Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

υπομονή το 1.1 patch είναι κάμποσα MB και αν σέρνεται η σύνδεση ακόμα "¨μεγαλύτερο" :P

Δημοσ.

Ok ευτυχως τελειωσε επιτελους!!!

Να σε ρωτησω κατι Thresh online πως παιζω με αλλους ?Γιατι μπηκα στο live αλλα το μονο που μου δειχνει ειναι να κανω chat ,messages ktl.

Επισης και κατι αλλο...Ρυθμισεις γραφικων δεν εχει το παιχνιδι ,που σημαινει μονο απο το panel της nvidia μπορω να το πειραξω?πρωτη φορα το βλεπω αυτο

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει multiplayer, έχει ρυθμίσεις στα options ή σε κάποιο configure πριν τρέξεις το game, δεν θυμάμαι ακριβώς το έχω κάνει uninstall

Δημοσ.

Δεν παίζεις online...απλώς βλέπεις τα leaderboards των υπολοίπων σε κάποια challenges! Tο game είναι single player καθαρά..btw το τερματίσαμε απόψε με ένα φιλαράκι, πολύ καλό λογικά θα σ' αρέσει!! Και βασικά δεν το βρήκα καθόλου μικρό όπως είδα να λένε:/

Δημοσ.

Φαινεται φοβερο .Σκεφτομουν να το παρω σε χβοχ360 μονο και μονο επειδη ειχα κατεβασει το demo και ειχα συνηθισει τον χειρισμο αλλα ...ειδα τα nvidia απο πισω και δεν αντεξα

Δημοσ.

Άντε καλό gaming.Εγώ πάντως σε 7ωρίτσες ΤΟ ΠΟΛΥ το τερμάτισα.Άμα δεν είναι αυτό μικρό ποιο είναι;Δεν μετρούσα και την ώρα αλλά 4 φορές το έβαλα.Μία που έφτασα στο 17%,μια που έφτασα στο 36%,μια που έφτασα στο 54% και μια που το τερμάτισα στο 65%.Και πάνω από 2ώρο δεν παίζει να έπαιξα καμία από αυτές τις 4 φορές.Απορούσα πραγματικά την ώρα που έβλεπα ότι αντιμετωπίζω τον joker.

Πραγματικά αν δεν μου το έφερνε ο θείος θα έκλαιγα τα λεφτά μου.Το νοίκιαζα κιόλας για μια μέρα να λιώσω αντί να το αγοράσω..

Καλό παιχνιδάκι αλλά παιχνιδάκι.Και εύκολο,και μικρό.

Δημοσ.

Δεν πρεπει να εχεις παιξει το gears of war 1 στο 360 σιγουρα.Το αγορασα και πριν προλαβω να παρω βαθια ανασα το τερματισα και καθομουν και κοιταζα το κουτι που κοστισε 70 ευρω μετα απο το σοκ.:lol::lol:

Αυτα πληρωνεις σε ενιαια παιχνιδια pc-consoles

Δημοσ.

Δεν έχεις παίξει Zelda σε Ν64 και GC..:P

Μετά από αυτά το παιχνίδια θα έπρεπε αν σέβονταν λίγο τον εαυτό τους όσοι βγάζουν παιχνίδια να είχαμε υψηλότερα στάνταρ.

Δημοσ.

Γι αυτο υπαρχει ο θειος. Το αρπαζεις, βλεπεις αν αξιζει τα λεφτα του και μετα κανεις την αναλογη κινηση. Ολα μου τα original που εχω (χαρη σε αυτην την μεθοδο) αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι και το τελευταιο ευρω.

Δημοσ.
Γι αυτο υπαρχει ο θειος. Το αρπαζεις, βλεπεις αν αξιζει τα λεφτα του και μετα κανεις την αναλογη κινηση. Ολα μου τα original που εχω (χαρη σε αυτην την μεθοδο) αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι και το τελευταιο ευρω.

Γι αυτό υπάρχουν τα demo βασικά. Ο θείος για άλλο λόγο υπάρχει. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...