Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχει δοκιμάσει να παίξει κανείς το παιχνίδι με και χωρίς physics?αν ναι έχει παρατηρήσει διαφορές στα frames και αν νια πόσο περίπου?

Εξαρτατε με τι καρτα/καρτες το τρεχεις.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντάξει εγώ προσωπικά δεν το παλεύω με PhysX να πέφτει έτσι το framerate...αν το κλείσεις πιάνει 108 fps και με ανοιχτό πιάνει 50κατι...είναι μεγάλη διαφορά!!

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος δηλαδή με general protection fault/slow motion/crashes κτλ κτλ κτλ

από την στιγμή που έβαλα το 1.1 patch;

Επίσης μπορεί κανείς να αλλάξει το suit στην retail έκδοση;

η ήταν μόνο για την demo τελικά;

Δημοσ.
Ντάξει εγώ προσωπικά δεν το παλεύω με PhysX να πέφτει έτσι το framerate...αν το κλείσεις πιάνει 108 fps και με ανοιχτό πιάνει 50κατι...είναι μεγάλη διαφορά!!

Εμένα γιατί το 99% των παιχνιδιών έχουν FL στα 60?

Δημοσ.

ειμαι στο scarecrow nihgtmare 2(20%)και σε ενα σημειο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το γαντζο για ανεβω σε ενα τοιχο.Τι κανω?

Δημοσ.
ειμαι στο scarecrow nihgtmare 2(20%)και σε ενα σημειο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το γαντζο για ανεβω σε ενα τοιχο.Τι κανω?

Αααααχμ. Χμμ..

Το κρουκ που έχεις βάλει, σε ποια έκδοση είναι;

-Φακ... Θα πάρω Ban, το βλέπω :P

Δημοσ.
Αν δέν κάνω λάθος,τον τοίχο τον τινάζουμε αγαπητέ...

noope στο σημείο που είναι πρέπει να πετάξει το γάντζο αλλά δε παίζει λόγω bug του πρώτου γνωστού αρχείου που βγήκε...εκεί είχα κολλήσει και εγώ...κατέβασε φιλε μου την τελευταία έκδοση του αρχείου και ξαναξεκίνα να παίζεις απο την αρχή,δυστηχώς δεν υπάρχει άλλη λύση

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ τι να κάνω;

Είμαι τελείως στην αρχή εκεί που παλεύεις πρώτη φορά και μετά πας να σώσεις τον Gordon (αφού έχεις μιλήσει με τον αστυνομικό και λέει ότι στέλνει βοήθεια και εννοεί εσένα...)

μόλις πάει να ανοίξει η πύλη το game πάει freezάρωντας... τι να κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Watch your mouth,young lady,

or i'll smack a bright red color on that butt of yours.

χάπυ νάου;:P

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.

To παιχνιδάκι είναι χάρμα οφθαλμών και ώτων!

Βέβαια, από gameplay δεν λέει και πολλά, αλλά όσο γίνεται <<μασάζ>> σε αυτιά και μάτια δεν με πειράζει.

Mε 8800GT δεν προσδοκώ να έχω physics?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...