Fire_Bro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=135313 Η μόνη επιλογή που έχω είναι 60 Hz. Έχω κατεβάσει όλους τους πρόσφατους drivers. Δεν γίνεται να αυξήσω το frame rate? Κι αν γίνεται τότε πως; Ευχαριστώ,
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δε νομίζω να γίνεται. Παρατηρείς flickering ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;
Fire_Bro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Σε σκούρο background. Νόμιζα ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 85 Hz. Αν κι εγώ βασικά το θέλω 72 ή 75 Hz. Δεν μπορεί να γίνει κάποια ρύθμιση;
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Τι να σου πω... Σε όσα laptops έχω δει δε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό από τα 60Hz αλλά ίσως κάποια να παρέχουν δυνατότητα για υψηλότερα refresh rates.
teofross Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 και εγω μεχρι τωρα σε laptop δεν εχω δει να μπορεις να αλλαξεις
XLV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Σε σκούρο background. Νόμιζα ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 85 Hz. Αν κι εγώ βασικά το θέλω 72 ή 75 Hz. Δεν μπορεί να γίνει κάποια ρύθμιση; Δεν νομίζω ότι αύξηση του καθέτου ρυθμού ανανέωσης θα το φτιάξει αυτό, τα tft δεν είναι σαν τα crt, δεν υπαρχει ανανέωση του τι δείχνουν τα pixels σε κάθε κάθετο Hz. Και τα 75Hz που έχουν τα lcd ειναι απλά για να είναι συμβατά με το πρότυπο vesa. Μάλλον είναι πρόβλημα του inverter του backlight του lcd, ή μπορεί απλά να είναι έτσι το laptop αυτό, ή εσύ να είσαι υπερευαίσθητος στο όποιο flickering.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.