Athanasios2104 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 λίγο που το έπαιξα φαίνεται δυνατό, το ξύλο πέφτει πολύ "φυσιολογικά"! 1) μου είπανε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να επεξεργάζεται η cpu τα physx, ξέρει κανείς τπτ;; Αν και η 5850 με 8x AA ούτε καν ιδρώνει (δεν ξέρω αν μπαίνει σε 3d mode ). 2) το nodvd fix είναι το ίδιο με της απλής έκδοσης; Ή πρέπει πάντα να γίνεται σύνδεση στο Windows LIVE για σώσιμο progress;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 φτιάχνεις windows live offline profile και γίνεται εκεί το save του progress
activex Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 1)... μου είπανε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να επεξεργάζεται η cpu τα physx, ξέρει κανείς τπτ;; Απο τα settings πριν το ξεκινησεις υπαρχει επιλογή για software (cpu) Physx Βάλτο να δεις και ... ξανά βγάλτο για να παίξεις
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Βάλτο να δεις και ... ξανά βγάλτο για να παίξεις Hahahahaha...
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Απο τα settings πριν το ξεκινησεις υπαρχει επιλογή για software (cpu) PhysxΒάλτο να δεις και ... ξανά βγάλτο για να παίξεις καλά, πειραματισμούς για να πειραματίζομαι δεν κάνω, αφού το τρέχει νερό το μηχάνημα γιατί να ασχολούμε btw, επειδή nodvd fix δεν βρίσκω, υποθέτω κάνω image και το φορτώνω με το virtual clone driver?
p_under Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω τωρα θυμηθηκα να παιξω το Batman ,λοιπον με 5850 κ gt240 καλα κλοκαρισμενη παιζει μια χαρα με physx high τι πρεπει να αλλαξω απο ccc για να εχω ακομα καλυτερη ποιοτητα μιας κ ειναι locked στα 60 fps?
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απο -ποιοτητα- εισαι τελεια (με V-sync ON), απο -αποδοση- επισης ειναι οσο χρειαζεσαι για τετοιο παιχνιδι (με το παραπανω). Γενικα κατσε ετσι οπως εισαι.
polonos1313 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Παίδες μόλις ξαναεγκατέστησα το Batman έβαλα το patch 1.1 +το μαγικό αρχείο. Ειπα να το ξαναξεκινσω μιας γιατί παλιότερα είχα πρόβλημα με το grapple bug στην 2η φορά που συναντάς το σκιάχτρο και με το patch έπρεπε να το ξεκινήσω από την αρχή,οπότε το είχα παρατήσει. Τώρα όταν ξεκινάει το game μου δείχνει v 1.0 .Γιατί δεν μου λέει v 1.1 αφού έχω βάλει το patch???
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Λέω σιγά, σιγά να περάσω ένα χέρι τους επικούς τίτλους που έχασα τόσο καιρό ελέω WoW και σκέφτομαι να αρχίσω από αυτό το διαμαντάκι. Το έχω βρει στο Πλαίσιο στα 13 ευρουλάκια αλλά έχει κυκλοφορήσει η GOTY Edition η οποία κοστολογείται στα 25 ευρώ από Activate Η απορία είναι, τι παραπάνω έχει η GOTY Edition κι αν αξίζει να δώσω τα διπλά γι' αυτή.
Greygore Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Η απορία είναι, τι παραπάνω έχει η GOTY Edition κι αν αξίζει να δώσω τα διπλά γι' αυτή. Αν δέν κάνω λάθος το μόνο που προσθέτει είναι 4 challenge maps (δυστυχώς δεν τα έχω παίξει όλα ακόμα): Nocturnal Hunter - Μέτριο ως δύσκολο predator challenge. Crime Alley - Μέτριας δυσκολίας combat challenge. Totally Insane - Αυτό από ότι λένε online είναι survival fight με infinite enemies, δεν το δοκίμασα όμως. Scarecrow Nightmare - Επίσης survival fight απ'όσο είδα, δυστυχώς ούτε αυτό έτυχε να το δοκιμάσω.
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα... Έχω το παιχνίδι Batman Arkham Asylum αλλά δεν έχω internet και δεν με αφήνει να κάνω save offline σε αλλά παιχνίδια (π.χ. Dirt 3) έκανα κανονικά
JohnVani18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τον ίδιο λογαριασμό Games for Windows LIVE χρησιμοποιούν όλα τα GFWL παιχνίδια.
bloodlessz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μήπως είναι απο τον 'θείο'; Απ ότι θυμάμαι εκείνα είχαν πρόβλημα. Αν το έχεις απο τον θείο θα σου πρότεινα να το πάρεις γνήσιο. Αξίζει τα λεφτά του. http://www.amazon.co.uk/Batman-Arkham-Asylum-PC-DVD/dp/B001PO5NHU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1317729923&sr=8-3
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μωρέ από τον θείο είναι αλλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω save???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα