GiorGhino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 δεν μπο΄ρω να βαλω τον windows media player 11 λόγω αντιγραμμένων windows. To winamp δε με βολευει γιατί δεν μου δείχνει το rating εκτός αν κανω δεξι κλικ (τρεχα γυρευε) Ξερετε κανέναν αλλον media player για τραγούδια?
GiorGhino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Το κατεβάζω ελπίζω να είναι καλός Μπορώ να καταφέρω να βάλω το WMP 11 αλλα που ναμπλεκεις τώρα... έτσι άστω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 δεν χάνεις και τίποτα αν δεν βάλεις τον WMP 11 αν θες δοκίμασε και media player classic,gom player και vlc player
GiorGhino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό το iTunes thanks! Βασικά tsilas ήθέλα έναν καλό organizer (media library) για τα mp3 μου. καλό και το WMP 11 αλλα το crack έχει λίγο ζορρυ.
accipio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πολύ καλός player, δωρεάν, και άξιος αντικαταστάτης, θα έλεγα, του Winamp, είναι ο AIMP. Δείτε τον.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 εμένα γιατί μου σβήσανε το post δεν μπορώ να καταλάβω
Freakster Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 "media player classic,gom player και vlc player" Δεν βολέυουν αυτα αν έχεις αρκετά τραγούδια να ακούσεις. Τσεκαρε και media monkey.
Donald Duck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δώσε μια ευκαιρία και στον RealPlayer ο 11 έχει αρκετά καλά στοιχεία
GiorGhino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μου άρεσε ο Media Monkey φαίνεται πολύ δυναμικός. Θα τον δοκιμάσω. Το i Tunes όμως έχει την σελίδα του που σου λέει τα τελευταία CD και τα πιο cool hits της εποχής. Βλέπετε μέχρις στιγμή ψάνχω τραγούδια απλά κατεβάζωντας όλη την δισκογρα΄φια του τραγουδιού ενός τραγουδιστή που έτυχε να ακούσω και μου άρεσε Mιας και τό φερε η κουβέντα ξέρετε τιποτα sites Που να χουν προτάσεις για τραγούδια στο στιλ αυτής του i-tunes? edit: δεν πειράζει έχει ενσωματομένα το monkey κατι
charoui Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 αν το συνηθίσεις φιλε το οίτινες είναι πολύ καλο με απίστευτες δυνατότητες (δεν του φαίνεται) αλλα και τρομερό organizing
Vamire666 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 http://www.real.com/ Παντως η ανεση που εχει το wmp δεν την εχω δει καπου αλλου μεχρι τωρα ισως γιατι την εχω μαθει και ολας!
GiorGhino Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το καινούργιο winamp είναι χειρότερο απο το 6 (εκείνο το μπλε) Πάντως το Media Monkey Gold είναι κορυφή, δεν του λείπει τίποτε παρά τα visualizations αλλα ποιος ...... ! Το προτείνο ανεπιφύλακτα. Θ απεριμένω κανα μήνα και αν δω ότι έχω σταθεροποιθεί με αυτό θα το αγοράσω. Κρίμα τα παιδιά 15? κανει όλα και όλα η εκδοση 5 και 29? lifetime update για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Τώρα για το iTunes charouui καλό είναι αλλά τι το ξεχωριστό έχει που να μην έχει ο media-monkey? Aν μιλάς για i-pod προϊοντα της apple δεν έχω προς το παρόν
charoui Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 δεν δοκίμασα το πιθηκάκι, ελέω ipod και iphone χρησιμοποιώ itunes χρονια τώρα,δεν του λείπει τίποτα και διαχειρίζεται πολύ καλά τεραστια library
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το καινούργιο winamp είναι χειρότερο απο το 6 (εκείνο το μπλε) Πάντως το Media Monkey Gold είναι κορυφή, δεν του λείπει τίποτε παρά τα visualizations αλλα ποιος ...... ! Το προτείνο ανεπιφύλακτα. Θ απεριμένω κανα μήνα και αν δω ότι έχω σταθεροποιθεί με αυτό θα το αγοράσω. Κρίμα τα παιδιά 15? κανει όλα και όλα η εκδοση 5 και 29? lifetime update για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Τώρα για το iTunes charouui καλό είναι αλλά τι το ξεχωριστό έχει που να μην έχει ο media-monkey? Aν μιλάς για i-pod προϊοντα της apple δεν έχω προς το παρόν Νομίζω παίρνει ότι visualization παίρνει και το winamp, αλλάδεν το έχω ψάξει καθόλου. Ρίξε μια ματιά μπας και. Και εγώ έχω την lifetime license, αξίζει τον κόπο κυρίως για το πολύ καλό mp3 encoding library something που χρησιμοποιεί, το lame.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.