GiorGhino Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δεν χρειάζεται καν να κάνει normalize τα mp3 έχει επιλογή να κάνει εξομαλοποίηση στο playback το ίδιο το library ορίζωντας την μέγιστη επιθυμυτή τιμή! Δεν ψάχνει όμως για εικόνες albums:-(
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ψαχνει και παραψαχνει, απλα οχι αυτοματα. Επελεξε την library, files to edit, unknown album art, επέλεξε τα τραγούδια που θες και με δεξι κλικ, autotag from internet. θα σου βρει και τα σωστά στοιχεία, χρονολογίες, κ.τ.λ.
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 πως γινετε να ακουσω ραδιο μεσω windows media player?
GiorGhino Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 GiorGhino τι windows εχεις? Windows XP Pro γιατί? πως γινετε να ακουσω ραδιο μεσω windows media player? Toieng! Off-Topic lad!
dermitzos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 είναι και το j. River Media Jukebox 12. είναι πάρα πολύ καλό κατα την γνώμη μου και κάνει και πάρα πολύ καλή αρχειοθέτηση των τραγουδιών. Δοκίμασέ το. Επίσης είναι και free!!! αν το δοκιμάσεις θα λες "παρα πολύ καλο κι όμως αληθινό"
ekeinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πολύ καλός player, δωρεάν, και άξιος αντικαταστάτης, θα έλεγα, του Winamp, είναι ο AIMP. Δείτε τον. δικιο εχειςΠολυ καλος!
paranoid_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δοκιμασε και το musicmatch ειναι επισης αρκετα καλο αφου δεν θες το wmp.
Zoro2128 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 είναι και το j. River Media Jukebox 12. είναι πάρα πολύ καλό κατα την γνώμη μου και κάνει και πάρα πολύ καλή αρχειοθέτηση των τραγουδιών. Δοκίμασέ το. Επίσης είναι και free!!! αν το δοκιμάσεις θα λες "παρα πολύ καλο κι όμως αληθινό" φίλε έχεις δίκιο για το J.River Media center.μιπος ξερεις που να το κατεβάσω χωρις να πλιροσο?
pandora- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 δοκιμασε και το musicmatch ειναι επισης αρκετα καλο αφου δεν θες το wmp. Γεια σου paranoid_gr, σχετικά με το musicmatch, μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει σε free έκδοση? Αυτό είχα, αλλά κάποια ωραία μέρα ένα...μηνυματάκι με ενημέρωσε πως έληξε η πρόσβαση που είχα στο πρόγραμμα. Έψαξα να το βρω να το εγκαταστήσω ξανά αλλά μάταια. Δεν το βρήκα πουθενά σε free έκδοση και από τότε χρησιμοποιώ το winamp αλλά εγώ θέλω πίσω το Musicmaaaaatch μουουουου!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 δοκιμασε και το musicmatch ειναι επισης αρκετα καλο αφου δεν θες το wmp. τον κατεβάζω τώρα MusicMatch Jukebox 10.0.4033 Plus ελπίζω να είναι η τελευταία έκδοση
parsifal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Επειδή κάποιοι/ες φαίνεται πως δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή όταν έκαναν την εγγραφή τους στο Insomnia, υπενθυμίζω το παρακάτω σημείο των Όρων Χρήσης: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
pandora- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Επειδή κάποιοι/ες φαίνεται πως δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή όταν έκαναν την εγγραφή τους στο Insomnia, υπενθυμίζω το παρακάτω σημείο των Όρων Χρήσης: Sorry parsifal... Από κεκτημένη ταχύτητα έγινε και από τη λαχτάρα μου να ξαναποκτήσω το Musicmatch μου!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 δώσαμε την δέουσα προσοχή όταν κάναμε την εγγραφή μας στο Insomnia parsifal αλλά ευχαριστούμε για την υπενθύμιση
nikolasR200 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για το mediamonkey υπάρχει κάποιο plug in που να υποστηρίζει ελληνικά mp3 tags στη βιβλιοθήκη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.