Kontos_Harry Δημοσ. 13 Ιουλίου 2002 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2002 Χρησιμοποιώ το Gnot για 2 pass ταινιών...στο ΤΑΒ encoder add job audio1 ενω έχω στο κατάλογο του Gnot όλα όσα θέλει περί ήχου το Tick που μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα το Ndub για το Video και για τον ήχο AC3 είναι ανενεργό...Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2002 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2002 Ti akribws thes na kaneis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2002 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2002 Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο σαφής, γιατί δεν καταλαβαίνω με τίποτα πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontos_Harry Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Θέλω πριν κανω 2 περάσματα να δωσω στο Vdub να παρει και τον ηχο να τα κανει μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2002 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2002 Γιατί δεν κάνεις απλά encode με το HeadAC3 και μετά να ενώσεις εικόνα και ήχο με το Nandub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.