ταινία?

Αφού εισάγεις το βίντεο πάτα τα + που υπάρχουν ,στην αρχική εικόνα του προγράμματος κάπου θα δεις υπότιτλοι κάνε απάνω του δεξί κλικ και εισάγεις τους υπότιτλους που έχεις για την ταινία.

Σημείωση φρόντισε οι υπότιτλοι να είναι χρονισμένοι με την ταινία γιατί άλλα θα λένε και άλλα θα γράφονται.:-)

το χρόνισμα γίνετε με το subtitle workshop.:-) θέλει λίγη δουλειά το πράγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...