johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ενας ειναι ο player που παίζει τα πάντα , καλα κ ειναι κ free: KMPlayer
gourlis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγω εχω τo JetAudio Basic αρκετα καλος πιστευω . κατεβαστε το
rimbo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δε βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα να προτείνω κι εγω κατι. Foobar2000. Είναι λίγο δύσκολος για αρχάριους αλλά αν τον συνηθίσεις...πραγματικά έχει απεριόριστες δυνατότητες. Επίσης στα συν ειναι οτι ειναι πλήρως παραμετροποιήσιμος και έχει την κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής.
ekeinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι λιγο δυσκολος,ειναι αρκετα δυσκολος.
flik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δύσκολος; Εγώ δυο ρία Plugins χρειάστηκε να βάλω, και μετά με δυο τρία δεξί κλικ καταφέρνω να οργανώσω όλες τις playlists μου, να μετατρέψω τα τραγούδια μου σε ότι θέλω, κτλ. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω σε άλλους media players, χωρίς επιτυχία Απο την πρώτη ώρα κι όλας το μετανιώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.