Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γι αυτό υπάρχουν τα demo βασικά. Ο θείος για άλλο λόγο υπάρχει.

Πριν κάποιο καιρό που δεν είχαμε internet αναγκαζόμαστε να παίζουμε demo τα οποίο ακόμα και τώρα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά από τη τελική έκδοση του κάθε τίτλου.

Μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τη διαδικασία του ikaruga24 η οποία είναι σίγουρα καλύτερη από το να παίξεις απλά το demo.

Βέβαια αυτό ο ikaruga24 το κάνει όπως είπε άντε και άλλοι δύο... Πολύ δύσκολο κάποιος να προχωρήσει λίγο το παιχνίδι και να πει, "ωραίο είναι πάνω σκάσω 30Ευρώ να το πάρω αυθεντικό". Αν το κάνει επειδή του αρέσουν να τα έχει αυθεντικά το καταλαβαίνω, αν το κάνει για ηθική, πρέπει να κοιταχτεί για μένα... :-D

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πριν κάποιο καιρό που δεν είχαμε internet αναγκαζόμαστε να παίζουμε demo τα οποίο ακόμα και τώρα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά από τη τελική έκδοση του κάθε τίτλου.

Μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τη διαδικασία του ikaruga24 η οποία είναι σίγουρα καλύτερη από το να παίξεις απλά το demo.

Βέβαια αυτό ο ikaruga24 το κάνει όπως είπε άντε και άλλοι δύο... Πολύ δύσκολο κάποιος να προχωρήσει λίγο το παιχνίδι και να πει, "ωραίο είναι πάνω σκάσω 30Ευρώ να το πάρω αυθεντικό". Αν το κάνει επειδή του αρέσουν να τα έχει αυθεντικά το καταλαβαίνω, αν το κάνει για ηθική, πρέπει να κοιταχτεί για μένα... :-D

για το συγκεκριμένο παιχνίδι όχι αλλά όταν ένα game έχει καλό online Θα τα δώσεις και θα κάνεις και απόσβεση πχ cod 4 ,cs source και πολλά άλλα

Δημοσ.
Γι αυτό υπάρχουν τα demo βασικά. Ο θείος για άλλο λόγο υπάρχει. :P

Εχω σοβαρο κολλημα στο να βαζω και να βγαζω demo απο το PC μου. Demo ειναι καλα στις κονσολες μονο. Χωρια που με το demo δεν μπορω να συμπερανω την αξια του παιχνιδιου.

Δημοσ.
για το συγκεκριμένο παιχνίδι όχι αλλά όταν ένα game έχει καλό online Θα τα δώσεις και θα κάνεις και απόσβεση πχ cod 4 ,cs source και πολλά άλλα

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες .Βασικος λογος ειναι το Online.To batman για παραδειγμα το πηρα αυθεντικο επειδη ειδα το live πανω στην συσκευασια και νομιζα οτι εχει Multiplayer .Eνταξει δεν με χαλασε που το αγορασα ,γουσταρω να εχω την συσκευασια του παιχνιδιου ειδικα κιολας αν το παιχνιδι αξιζει .Απλα αν πεσεις σε τιποτα ακυρο μετα κλαις τα λεφτα σου .

Δημοσ.

Καλά το LIVE θα το βλέπεις σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πλέον...

υγ :ναι νταξ δεν είναι και το πιό μεγάλο παιχνίδι που έχει βγεί ποτέ, αλλά ούτε και μικρούλι το λες;)

Δημοσ.

Ναι στο 360 οταν το βλεπω το live ξερω οτι εχει multiplayer ,εδω τωρα το βαζουν ετσι για ψαρωμα.

Τωρα το παιχνιδι ενταξει ρε συ δεν ειπα οτι ειναι και το καλυτερο ολων των εποχων απλα ειναι μεταξυ καλου και πολυ καλου.To παν παντως για μενα σε ενα game ειναι η ατμοσφαιρα και μετα τα γραφικα .Στην ατμοσφαιρα για Batman περνει ενα 9/10 .

Δημοσ.
Demo ειναι καλα στις κονσολες μονο. Χωρια που με το demo δεν μπορω να συμπερανω την αξια του παιχνιδιου.

Και στις κονσόλες αν υπάρχει μεγάλη διαφορά από το demo με τη τελική έκδοση. Τρομερή διαφορά!

Για Online και παιχνίδι που θα καείς φυσικά!

Τα Crysis τα έχω αυθεντικά γιατί είναι παιχνίδι που θα αφήσει ιστορία, για τα καλά του και για τα κακά του. ;)

Ναι στο 360 οταν το βλεπω το live ξερω οτι εχει multiplayer ,εδω τωρα το βαζουν ετσι για ψαρωμα.

Τωρα το παιχνιδι ενταξει ρε συ δεν ειπα οτι ειναι και το καλυτερο ολων των εποχων απλα ειναι μεταξυ καλου και πολυ καλου.To παν παντως για μενα σε ενα game ειναι η ατμοσφαιρα και μετα τα γραφικα .Στην ατμοσφαιρα για Batman περνει ενα 9/10 .

Από ότι έχω καταλάβει το κάνουν για το κλείδωμα περισσότερα. Ότι έχω κατεβάσει τελευταία από το θείο δεν μπορώ να τα παίξω.

Το Batman το πήρα στο Ps3 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια θα μου καποιος πως μπορω να κανω save το παιχνιδι??εχω βαλει το τελευταιο crack αλλα δεν ξερω πως να κανω save δεν εχει καποια επιλογη για save.

Δημοσ.
ρε παιδια θα μου καποιος πως μπορω να κανω save το παιχνιδι??εχω βαλει το τελευταιο crack αλλα δεν ξερω πως να κανω save δεν εχει καποια επιλογη για save.

Πατα "home" να κανεις offline live profile. ;)

Δημοσ.
6-7 ώρες βαριά βαριά.

Αν τρέχεις και δεν λύνεις τους γρίφους. Αν ψάχνεις όλες τις πίστες και σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις, γύρω στο 10ώρο+.

Δημοσ.
Αν τρέχεις και δεν λύνεις τους γρίφους. Αν ψάχνεις όλες τις πίστες και σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις, γύρω στο 10ώρο+.

Μπα...έκανα 6 ώρες ολοκληρώνοντας το 79% του παιχνιδιού...Ειναι ωραίο παιχνίδι αλλά πολυ μικρό...βέβαια αν ήταν μεγαλύτερο θα ήταν μη ρεαλιστικό (ε πόσες ώρες είναι νύχτα σε αυτή την Γκόθαμ).

Δημοσ.

εγώ όταν τερμάτησα το παιχνίδι, εκεί που νίκησα τον titan Joker , μου λέει ότι έχω ολοκληρώσει το 62%. το υπόλοιπο το καλύπτω από τα chalenges που μου έχει ξεκλειδώσει? ή μήπως για να να μεγαλώσει το ποσοστό πρέπει να βρω όλες τις βλακείες του Riddle? δεν πιστεύω να συνεχίζει από αυτό το σημείο το παιχνίδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...