kostacurtas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Batman: Arkham Asylum - Demo Available NOW Get the Batman: Arkham Asylum [PC] Demo (2GB)
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Από μια πρώτη ματιά στο demo του ps3, δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Οπτικά πολύ μέτριο για game του 2009, περιβάλλον που δεν καταστρέφεται - μόνο τις κάμερες μπορούσα να καταστέψω -, εξαιρετικά λίγα πολύγωνα στους δευτεροτρίτους χαρακτήρες - π.χ. οι guards στο asylum lolz, κοίταξα το ημερολόγιο για να δω ότι είμαι στο 2009 και όχι στο....1999 -, το gameplay χμμ μάλλον μέτριο, κλασσικό beat em up με μέτριο έως εκνευριστικό stealth. Ωραίο art και ήχος αλλά μέχρι εκεί. Κλασσικό ανούσιο superhero game imo, χωρίς ίχνος αίματος μάλλον για πάρει καλό pegi και να πουλήσει στο target group που απευθύνεται, τα παιδάκια . Τουλάχιστον το wolverine - το οποίο επίσης δεν με ενθουσίασε - είχε και το uncage edition με το gore του, το έβαζες για μια ωρίτσα να ξεσκάσεις και gg .
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 το κατεβαζω σε 10 λεπτα(pc version) Παντως απο σχεολια που διαβασα σε αλλα sites λενε οτι η pc version ειναι πολυ ανωτερη απο τις console verisons. Δοκιμασε και την pc verision!!
pscrazy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Από μια πρώτη ματιά στο demo του ps3, δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Οπτικά πολύ μέτριο για game του 2009, περιβάλλον που δεν καταστρέφεται - μόνο τις κάμερες μπορούσα να καταστέψω -, εξαιρετικά λίγα πολύγωνα στους δευτεροτρίτους χαρακτήρες - π.χ. οι guards στο asylum lolz, κοίταξα το ημερολόγιο για να δω ότι είμαι στο 2009 και όχι στο....1999 -, το gameplay χμμ μάλλον μέτριο, κλασσικό beat em up με μέτριο έως εκνευριστικό stealth. Ωραίο art και ήχος αλλά μέχρι εκεί. Κλασσικό ανούσιο superhero game imo, χωρίς ίχνος αίματος μάλλον για πάρει καλό pegi και να πουλήσει στο target group που απευθύνεται, τα παιδάκια . Τουλάχιστον το wolverine - το οποίο επίσης δεν με ενθουσίασε - είχε και το uncage edition με το gore του, το έβαζες για μια ωρίτσα να ξεσκάσεις και gg . καλα ρε chill στο ps3 το επαιξες και εσυ !
kostacurtas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και εγω που επαιξα το PC demo δεν μου φανηκε για κατι το ιδιαιτερο. Δεν ξερω για το PS3 αλλα τα γραφικα στο PC ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα, ουτε κατι κορυφαιο αλλα ουτε και κατι τραγικο. Το gameplay ειναι που με προβληματισε κυριως, το βρηκα αρκετα ρηχο. Το freeflow στην μαχη την κανει τελικα πολυ απλοϊκη. Το "stealth" ειναι ακομα πιο απλο. Ε το γεγονος οτι οταν σε εντοπιζουν οι εχθροι τους ξεφευγεις πηδωντας γυρω γυρω στο δωματιο εγω δεν θα το χαρακτηριζα stealth. Ισως βεβαια να το αδικω καθως το demo εχει πολυ μικρη διαρκεια για ασφαλη συμπερασματα.
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 καλα ρε chill στο ps3 το επαιξες και εσυ ! Λες δηλαδή στο pc να αλλάξει το gameplay? Δεν νομίζω! Οπτικά σαφώς και θα είναι ανώτερο όπως πάντα αλλά έτσι όπως το έκοψα το παιχνίδι πραγματικά μου είναι αδιάφορο. I ll pass όπως φαίνεται εκτός και αν η τελική έκδοση είναι πολύ διαφορετική (πράγμα απίθανο αλλά λέμε )
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 PhysX Comparison WOW Μέρα με την νύχτα PhysX ON με OFF. Πάρτε high-end κάρτα in other words . Btw, πρώτη φορά βλέπω dynamic steam σε παιχνίδι. Είχα διαβάσει ότι γίνεται, άλλα άλλο να το βλέπεις και άλλο να το διαβάζεις. Πολύ ρεαλιστικό και όμορφο .
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 τα physics να τα βαλω στο normal η στο high?? γιατι εγω που το επαιξα με physics στο high σε παρατηρησα καθολου κοληματα επομενως δεν χρειαζεται high end καρτα γραφικων
john2gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Καλά τα PhysX effects αλλά μιλάμε για τραγικό performance hit. Ακόμα και σε 1280x960+4xAA+Max Details το framerate κάνει τρελές βουτιές στα 30 (με τα PhysX effects). Χωρίς τα εν λόγω εφέ, έχω constant 62fps σε 1600x1200+16QAA+Max Details. Προτιμώ λοιπόν να τρέχει νεράκι (και συγχρόνως να μην κουράζονται τα μάτια μου), παρά μερικά επιπλέον εφέ που κυριολεκτικά χαντακώνουν τις επιδόσεις! PS: Και θεωρώ τα γραφικά του κορυφαία, από τα μοντέλα των χαρακτήρων μέχρι και τις σκιές (βλέπε να μαθαίνεις nUbisoft λέμε)
pscrazy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Καλά τα PhysX effects αλλά μιλάμε για τραγικό performance hit. Ακόμα και σε 1280x960+4xAA+Max Details το framerate κάνει τρελές βουτιές στα 30 (με τα PhysX effects). Χωρίς τα εν λόγω εφέ, έχω constant 62fps σε 1600x1200+16QAA+Max Details. Προτιμώ λοιπόν να τρέχει νεράκι (και συγχρόνως να μην κουράζονται τα μάτια μου), παρά μερικά επιπλέον εφέ που κυριολεκτικά χαντακώνουν τις επιδόσεις! PS: Και θεωρώ τα γραφικά του κορυφαία, από τα μοντέλα των χαρακτήρων μέχρι και τις σκιές (βλέπε να μαθαίνεις nUbisoft λέμε) john το sli δεν πρεπει να δουλευει! Η 295 μου δεν ακουγεται καθολου....Περιμενουμε νεο driver για να μπει το profile sli του παιχνιδιου....Παντως εγω σε 1920χ1200+χ4ΑΑ παιζει πολυ καλα! Ετσι εγινε με το street fighter 4 κσι resident evil 5 που εβγαλε τον νεο driver nvidia και ειδαμε σχεδον διπλασιασμο επιδοσεων!
ThrowDOWN Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 τρελη διαφορα με τα physx on, πολυ ποιο ωραιο , παντως μια χαρα μου φανηκε το game περιμενω το full
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 εμενα οταν το εγκατεστησα μου εβγαλε μηνυμα οτι θελει να βαλω νεους drives για μεγιστη αποδοση. Επισης τα ποιους να δοκιασω?? Επισης τα physicsπ πρεπι να ειναι στο normal η στo high?? που υπαρχει μεγαλυτερη διαφορα??? Οσο για τις επιδοσεις δεν ειδα και τοσο μεγαλη διαφορα σε συγκριση με physics off.
pscrazy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 εμενα οταν το εγκατεστησα μου εβγαλε μηνυμα οτι θελει να βαλω νεους drives για μεγιστη αποδοση. Επισης τα ποιους να δοκιασω?? Επισης τα physicsπ πρεπι να ειναι στο normal η στo high?? που υπαρχει μεγαλυτερη διαφορα??? Οσο για τις επιδοσεις δεν ειδα και τοσο μεγαλη διαφορα σε συγκριση με physics off. Εδω παει το ριτο, που πας ρε καταμιτρο με 8800 gt
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εδω παει το ριτο, που πας ρε καταμιτρο με 8800 gt Γιατι τι εχει η 8800gt?? δεν εχω αντιμτωπισει κανενα προβλημα στα games μεχρι τωρεκτος απο τα cryostasis&crysi Εβαλα τους τελευταιους drivers(190.38) αλλα οταν παω να τρεξω το game λεει οτι πρεπει να βαλω τελευτεους drives για μεγιστη αποδοση. Μα αφου εβαλα ηδη τους τελευταιους τι αλλο θελει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα