Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε το εξης κολπακι! ξεκινα νεο παιχνιδι,κατεβασε τον joker κατω και μολις παιξεις ξυλο και νικησεις τους πρωτους 3-4 εχθρους το παιχνιδι κανει save!

βγες εξω και κανε ovewrite τα αρχεια που ευκολα πλεον τα εντοπιζεις!

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε guys οποιος εχει save απο 51%-55%( 60% το πολυ ) please ας μου το στειλει.ευχαριστω.

edit : ενταξει οκ το ξαναπαιξα απτην αρχη με το τελευταιο crack και το τερματισα..

Επεξ/σία από vocals_
Δημοσ.
αυτό το Patch θα βάλεις και δεν χρειάζεται επιπλέον .exe

http://www.gamershell.com/download_51260.shtml

Το patch πώς τρέχει; Απλά κάνουμε ckick στο setup.exe (η λογική αυτό λέει) ή κάνουμε όλα τα αρχεία copy/paste μέσα στο folder που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι;

Ρωτάω γιατί όταν τρέχω το setup μου βγάζει error message 'ΒΑΑ has not been installed or could not be found. This update installer will nou quit' :whistle:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω αυτό που γίνεται στο βίντεο στο 5:41;

Τo ξεκίνησα σήμερα και έχω κολλήσει εκεί..Laggάρει την ώρα που πας να πετάξεις και αντί να πετάξει πέφτει κάτω..Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;Με ati είμαι.

Επεξ/σία από nikos21aek
Δημοσ.

εχεισ πατημενο το κουμπι space και τρεχεις,αυτο αυτοματα πηδαει και πεταει,το κρατασ πατημενο. Νομιζω ομως οτι δε χρειαζεται καν να πηδηξεις απεναντι αν θυμαμαι καλα...

Δημοσ.

αν δεν εχει προβλημα το πληκτρολογιο σου τοτε δοκιμασε να αλλαξεις κατι με τα γραφικα μηπως και φτιαξει. χαμηλοσε ολες τις αναλυσεις και δες,και βαλε τελευταιους drivers. Ενοειται οτι το παιζεις χωρις τα physics γιατι αυτα και μενα μου δημιουργουσαν προβληματα! Αλλαξε επισης το πηδημα αντι για το space με αλλο κουμπι και δες.

Δημοσ.

Ξέρει κανένας που είναι τα save του παιχνιδιού;

Παίζαμε με ένα φίλο μου και θέλω να του δώσω τα save να συνεχίσει και αυτός από το σημείο που μείναμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...