Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση: Γιατί δεν μπαίνω σε ιστοσελίδες?

floeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Δέν μπορώ να μπώ σε πολλές ιστοσελίδες(είναι ελάχιστες στις οποίες μπαίνω,δυο τρεις)

Έχω δηλαδή κανονικά σύνδεση στο ιντερνετ και μιλώντας με τον ISP μου όλα λειτουργούν κανονικά...Το πρόβλημά μου ξεκίνησε πριν κανα μήνα που δεν μπορούσα να μπω στο hotmail,στο msn,στο facebook και στο myspace.

'Εκανα φορματ αφού δοκίμασα πρώτα χιλια δυο άλλα πράγματα αλλα και πάλι τίποτε...στο τέλος λέω απλα δεν θα χρησιμοποιώ αυτές τις συγκεκριμένες ιστοσλίδες..

Τώρα γυρνώντας από διακοπές και έχοντας να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστη 20 μέρες η μόνη ιστοσελίδα που μπαίνω είναι το in.gr & το cuil.

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού έχω δοκιμάσει να αλλάξω browsers να μιλήσω με τον ISP μου,να κλεισω firewalls , να βάλω ασύρματη κεραία,να βάλω ethernet....και άλλα πολλα...

Τείνω να πιστέψω ότι μάλλον παιζει πρόβλημα με τον προσαρμογέα-καρτα δικτύου που δεν έχω ξεχωριστή αλλα μάλλον είνια πάνω στην μητρική μου...

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει???

(κάπου άκουσα ότι πρέπει να σβήσω τα πάντα στην cache αλλα δεν το καταλαβαίνω και πολύ καλά ούτε και ξέρω την διαδικασία αυτής της ενέργειας)

και τέλος επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω λέτε το πρόβλημα να είναι hardwariko και αν ναι τι μπορώ να κάνω εφόσον δεν έχω ξεχωριστή κάρτα δικτύου????

HELP pleaseeee!!!!

Δημοσ.

Απ' τη στιγμή που έκανες format και δεν άλλαξε τίποτα, δεν είναι θέμα software οπότε μην το ψάχνεις με την cache.

Επίσης απίθανο βλέπω να φταίει η κάρτα δικτύου σου. Είναι παράλογο να σου επιτρέπει να μπεις σε συγκεκριμένα μόνο sites.

Ναι, δεν κατέληξα κάπου :/

Δημοσ.

Με τι συνδέεσαι με router; Δοκίμασε να αλλάξεις τους dns servers και βάλε αυτούς του OpenDNS. Για λεπτομέρειες δες παρακάτω.

https://www.opendns.com/start

Για να καθαρίσεις την cache.

Αν έχεις Firefox πατάς Ctrl+Shift+Del ή πας Tools > Clear Private Data και πατάς Clear Private Data Now.

Αν έχεις Internet Explorer πας Tools > Internet Options > General > Delete files....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...