Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι τι εχει η 8800gt?? δεν εχω αντιμτωπισει κανενα προβλημα στα games μεχρι τωρεκτος απο τα cryostasis&crysi Εβαλα τους τελευταιους drivers(190.38) αλλα οταν παω να τρεξω το game λεει οτι πρεπει να βαλω τελευτεους drives για μεγιστη αποδοση. Μα αφου εβαλα ηδη τους τελευταιους τι αλλο θελει??

Aπλα σου λεει οτι η καρτα δεν τραβαει και οτι παει για αλλαγμα :lol: πλακα σου κανω man! Μια χαρα ειναι η καρτουλα σου!

Δεν ξερω γιατι στο κανει αυτο! Τι λειτουργικο εχεις?

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στη συνεχεια αφου κανω clck στο ok το παιχνδι τρεχει κανονικα απλα δεν καταλαβαινω γιατι βγαινει αυτο το μηνυμα. Με ολα φουλ 1280χ1024 + high physics+ 4x aa με το ζορι πιανω 30fps!:lol::lol: εχω windows xp sp 3

Δημοσ.
john το sli δεν πρεπει να δουλευει! Η 295 μου δεν ακουγεται καθολου....Περιμενουμε νεο driver για να μπει το profile sli του παιχνιδιου....Παντως εγω σε 1920χ1200+χ4ΑΑ παιζει πολυ καλα! Ετσι εγινε με το street fighter 4 κσι resident evil 5 που εβγαλε τον νεο driver nvidia και ειδαμε σχεδον διπλασιασμο επιδοσεων!

Για να δουλέψει το SLI φτιάχνεις πολύ απλά ένα profile με AFR2 ;). Επίσης στους νέους 190.56 υπάρχει ήδη έτοιμο Profile (με SLI) για το Batman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενω official drivers...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ----------

Εβαλα τους beta drivers. 1920χ1200, χ16ΑΑ, ολα full και physics high

Tο παιχνιδι john μια χαρουλα παει

19971551.jpg

41547371.jpg

72544248.jpg

14260064.jpg

71040765.jpg

71040765.jpg

41454102.jpg

16986445.jpg

42596869.jpg

23461856.jpg

91656503.jpg

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

Κατέβασα το Demo. Το παιχνίδι είναι μάπα απ' τις λίγες. Άθλιος χειρισμός, gameplay, ήχος, προβλεπόμενα δωμάτια, εχθροί με AI κουράδας, μουντά τοπία.. Τι να πώ. Αναμένεται να φάει αναρίθμητες καρπαζιές απο τους reviewers.

Δημοσ.
Καλά τα PhysX effects αλλά μιλάμε για τραγικό performance hit.

Ακόμα και σε 1280x960+4xAA+Max Details το framerate κάνει τρελές βουτιές στα 30 (με τα PhysX effects). Χωρίς τα εν λόγω εφέ, έχω constant 62fps σε 1600x1200+16QAA+Max Details.

Προτιμώ λοιπόν να τρέχει νεράκι (και συγχρόνως να μην κουράζονται τα μάτια μου), παρά μερικά επιπλέον εφέ που κυριολεκτικά χαντακώνουν τις επιδόσεις!

PS: Και θεωρώ τα γραφικά του κορυφαία, από τα μοντέλα των χαρακτήρων μέχρι και τις σκιές (βλέπε να μαθαίνεις nUbisoft λέμε)

εγω παντως δεν παρατηρησα τοση μεγαλη διαφορα με physics η χωρις physics. με ολα φουλ χωρις physics πιανω γυρω στα 45 fps max με physics πιανω με το ζορι 30:mad::mad::mad: Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας ομως αφου και το prototype που το επαιξα με ολα φουλ 1280χ1024 ηταν συνεχεια κολλημενο στα 30 ωστοσο το παιχνιδι ετρεχε σφαιρα!! Σαφως με physics @John 2 το δοκιμασες και σε xp η μονο σε vista?? δεν μπορει να εχεις 30 fps λιγοτερα μονο απο τα physic.. σιγουρα φταιει το λειτουργικο.. Επισης μπορω να πω οτι το παιχνιδι δεν ειναι καθολου μα καθολου optimized. εδω το RESIDENT EVIL 5 το οποιο εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το batman με ολα φουλ 1280χ1024 επιανα 64 fps max και 52 average και σαφως ειναι playble ... Το batman ομως τρεχει πολυ πιο αργα απο το RE5 με το ιδο pc!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!:mad::mad: Aλλο ενα αθλιο console port!!

Δημοσ.

Το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ , εχει σωστη δοση action, stealth για να μην σε κουραζει. Πολυ ωραιος ο χειρισμος, τουλαχιστον εγω δεν αντιπετωπισα κανενα προβλημα.

Γενικα πολυ θετικος με το demo, τα physics βοηθανε στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, οπως καπνοι, πλακακια που σπανε και physics movies.

Δημοσ.

Ξεχασα να σας πω οτι το παιχνιδι ειναι τοσο υπερβολικα απαιτητικο που αναγκαστηκα να ανοιξω το air condition για να μπορεσω να παιξω! Ναι οταν εβαλα το παιχνιδι το pc αρχισε να σβηνει χωρις λογο. Στη συνεχεια ελεγξα τις θερμοκρασιες και τι να δω! Η καρτα ειχε φτασει τους 103c η μητρικη τους 52 και ο επεξεργαστης τους 60!:shock::shock::shock::shock: Παραλιγο να μου τιναξει το pc στον αερα ο ΤΖΟΚΕΡ! Σιγουυρα αυτος φταιει! Στη συνεχεια αναψα το aircodintion και η θερμοκρασια επεσε αμεσως στους 80 c και ετσι μπρορεσα να παιξω το παιχνιδι. Γι αυτο λοιπον βεβαιωθειται οτι εχεται ανοιχτο aircodintion και παραθυρα πριν παιξεται το παιχνιδι!!

Δημοσ.
Ξεχασα να σας πω οτι το παιχνιδι ειναι τοσο υπερβολικα απαιτητικο που αναγκαστηκα να ανοιξω το air condition για να μπορεσω να παιξω! Ναι οταν εβαλα το παιχνιδι το pc αρχισε να σβηνει χωρις λογο. Στη συνεχεια ελεγξα τις θερμοκρασιες και τι να δω! Η καρτα ειχε φτασει τους 103c η μητρικη τους 52 και ο επεξεργαστης τους 60!:shock::shock::shock::shock: Παραλιγο να μου τιναξει το pc στον αερα ο ΤΖΟΚΕΡ! Σιγουυρα αυτος φταιει! Στη συνεχεια αναψα το aircodintion και η θερμοκρασια επεσε αμεσως στους 80 c και ετσι μπρορεσα να παιξω το παιχνιδι. Γι αυτο λοιπον βεβαιωθειται οτι εχεται ανοιχτο aircodintion και παραθυρα πριν παιξεται το παιχνιδι!!

Tι λες μωρε παλι ναρκωτικα περνεις ;) !!!

Εγω εδω εχω 295 στα κοκκινα, quad στα 4 ghz και ουτε ενιωσε απο ζεστη!

Δημοσ.
Tι λες μωρε παλι ναρκωτικα περνεις ;) !!!

Εγω εδω εχω 295 στα κοκκινα, quad στα 4 ghz και ουτε ενιωσε απο ζεστη!

Οι δύο σας πάντως κάνετε αχτύπητο δίδυμο.

Δημοσ.

Δεν κανω πλακα φιλε!!:mad::mad::mad: η καρτα γραφικων εφτασε τους 103 c ο επεξεργαστης τους 60 και η μητρικη τους 52! Τι πρεπει να κανω?? Μηπως φταιει το οτι τοσα χρονια δεν εχω βαλει καινουρηια ψυκτρα? Και αντε τωρα να βρεις ψυκτρα για socket 939 και 8800gt!!:mad::mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι αυτο λοιπον βεβαιωθειται οτι εχεται ανοιχτο aircodintion και παραθυρα

ειλικρινά, ΠΟΣΟ FAIL πια, πόσο FAIL?!?!

δεν ξέρεις ότι όταν έχεις A/C ανοιχτό τα παράθυρα πρέπει να είναι κλειστά? έλεος δλδ...

στείρωση ΤΩΡΑ!

Δημοσ.
ειλικρινά, ΠΟΣΟ FAIL πια, πόσο FAIL?!?!

δεν ξέρεις ότι όταν έχεις A/C ανοιχτό τα παράθυρα πρέπει να είναι κλειστά? έλεος δλδ...

στείρωση ΤΩΡΑ!

Τhresh δεν παιζεσαι λεμε....με gamistikous ορους εισαι unplayable

O tutysfrutys tilemax, βουρ στο ps3 σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...