OROKUSAKI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Στη συνεχεια το εκλεισα για καμια ωρα. Μετα το ξαναοιξα και καθομουν για μιση ωρα και παρακολουθουσα τη θερμοκρασια χωρις να τρεχω καποιο προγραμμα η παιχνιδι. Ολη αυτη την ωρα η θερμοκρασια της καρτας ηταν κολλημενη στους 77c. Μετα εβαλα να παιξω το bionic comando(που δεν ειναι και κανενα απαιτητικο game και η θερμοκρασια πηγε αμεσως στους 103c!! Θα το παω τη δευτερα για service στο multirama πριν εκραγει!!:mad:
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ειλικρινά, ΠΟΣΟ FAIL πια, πόσο FAIL?!?! δεν ξέρεις ότι όταν έχεις A/C ανοιχτό τα παράθυρα πρέπει να είναι κλειστά? έλεος δλδ... στείρωση ΤΩΡΑ! Ξέχασε και τον ανεμιστήρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Στη συνεχεια το εκλεισα για καμια ωρα. Μετα το ξαναοιξα και καθομουν για μιση ωρα και παρακολουθουσα τη θερμοκρασια χωρις να τρεχω καποιο προγραμμα η παιχνιδι. Ολη αυτη την ωρα η θερμοκρασια της καρτας ηταν κολλημενη στους 77c. Μετα εβαλα να παιξω το bionic comando(που δεν ειναι και κανενα απαιτητικο game και η θερμοκρασια πηγε αμεσως στους 103c!! Θα το παω τη δευτερα για service στο multirama πριν εκραγει!!:mad: Κωστής Παλαμάς...
chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Σρέντερ, τα χελωνονιτζάκια στην κάνανε την ζημιά!!!! Σου έριξαν αστεράκια νίντζα στην ψήκτρα με αποτέλεσμα να μην γυρίζει. Kαι εγώ ανοίγω τα παράθυρα όταν βάζω air-condition συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση του global warming. Πού το περίεργο ? Κωστής Παλαμάς... Γιώργος Σεφέρης!!! Ωραίο παιχνίδι. Επιτρέπονται και ξένοι ποιητές ή όχι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γιώργος Σεφέρης!!! Ωραίο παιχνίδι. Επιτρέπονται και ξένοι ποιητές ή όχι ? Αριστομενης Προβελεγγιος. add me msn τώρα
john2gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 [/color]Εβαλα τους beta drivers. 1920χ1200, χ16ΑΑ, ολα full και physics highTο παιχνιδι john μια χαρουλα παει Ο κολλητός μου που έχει συνηθίσει το gaming σε X360 είδε το παιχνίδι με τα PhysX On και δεν κατάλαβε την διαφορά. Ε πως να το κάνουμε, εμένα τα μάτια μου είναι ευαίσθητα και εύκολα παρατηρώ τα frame drops. Οπότε για μένα ένα παιχνίδι τρέχει μια χαρά όταν έχει minimum framerate τα 50. Αν πάρει κι άλλο την κατηφόρα, δεν είναι μια χαρά... γιατί ξαφνικά θα βγουν μια χαρά και τα 30fps
pscrazy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Ο κολλητός μου που έχει συνηθίσει το gaming σε X360 είδε το παιχνίδι με τα PhysX On και δεν κατάλαβε την διαφορά. Ε πως να το κάνουμε, εμένα τα μάτια μου είναι ευαίσθητα και εύκολα παρατηρώ τα frame drops. Οπότε για μένα ένα παιχνίδι τρέχει μια χαρά όταν έχει minimum framerate τα 50. Αν πάρει κι άλλο την κατηφόρα, δεν είναι μια χαρά... γιατί ξαφνικά θα βγουν μια χαρά και τα 30fps Κοιτα john εχεις δικιο. Παρα που περασα τους νεους drivers δεν ακουω την καρτα να δουλευει. Σε μερικα σημεια πεφτει καπου στα 35 fps, αλλα μετα τα frames ανεβαινουν , πιστευω οτι μεχρι να βγει το game θα παει σφαιρα. Tα physχ ειναι σαν να μην εχουν δουλευτει με τον υπολοιπο κωδικα αλλα μπηκαν τελευταια στιγμη απο τα physics profile της nvidia. Γι αυτο εχουμε την πτωση. Πιστευω με τους νεους drivers και με νεο driver physχ packet θα το διορθωσουν...δεν παιζει ολοκληρη 295 gtx των 2,8 (2x1,4) billion τρανζιστορ πυρηνα να μην μπορει να 60αρισει το batman! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2009 από pscrazy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 physx όχι physics
Tak68 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ο χειρισμός με gamepad είναι ανάποδος, ή εγώ είμαι περίεργος; Όχι νορμάλ είσαι και σε μένα το κάνει με gamepad logitech. Bug? Και κανένα option δεν βοηθάει, ελπίζω να το διορθώσουν.
chek2fire Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Είπα να κατεβάσω το game για να το δω αν και δεν είμαι καθόλου της κλωτσοπατινάδας.. Οι τύποι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στην απόδοση της ατμόσφαιρας. Φοβερά γραφικά, πανέμορφα phsysx και έτρεξε και απροβλημάτιστα στο σύστημα μου με όλα τα detail ατο high. Νομίζω έχουμε να κάνουμε με μια από τις καλύτερες μεταφορές του κόσμου του batman. Τώρα το gameplay δεν ξέρω πόσο μπορεί να σε κολήσει και να μην το βαρεθείς μετά από λίγη ώρα αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου..
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ξερετε τι ειχε το pc μου και ανεβαζε θερμοκρασιες στο batman?? Το πηγα την προηγουμενη εβδομαδα για service και δεν ειχε τιποτα απολυτος!! Απλά ειχε μαζεψει πολλη σκονη γι αυτο ανεβαζε τοσο υψηλες θερμοκρασιες!! Τωρα η καρτα γραφικων δεν ξεπερναει τους 70c σε κανενα game!
kostacurtas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Όποιος θα ήθελε να αλλάξει λίγο έως πολύ την εμφάνιση του Batman μπορεί να δει εδώ. Τα εναλλακτικά κουστούμια λειτουργούν κανονικά στο demo του Batman: Arkham Asylum και λογικά θα λειτουργήσουν και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού. Μερικά παραδείγματα από δημιουργίες κάποιων χρηστών:
outlaw star Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το πηγα την προηγουμενη εβδομαδα για service ! λάδια άλλαξες?
zvarthangalos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ξερετε τι ειχε το pc μου και ανεβαζε θερμοκρασιες στο batman?? Το πηγα την προηγουμενη εβδομαδα για service και δεν ειχε τιποτα απολυτος!! Απλά ειχε μαζεψει πολλη σκονη γι αυτο ανεβαζε τοσο υψηλες θερμοκρασιες!! Τωρα η καρτα γραφικων δεν ξεπερναει τους 70c σε κανενα game! Τι λετε ρε παιδια με pentium 4 3.5 και μια ΑΤΙ 2600 PRO δεν χαμπαριασε καθολου το συστημα μου (σαν να επαιζα Mame 32) με windows 7 σε xp δεν δοκημασα να το παιξω, θα δουμε βεβαια και την τελικη εκδοση του παιχνιδιου για ασφαλεστερα συμπερασματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα