Akboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CIHRZSiG130]http://www.youtube.com/watch?v=CIHRZSiG130[/ame] εφτιαξα 1 videaki
fearwhatnow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Εγινε η ζημια και βγηκε παιχνιδι που ξεφτιλιζει PS3+X360.Αυτες οι εκδοσεις εχουν κομμενα: 1.Γραφικα 2.Εξομαλυνση (τι εκπληξη!) 3.Καπνο 4.Περιβαλλον που καταστρεφεται(τοιχοι,χαρτια,ρουχισμος κ.α.)
privateer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.gametrailers.com/video/spike-batman-batman-arkham/54200[/ame]
frou-frou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Tελικά είναι παιχνιδάρα. Παρότι εδώ μέσα μερικοί βιάστηκαν να το κατακρίνουν. O κλασσικός βιαστικός ξερόλας Έλληνας. 92% μέσο όρο στο Gamerankings από 35 sites και περιοδικά. Μια ατάκα μου άρεσε σε κάποιο site. Όχι μόνο το καλύτερο batman όλων των εποχών αλλά το καλύτερο super hero game ever.
BaNcU Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ...και εμένα μου άρεσε το τελευταίο video ( χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα πόστ ) .
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ατάκα μου άρεσε σε κάποιο site. Όχι μόνο το καλύτερο batman όλων των εποχών αλλά το καλύτερο super hero game ever. Αν και οι superheroes αφανίστηκαν μετά απο την επική μάχη που δώσαν εναντίον τους οι super villains και που απο τότε κυβερνάνε τον κόσμο μας. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό αυτό βιβλίο http://en.wikipedia.org/wiki/Wanted_(comics)
Olorin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ατάκα μου άρεσε σε κάποιο site. Όχι μόνο το καλύτερο batman όλων των εποχών αλλά το καλύτερο super hero game ever. Προσωπικά, στο review είχα γράψει κάτι παρόμοιο, αλλά ακόμα πιο... γενικό: Το Batman: Arkham Asylum είναι το κορυφαίο παιχνίδι εμπνευσμένο από κόμικ! Δεν ξέρω αν έχει κανείς αντίρρηση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βρω καλύτερο παιχνίδι-μεταφορά από κόμικ... (τουλάχιστον με τα δεδομένα της σημερινής εποχής) Αν και οι superheroes αφανίστηκαν μετά απο την επική μάχη που δώσαν εναντίον τους οι super villains και που απο τότε κυβερνάνε τον κόσμο μας. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό αυτό βιβλίο http://en.wikipedia.org/wiki/Wanted_(comics) Επέτρεψέ μου να προσθέσω "...και μην τολμήσετε να δείτε την ταινία!" (εκτός αν πια είστε συνειδητοποιημένοι ότι θέλετε απλώς να δείτε την Αντζελίνα να κουβαλά όπλα και δεν σας νοιάζει τίποτα άλλο...) //Από την άλλη βέβαια, παραδέχομαι πως ήταν πιο τίμιο να κρατήσουν μόνο τον τίτλο και τα ονόματα των δυο πρωταγωνιστών (γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως υπήρχε άλλο κοινό στοιχείο με το κόμικ) και να φτιάξουν μια εντελώς δική τους ιστορία, από το να κάνουν μικροβιασμούς... Ίσως τελικά το λάθος να ήταν εξαρχής του Millar που τους έδωσε την άδεια...
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγινε η ζημια και βγηκε παιχνιδι που ξεφτιλιζει PS3+X360.Αυτες οι εκδοσεις εχουν κομμενα:1.Γραφικα 2.Εξομαλυνση (τι εκπληξη!) 3.Καπνο 4.Περιβαλλον που καταστρεφεται(τοιχοι,χαρτια,ρουχισμος κ.α.) Όλες οι εκδόσεις για pc ξεφτιλίζουν οπτικά και τις δυο κονσόλες. Απλά τα πράγματα Tελικά είναι παιχνιδάρα. Παρότι εδώ μέσα μερικοί βιάστηκαν να το κατακρίνουν. O κλασσικός βιαστικός ξερόλας Έλληνας. 92% μέσο όρο στο Gamerankings από 35 sites και περιοδικά. Μια ατάκα μου άρεσε σε κάποιο site. Όχι μόνο το καλύτερο batman όλων των εποχών αλλά το καλύτερο super hero game ever. Με τέτοιο promotion........pew pew για 10χρονα, stealth της πλάκας εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι το εξαιρετικό βρήκαν στο gameplay. Η eidos είχε προβλήματα, έπεσαν τρομερά κεφάλαια της square, το franchise του batman απογειώθηκε από τις ταινίες.....some things r obvious.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Leaked...Η εκδοση χωρις Physx. Εντιτ: Ενεργοποιηση Physx μεσω του ini σε 3 επιπεδα.Full(2),Low(1),Off(0) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2009 από fearwhatnow
DrFreeman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχίζει σιγά σιγά να προωθεί το PhysX η nvidia...Για να δούμε αν θα έχει συνέχεια αυτή η προσπάθεια με άλλους τίτλους.
greeneye Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια με τα saves toy παιχνιδιου τι γινεται?
manost Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ενεργοποιηση Physx μεσω του ini σε 3 επιπεδα.Full(2),Low(1),Off(0) Αλλάζοντας δηλαδή τις ρυθμίσεις του physx στο αρχείο Launcher.ini, που βρίσκεται στο ...\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config, αυτά ενεργοποιούνται;
pscrazy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλάζοντας δηλαδή τις ρυθμίσεις του physx στο αρχείο Launcher.ini, που βρίσκεται στο ...\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config, αυτά ενεργοποιούνται; Το αλλαξα αλλα δεν μου κανει save το Lancher ini
fearwhatnow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι στο launcher.ini.Στο documents and settings/username/my documents/eidos.Επισης εκει που εγινε η εγκατασταση του παιχνιδου μπορειτε να αλλαξετε και στο userengine.ini αν και δεν ειναι υποχρεωτκο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ενεργοποιηση physx πρεπει να αντικαταστησετε καποια αρχεια με αυτα απο το demo.Με λιγο ψαξιμο μπορειτε να βρειτε το πακετο αλλα οποιος θελει μπορω να τα κανω upload καπου και να δωσω το link καθως δεν ειναι εναντια στους κανονες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα