Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω, είναι βαριά τα physx του συγκεκριμένου game...ειδικά αν είναι στο τέρμα πέφτουν οι επιδόσεις

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και μένα αυτό μου έβγαζε πρώτη φορά!! Πέρνα το 1.1 patch και τα καινούργια καλούδια και λογικά θα είσαι οκ μετά;)

Δημοσ.
Εγώ το κανα εγκατάσταση , πέρασα και τα καλούδια στο binaries αλλά μου βγάζει το εξής :

omgj.jpg

Κατεβασε και βαλε το [ msvcr71.dll ] , το ιδιο ειχα παθει κι εγω

Δημοσ.

ρε παιδια βαζω το 1.1 αλλα δεν μου βγαζει μηνυμα οτι τελειωσε η εγκατασταση...βγαζει μηνυμα? μετα το patch παντως ακομα μου εμφανιζει 1.0 εκδοση και εκτος τουτου αρχισαν τα crash!!! αυτο ειναι το χειροτερο! τωρα πως βγαζω το patch να το παιξω στα σιγουρα χωρις physics? καμια γνωμη? ευχαριστω

Δημοσ.

Το παιχνίδι μιας και έχει απο default ενεργοποιημένο το AF θέλω να το κάνω disable λόγω ati 3850. Μέσα απο το αρχείο BmEngine κάπου πρέπει να είναι αλλά δεν μπορώ να βρώ την σειρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Απέκτησα σήμερα το παιχνίδι από τον θείο μας και έκανα login στο live με το account μου που έχω αρκετά παιχνίδια αγορασμένα.

Κάνει saves κανονικά αλλά φυσικά δεν έχω πρόσβαση σε multi.

Παίζει καμία πιθανότητα για ban από το live? Μην χάσουμε και τα υπόλοιπα games που είναι νόμιμα...

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη το game το χω φτασει στο 50% και κολλαει στην poison ivy και βαριεμαι να το ξαναπαιζω,εψαξα για κανα save game αμεσως μετα απαυτην την πιστα και βρηκα αλλα θελει να αλλαξω και τα αρχεια στον φακελο του xlive κλπ.Το προβλημα ειναι οτι αυτον τον φακελο δεν τον βρισκω,δοκιμασα να αντικαταστασω μονο τo save με αυτο που βρηκα αλλα τζιφος.Any help?????

Δημοσ.

εγω το ξαναεκανα εγκατασταση εβαλα το save και ολα καλα,δεν εκανε ξανα crash eως τωρα. Το προβλημα ομως ειναι οτι με τους 191.07 drivers της nvidia

πολλες φορες βλεπω τον Βατ και εχθρους χωρις κεφαλι και καμια φορα χωρις στολη-σωμα! σας συμβαινει και εσας? πως το αντιμετωπιζουμε?

ευχαριστω

Δημοσ.

Ξεκίνησα το παιχνίδι σε XP. Γύρω στο 40% όμως μου ήρθε η έμπνευση να βάλω τα 7. Κράτησα τα saves του παιχνιδιού, αλλά τώρα δεν ξέρω πού να τα βάλω. Πού πάνε τα saves στα 7;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...