bloodlessz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω υπάρχει τρόπος αλλά αν το κάνεις να κάνει save κολλάει σε κάποια πίστα μετά.
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω υπάρχει τρόπος αλλά αν το κάνεις να κάνει save κολλάει σε κάποια πίστα μετά. Ε! Όταν κολλήσει τα λέμε....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κολαει συγκεκριμενα στην τριτη επαφη με τον scarecrow.
manost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και πως το κάνω αυτό??? Το παιχνίδι είναι πάνφθηνο και πιστεύω ότι πρέπει να το αγοράσεις. Τ' αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω (αγορά από Ελλάδα, αγορά από Αγλλία), αλλιώς patch 1.1 is your friend.
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αξίζει τα λεφτά του 100%. Αξίζει για 13Ευρώ να έχεις την ηρεμία σου.
evoracing Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα... Ένας φίλος μου έχει το Batman Arkham Asylum και έκανε install και του έβγαλε ότι το παιχνίδι δεν εγκαταστάθηκε σωστά και επειδή δεν ξέρει και πολλά από υπολογιστές διέγραψε τον φάκελο από τα αρχεία εφαρμογών και τώρα δεν μπορώ να του κάνω ούτε Unistall ούτε Install τι μπορώ να κάνω εκτός από Format???
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 revo uninstaller για να το απεγκαταστησετε πληρως απο το συστημα(προφανως εχουν μεινει οι καταχωρησεις στη registry)
evoracing Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θα του το πω να το κάνει και θα σου πω...
geowizard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θα του το πω να το κάνει και θα σου πω... και εγω ειχα αυτο το προβλημα. απλα διεγραψα εναν φακελο απ'το regedit (google it)
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 και εγω ειχα αυτο το προβλημα. απλα διεγραψα εναν φακελο απ'το regedit (google it) την ιδια δουλεια θα κανει και με το revo
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τι επιπλεον θα εχω εαν το αγορασω αυθεντικο; Επισης εαν το αγορασω, θα μπορω να μεταφερω το save απο το παιχνιδι που παιζω τωρα; Btw, τα σπαει! Το ειχα τοσα χρονια στο σκληρο και σημερα πρωτη φορα επαιξα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον "μπαίνω αργά στο πάρτυ" αλλά είναι τραγικό αυτό που έχουν κάνει στο steam release (και υποθέτω και στο retail) GOTY. Χρειάστηκε να δώσω δύο φορές το serial key, να κάνω login στο GFWL (crappy) service, να μου πει ότι το profile μου δεν κατεβαίνει γιατί η περιοχή μου μάλλον δεν υποστηρίζεται και ότι συνεπώς δεν θα έχω saves (!) και κάποια online benefits. Και τελικά είχε εγκατασταθεί μια παλιά (παρά το patch που υποτίθεται την ενημέρωνε) έκδοση του GFWL στο PC, και έπρεπε να την απεγκαταστήσω manually και να εγκαταστήσω τον client που δίνει η Microsoft στη σχετική σελίδα. Η οποία σχετική σελίδα επίσης έχει αλλάξει στο καθόλου βοηθητικό "Xbox live" και χρειάζεται να αποδεχτείς νέο EULA για να κάνεις το παλιό profile σου free subscribed στο "Xbox live" (παρ' ότι δεν έχεις πχ), για να αναγνωριστεί μέσα από το Batman AA ως valid profile και να έχεις τα save slots. 40 λεπτά στράφι για αυτή την ελεεινή διαδικασία και το debugging της. Πολύ καλά έκανα και το απέφευγα μόνο και μόνο λόγω του SecuROM DRM του τόσο καιρό, και πολύ καλώς το πήρα σε εξευτελιστική τιμή στο τελευταίο sale. Για παιχνίδι 3ετίας τέτοια αφιλόξενη διαδικασία για να το παίξεις είναι απαράδεκτη*. Το παιχνίδι βέβαια το ίδιο μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο gameplay, γραφικά, extra περιεχόμενο. Κρίμα γμτ για το άσχημο περιτύλιγμα που του επέβαλαν. *. Παρόμοια ισχύουν και για AC: Brotherhood (uplay) και για το GTA IV (rockstar club και GFWL! wtf) πχ, αν και συγκριτικά το Uplay του AC με είχε ενοχλήσει λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα