Προς το περιεχόμενο

Κανενας καλός media player -για τραγουδια- εκτός απο windows και winamp;

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν να κάνει normalize τα mp3 έχει επιλογή να κάνει εξομαλοποίηση στο playback το ίδιο το library ορίζωντας την μέγιστη επιθυμυτή τιμή!

Δεν ψάχνει όμως για εικόνες albums:-(

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψαχνει και παραψαχνει, απλα οχι αυτοματα.

Επελεξε την library, files to edit, unknown album art, επέλεξε τα τραγούδια που θες και με δεξι κλικ, autotag from internet. θα σου βρει και τα σωστά στοιχεία, χρονολογίες, κ.τ.λ.

Δημοσ.

είναι και το j. River Media Jukebox 12. είναι πάρα πολύ καλό κατα την γνώμη μου και κάνει και πάρα πολύ καλή αρχειοθέτηση των τραγουδιών. Δοκίμασέ το. Επίσης είναι και free!!! αν το δοκιμάσεις θα λες "παρα πολύ καλο κι όμως αληθινό"

Δημοσ.
είναι και το j. River Media Jukebox 12. είναι πάρα πολύ καλό κατα την γνώμη μου και κάνει και πάρα πολύ καλή αρχειοθέτηση των τραγουδιών. Δοκίμασέ το. Επίσης είναι και free!!! αν το δοκιμάσεις θα λες "παρα πολύ καλο κι όμως αληθινό"

φίλε έχεις δίκιο για το J.River Media center.μιπος ξερεις που να το κατεβάσω χωρις να πλιροσο?

Δημοσ.
δοκιμασε και το musicmatch ειναι επισης αρκετα καλο αφου δεν θες το wmp.

Γεια σου paranoid_gr,

σχετικά με το musicmatch, μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει σε free έκδοση?

Αυτό είχα, αλλά κάποια ωραία μέρα ένα...μηνυματάκι με ενημέρωσε πως έληξε η πρόσβαση που είχα στο πρόγραμμα. Έψαξα να το βρω να το εγκαταστήσω ξανά αλλά μάταια. Δεν το βρήκα πουθενά σε free έκδοση και από τότε χρησιμοποιώ το winamp αλλά εγώ θέλω πίσω το Musicmaaaaatch μουουουου!!:cry:

Δημοσ.
δοκιμασε και το musicmatch ειναι επισης αρκετα καλο αφου δεν θες το wmp.

τον κατεβάζω τώρα MusicMatch Jukebox 10.0.4033 Plus ελπίζω να είναι η τελευταία έκδοση:-)

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι/ες φαίνεται πως δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή όταν έκαναν την εγγραφή τους στο Insomnia, υπενθυμίζω το παρακάτω σημείο των Όρων Χρήσης:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

* Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δημοσ.
Επειδή κάποιοι/ες φαίνεται πως δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή όταν έκαναν την εγγραφή τους στο Insomnia, υπενθυμίζω το παρακάτω σημείο των Όρων Χρήσης:

Sorry parsifal... Από κεκτημένη ταχύτητα έγινε και από τη λαχτάρα μου να ξαναποκτήσω το Musicmatch μου!!:-D

Δημοσ.

δώσαμε την δέουσα προσοχή όταν κάναμε την εγγραφή μας στο Insomnia parsifal αλλά ευχαριστούμε για την υπενθύμιση:-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...