Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου αγορασε το batman και καταλάθως κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης πατησε το cancel (αυτη τη στιγμη αυτοβρίζεται).Μετα προσπαθησε να το απεγκαταστησει αλλα δεν μπορουσε γιατι δεν ειχε περάσει το uninstaller και δεν το εβρισκε στο πίνακα ελενχου και στο φακελο του παιχνιδιου.εντομεταξυ όταν έκανε autorun το dvd του εβγαζε πως είναι εγκατεστημενο και δεν μπορουσε να κανει re-install .Μέτα από αυτο έκανε τη βλακεία και έσβησε το φακελο που ήταν εγκατεστημένο το παιχνίδι.Δοκίμασα να το βγάλω με το ccleaner και το your uninstaller αλλα δεν το βρισκει....τι μπορώ να κάνω για να του το βγαλω , γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα :lol:

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες αν το βρίσκει με το Revo Uninstaller, αν αυτό που χρειάζεστε είναι ένα οποιοδήποτε Registry Cleaner...

Δημοσ.

Καμια ιδεα για το πως μπορω να περασω τα παλια μου saves στο νεο installation του batman ? το εσβησα...κρατησα τα saves απο τα εγγραφα μου, αλλα τωρα το μονο που βλεπω ειναι "corrupt save/data" .

Δημοσ.
ενας φιλος μου αγορασε το batman και καταλάθως κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης πατησε το cancel (αυτη τη στιγμη αυτοβρίζεται).Μετα προσπαθησε να το απεγκαταστησει αλλα δεν μπορουσε γιατι δεν ειχε περάσει το uninstaller και δεν το εβρισκε στο πίνακα ελενχου και στο φακελο του παιχνιδιου.εντομεταξυ όταν έκανε autorun το dvd του εβγαζε πως είναι εγκατεστημενο και δεν μπορουσε να κανει re-install .Μέτα από αυτο έκανε τη βλακεία και έσβησε το φακελο που ήταν εγκατεστημένο το παιχνίδι.Δοκίμασα να το βγάλω με το ccleaner και το your uninstaller αλλα δεν το βρισκει....τι μπορώ να κάνω για να του το βγαλω , γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα :lol:

Δοκίμασε regedit στο run, και κάνε search στο local machine/software με κλειδιά batman,εταιρεία κτλ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Operating System Windows XP with Service Pack 2 or Windows Vista

Minimum

CPU Intel single core 3 Ghz or AMD equivalent

Memory 1 GB (Windows XP) ; 2 GB (Windows Vista)

Shader Model 3 NVidia 6600 or ATI 1300 or higher

Recommended

Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Dual core)

2 GB (Windows XP) ; 3 GB (Windows Vista)

NVidia 9800 GT or higher

Απο το επισημο site...

Δημοσ.

Το Patch 1.1 ενεργοποιεί μόνο τα PhysX? Δηλαδή αν δεν έχουμε κάρτα nVidia δεν υπάρχει λόγος να το βάλουμε και μένουμε με την 1.0 κανονικά???

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα. Πάρα πολύ καλό. Ωραία γραφικά, καλή κίνηση, καλοί γρίφοι. Ωραίο-ωραίο.

Δημοσ.

έχει λίγες μέρες που βγήκε η GOTY edition και σκεφτόμουνα ότι είναι ευκαιρία να το τσεκάρω το παιχνιδάκι. Αν και δεν έπρεπε να το ρωτήσω σε 36σελιδο thread... αξίζει ή είναι γεμάτο bugs//crashes κτλ;

Από τα βίντεο που έχω δει έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι υπάρχει έντονο το stealth στοιχείο και αυτό μου αρέσει (για shoot'em up έχουμε το BC2).

Q9550, ATI 5850, 4GB ddr3, W7 Pro 64bit here btw.

Δημοσ.

Αξίζει και με το παραπάνω ;) (αν και θα χάσεις μερικά εντυπωσιακά PhysX effects που δίνουν άλλο αέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι)

Δημοσ.
Στο Playstation επειδή δεν θυμάμαι, υπάρχουν τα Physx?

Νope. Όλα τα παιχνίδια με "PhysX GPU" είναι PC only (παρόλο που θεωρητικά, όλες οι κονσόλες υποστηρίζουν το PhysX API)

Δημοσ.

Το τσίμπησα από ΠΛΑΙΣΙΟ παιδιά, στο site δεν το είχαν άλλα με ένα τηλ. το έφεραν, 30e.

Πάω λοιπόν να ρίξω refined 3D μπουκετιδί με τον τιγκαρισμένο* Batman..... αχ, το ξυλοφόρτωμα της αρκούδας μέχρι να πέσει ένας thug, μου έλειψε από την εποχή των ηλεκτρονικών με τα 50/100αρικα :P . Τώρα μόνο σε mame.

* δεν ξέρω τι γλουταμίνες, ντοπαμίνες και τα πάντα όλα παίρνει, άλλα κάνουν δουλειά! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...