Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όλες οι εκδόσεις για pc ξεφτιλίζουν οπτικά και τις δυο κονσόλες. Απλά τα πράγματα :-)

Εγινε η ζημια και βγηκε παιχνιδι που ξεφτιλιζει PS3+X360.Αυτες οι εκδοσεις εχουν κομμενα:

1.Γραφικα

2.Εξομαλυνση (τι εκπληξη!)

3.Καπνο

4.Περιβαλλον που καταστρεφεται(τοιχοι,χαρτια,ρουχισμος κ.α.)

Ναι σωστα, το Gears Of War 2, δεν ειχε περιβαλλον που καταστρεφεται, δεν ειχε καπνους, δεν ειχε εξομαλυνση και φυσικα δεν ειχε καλα γραφικα.

Μαλακια η Unreal 3 τελικα... Δεν παιζει καλα. Γι'αυτο κοστιζει 700.000+$, για να μην την παιρνει ο καθε πικραμενος που δεν εχει ιδεα απο C++.

Μας δουλευετε ρε παιδια; Αμα οι προγραμματιστες ενσωματωσουν το PhysX που ΔΕΝ το τρεχει η κονσολα, τι φταει η κονσολα; Εαν εκαναν τα εφε που προαναφερθηκαν με την Unreal 3 μια χαρα θα ηταν.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη μισουμε τις κονσολες ομως.

Το παιχνιδι ηταν ακυρο, το μεγαλυτερο hype που εχω δει ποτε. Ας ειναι καλα ο κινηματογραφος και η τευλευταια τεραστια επιτυχια του Dark Knight.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφωνουμε predatorkill.Μπορουσαν να βαλουν ολα τα παραπανω και χωρις physx αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειχαν frame rate issues σιγουρα στο Ps3 και ισως και στο x360.

Για τα GOW ειμαι απο αυτους που θεωρω μονοτονα τα γραφικα που εχουν διχως ποικιλια και φαντασια και εντελως block.Δεν ειναι ασχημα βεβαια αλλα καπως υπερεκτιμημενα.

Δημοσ.
Δεν διαφωνουμε predatorkill.Μπορουσαν να βαλουν ολα τα παραπανω και χωρις physx αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειχαν frame rate issues σιγουρα στο Ps3 και ισως και στο x360.

Για τα GOW ειμαι απο αυτους που θεωρω μονοτονα τα γραφικα που εχουν διχως ποικιλια και φαντασια και εντελως block.Δεν ειναι ασχημα βεβαια αλλα καπως υπερεκτιμημενα.

frame rate σε ποιο τομεα; στη μαχη; σε τι; το παιχνιδι ειναι πολυ ρηχο για να εχει frame rate προβληματα (μιλαω για 360, το PS3 δεν το εχω ακουμπησει). Αντε μονο στις μαχες που γινεται hack'n'slash αλλα δεν εχω δει στο PC πως φαινεται με το PhysX.

Τα γραφικα του GOW ειναι καθως πρεπει για την ιστορια/θεμα του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Ναι σωστα, το Gears Of War 2, δεν ειχε περιβαλλον που καταστρεφεται, δεν ειχε καπνους, δεν ειχε εξομαλυνση και φυσικα δεν ειχε καλα γραφικα.

Μαλακια η Unreal 3 τελικα... Δεν παιζει καλα. Γι'αυτο κοστιζει 700.000+$, για να μην την παιρνει ο καθε πικραμενος που δεν εχει ιδεα απο C++.

Μας δουλευετε ρε παιδια; Αμα οι προγραμματιστες ενσωματωσουν το PhysX που ΔΕΝ το τρεχει η κονσολα, τι φταει η κονσολα; Εαν εκαναν τα εφε που προαναφερθηκαν με την Unreal 3 μια χαρα θα ηταν.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη μισουμε τις κονσολες ομως.

Το παιχνιδι ηταν ακυρο, το μεγαλυτερο hype που εχω δει ποτε. Ας ειναι καλα ο κινηματογραφος και η τευλευταια τεραστια επιτυχια του Dark Knight.

Χμμμ, αν μπορούσαν να υλοποιήσουν τα effects τύπου PhysX στις κονσόλες μέσω της UE 3.0, γιατί δεν το έκαναν; Μήπως είχε δυσβάσταχτο κόστος σε επιδόσεις;

Δημοσ.
Χμμμ, αν μπορούσαν να υλοποιήσουν τα effects τύπου PhysX στις κονσόλες μέσω της UE 3.0, γιατί δεν το έκαναν; Μήπως είχε δυσβάσταχτο κόστος σε επιδόσεις;

Θεμα χρονου ισως; Θεμα συμβατοτητας ισως; Θεμα γνωσης προγραμματισμου πανω στην UE3 ισως;

Δημοσ.
Θεμα χρονου ισως; Θεμα συμβατοτητας ισως; Θεμα γνωσης προγραμματισμου πανω στην UE3 ισως;

Το τελευταίο είναι και το μόνο που θα μπορούσα να δεχθώ, ωστόσο νομίζω ότι η άγνοια δεν είναι δικαιολογία. Μπορούσαν να έχουν υποστήριξη από την Epic αν ήταν θέμα ενημέρωσης πάνω στην UE 3.0. Μπορεί από την άλλη να είναι και το θέμα του licensing της nVidia. Eφόσον η τεχνολογία είναι δική της και η με άλλους τρόπους υλοποίηση των συγκεκριμένων FX είναι δύσκολη ή χρονοβόρα - ίσως γι'αυτό και δεν έγινε περαιτέρω προσπάθεια.

Δημοσ.
Eφόσον η τεχνολογία είναι δική της και η με άλλους τρόπους υλοποίηση των συγκεκριμένων FX είναι δύσκολη ή χρονοβόρα - ίσως γι'αυτό και δεν έγινε περαιτέρω προσπάθεια.

Αρα τιθεται και θεμα συμβατοτητας τεχνολογιων.

Δημοσ.
Αρα τιθεται και θεμα συμβατοτητας τεχνολογιων.

Με το 360 πολυ πιθανό. Το PS3 ωστόσο έχει nvidia GPU - αν και αρκετά παλιότερης τεχνολογίας.

Δημοσ.
Με το 360 πολυ πιθανό. Το PS3 ωστόσο έχει nvidia GPU - αν και αρκετά παλιότερης τεχνολογίας.

Οπως και να εχει παντως γιατρε, ειναι μεγαλη ξενερα να ειναι κουτσουρεμενη η εκδοση στις κονσολες. Εγω το τερματισα και το εβαλα κατευθειαν αγγελια για πουλημα στο myxbox.gr. Εχω τεραστια συλλογη απο 360 παιχνιδια, ειναι το πρωτο που πουλαω απο το 2005. Τεραστιο hype λεμε.

Δημοσ.

Eδω το ps3 κοντευει να λιποθυμισει , τα nvidia physics το μαρανε!!!

Δημοσ.
Eδω το ps3 κοντευει να λιποθυμισει , τα nvidia physics το μαρανε!!!

Γι'αυτό και έθεσα εξαρχής το θέμα των επιδόσεων σε περίπτωση ενεργοποίησης FX τύπου PhysX.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ----------

Οπως και να εχει παντως γιατρε, ειναι μεγαλη ξενερα να ειναι κουτσουρεμενη η εκδοση στις κονσολες. Εγω το τερματισα και το εβαλα κατευθειαν αγγελια για πουλημα στο myxbox.gr. Εχω τεραστια συλλογη απο 360 παιχνιδια, ειναι το πρωτο που πουλαω απο το 2005. Τεραστιο hype λεμε.

Eγω θα το δώ στο PC με ενεργοποιημένα όλα τα effects. Ελπίζω (και πιστεύω) να μου αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...