Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στα Vista..

ornapster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ad aware δεν βρήκε τίποτα?

Ένα format συν την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων δεν θα σου πάρει πάνω από 2, 3 ώρες..ενώ τώρα απλά κουράζεσαι 2 μέρες κ πας κ στην τρίτη..κ δεν είναι κ σίγουρο πως ακόμα κι αν το βρεις πως θα φύγει για πάντα..

Δημοσ.

To Ad-Aware ε'ιναι 75% και δεν έχει βρει ακόμα τπτ.

'Εχω πάρα πολλές ρυθμίσεις, δεν θέλω να χάσω τπτ ρε συ, πάλι.

Βαρέθηκα τόσα φορμάτ

Δημοσ.
'Εχω πάρα πολλές ρυθμίσεις, δεν θέλω να χάσω τπτ ρε συ, πάλι.

Βαρέθηκα τόσα φορμάτ

Ναι αλλά δες πόσο χρόνο έχεις χάσει...από εδώ κ πέρα νομίζω πως είναι χαζομάρα να συνεχίσεις να το ψάχνεις..

Σιγά ποια, πόσες ρυθμίσεις έχεις να κάνεις...

Δημοσ.

Τέλειωσε, βρήκε τρία πράγματα λάθος στην registry και τα διόρθωσε.

Αλλά δεν νόμιζω να φύγε, έχει τώρα κανα 3λέπτο να εμφανιστεί..

Δημοσ.
Ναι αλλά δες πόσο χρόνο έχεις χάσει...από εδώ κ πέρα νομίζω πως είναι χαζομάρα να συνεχίσεις να το ψάχνεις..

Σιγά ποια, πόσες ρυθμίσεις έχεις να κάνεις...

Πολλές, πίστεψε με..

Το έψαξες απο εκεί που σου είπα???

Μα σου λέω αρχείο δεν υπάρχει τέτοιο..

Δημοσ.

Κανένα, εγώ το βρήκα.

Στα C://Windows/Temp

άμα περάσει κάποια ώρα εμφανίζεται κρυφό αρχείο wupdmgr.exe

Το σκανάρω με το Nod, λέει είναι ιός.

Το σβήνω.

Αλλά μετά από λίγη ώρα ξαναέρχεται.

Οπότε κάποιο άλλο αρχειάκι το δημιουργεί.

Άρα σβήνω όλα τα διπλανά αρχεία γιατί στα ΤΕΜP είμαι ούτως ή άλλως.

Και σβήνονται όλα εκτός από ένα, πατάω επανάληψη επανάληψη, τζίφος.

Το σκανάρω λέει ιός.

Άρα αυτό το μαλακισμένο που λέγεται NODD667.tmp την κάνει την δουλειά.

Το antivirus το καθαρίζει και το σβήνει και αμέσως βγαίνει το ίδιο αρχείο με άλλο όνομα.

Δηλαδή τώρα έχει NOD4FC2.temp

Μπορώ να κάνω τπτ?

Βασικά πως μπορώ να μπλοκάρω την λειτούργια ενος .exe?

Δλδ να μη μπορεί να ξεκινήσει?

Δημοσ.

1.απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος.

2.κάνε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία ,ως administrator, και κατα προτίμηση χωρίς δίκτυο .

3.πάτα ctrl+alt+del να ξεκινήσει η διαχείρηση εργασιών και στο tαb με τις διεργασίες δες αν εκτελείτε το ΕΧΕ αρχείο του ιού.αν ναι απενεργοποίησε το.

3.διέγραψε το φάκελο temp με όλα τα αρχεία του (θα δημιουργηθεί ξανά σε επανεκκίνηση & δεν χάνεις κάτι χρήσιμο).

4.ψάξε με την αναζήτηση μήπως το ΕΧΕ αρχείο έχει αντιγραφεί εκτός το φάκελο temp

και σε άλλο σημείο (συνήθως στο φάκελο των windows ¨χύμα¨) και αν το βρείς διέγραψε το.

5.καλό είναι να έχεις εγκαταστήσει πιο πριν 1 εργαλείο καθαρισμου από περριτά αρχεία

π.χ. πολύ καλό και δωρεάν είναι το ccleaner ( http://www.ccleaner.com ) κάνε καθαρισμό από περιττά αρχεία και καθαρισμό της registry με το ίδιο πρόγραμμα ωστε να διαγραφούν όλα τα tmp αρχεία απ΄το σύστημα σου και οι εγγραφές στη registry.

Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.μετά αν ολα οκ ενεργοποίησε ξανά την επαναφορά συστήματος.πές μας τι έγινε. καλή τύχη!:-)

Δημοσ.
1.απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος.

2.κάνε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία ,ως administrator, και κατα προτίμηση χωρίς δίκτυο .

3.πάτα ctrl+alt+del να ξεκινήσει η διαχείρηση εργασιών και στο tαb με τις διεργασίες δες αν εκτελείτε το ΕΧΕ αρχείο του ιού.αν ναι απενεργοποίησε το.

3.διέγραψε το φάκελο temp με όλα τα αρχεία του (θα δημιουργηθεί ξανά σε επανεκκίνηση & δεν χάνεις κάτι χρήσιμο).

4.ψάξε με την αναζήτηση μήπως το ΕΧΕ αρχείο έχει αντιγραφεί εκτός το φάκελο temp

και σε άλλο σημείο (συνήθως στο φάκελο των windows ¨χύμα¨) και αν το βρείς διέγραψε το.

5.καλό είναι να έχεις εγκαταστήσει πιο πριν 1 εργαλείο καθαρισμου από περριτά αρχεία

π.χ. πολύ καλό και δωρεάν είναι το ccleaner ( http://www.ccleaner.com ) κάνε καθαρισμό από περιττά αρχεία και καθαρισμό της registry με το ίδιο πρόγραμμα ωστε να διαγραφούν όλα τα tmp αρχεία απ΄το σύστημα σου και οι εγγραφές στη registry.

Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.μετά αν ολα οκ ενεργοποίησε ξανά την επαναφορά συστήματος.πές μας τι έγινε. καλή τύχη!:-)

Πέτυχε νομίζω!!!!

Avast

CCleaner

Destro Maestro

Το CCleaner το είχα δοκιμάσει μαζί με το Tune-Up..

Το Destro Maestro δεν έχω ιδέα τι είναι..

Και όλη αυτή η μαλακία μου συνέβη εξαιτίας του Avast,

δεν ξέρεις πόσο απιστεύτα μου την έχει βιδώσει αυτό το κωλοπρόγραμμα..

Είχα πάει να κάνω απεγκατάσταση και το PC έγινε βίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...