BALABANIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που εχω ge force go 7600 τι γινεται με PhysX;;δε νομιζω να υποστιριζω αυτη τη εφαρμογη!!Τι κανει ακριβως το Physx;
outlaw star Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που εχω ge force go 7600 τι γινεται με PhysX;;δε νομιζω να υποστιριζω αυτη τη εφαρμογη!!Τι κανει ακριβως το Physx; nope τόσο παλιά κάρτα δεν υποστηρίζει..απο σειρά 8 και πάνω αν θυμάμαι καλά...(άσε που με τις obile εκδόσεις δε ξέρω τι παίζει)
activex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ξανά ποστόρω και όποιος έχει την υπομονή ας μας πει αν πιάνει...ακούγετε ενδιαφέρον! Πως σας φαίνεται αυτό ; how to accelerate ATi graphics cards in Batman with PhysX on: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1332123&postcount=1 "1/right now,this method needs further improvement, it can't work 100% perfect in the D2D version, but I can say ATi graphics cards will get fps more than 30fps in 75% area with PhysX on, compared with only 5-20fps before with PhysX on."
BALABANIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 #176 Δκίμασε το παραπάνω για το χειριστήριο. Φιλε σε ευχαριστω για τη βοηθεια με το χειρηστηριο!!επιασε μια χαρα...επισης με βοηθησε να κανω κι αλλες αλλαγες και να διωρθωσω κι αλλα προβληματα!!να σαι καλα!!!!
Inler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω κολλησει στο σημειο που μου λεει να σκαναρω τον πινακα ενος τυπου αφου εχω εξουδετερωσει τους φυλακες με τα οπλα και εχω βρει νεκρο ενα φρουρο...Παταω ομως χ και μετα ζ αλλα τιποτα μπορει να βοηθησει καποιος;
giorgos147 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω κολλησει στο σημειο που μου λεει να σκαναρω τον πινακα ενος τυπου αφου εχω εξουδετερωσει τους φυλακες με τα οπλα και εχω βρει νεκρο ενα φρουρο...Παταω ομως χ και μετα ζ αλλα τιποτα μπορει να βοηθησει καποιος; Είναι ένας πίνακας με τον διευθυντή του ασύλου. Είναι, όπως φεύγεις από τον νεκρό, τέρμα αριστερά στο τέλος.
Inler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτον λεω και εγω αλλα δεν γινεται τιποτα....τλς θα προσπαθησω ξανα και βλεπουμε...
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αγορασσα το game χθες και αρχισα να παιζω. Και σημερα ξαφνικα εκει που επαιζα το μεγαλυτερο μερος την οθονης εγινε μαυρο ενω ο batman εξαδανιστηκε. Βγηκα απο το παιχνιδι εκανα load chrckpoint αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταιει?? Επαναλαμβανω το μεγαλυτερο μερος την οθονης ειναι μαυρο ενω ολοι οι χαραχτηρες εχουν εξαφανιστει!
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αγορασσα το game χθες και αρχισα να παιζω. Και σημερα ξαφνικα εκει που επαιζα το μεγαλυτερο μερος την οθονης εγινε μαυρο ενω ο batman εξαδανιστηκε. Βγηκα απο το παιχνιδι εκανα load chrckpoint αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταιει?? Επαναλαμβανω το μεγαλυτερο μερος την οθονης ειναι μαυρο ενω ολοι οι χαραχτηρες εχουν εξαφανιστει! Δεν μας τα λες καλα.Ποσο ποσοστο της οθονης εχει γινει μαυρο?Το υπολοιπο τι δειχνει?Παιζεις με phsyx ή χωρις?Δοκιμασες να ανεβασεις την φωτεινοτητα της οθονης?
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μας τα λες καλα.Ποσο ποσοστο της οθονης εχει γινει μαυρο?Το υπολοιπο τι δειχνει?Παιζεις με phsyx ή χωρις?Δοκιμασες να ανεβασεις την φωτεινοτητα της οθονης? Εβαλα νεους drives και δουλευει και παλι κανονικα. Παιζω ολα φουλ χωρις physx γιατι δυστυχως δεν σηκωνει physx το σαραβαλο:mad::mad:.... Περιεργο ομως τοσες ωρες δουλευε κανονικα και ξαφνικα εγινε αυτο...
EliasKir Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια, ξερει κανεις πως αλλαζουμε τα action keys? Ας πουμε το Cape Stun μου το εχει Unassigned και για να καθαρισω τους τυπαδες με τα μαχαιρια πρεπει να τους τραβηξω με τον γαντζο.
polonos1313 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εμείς που το έχουμε πάρει από τον θείο πως γίνεται να ενεργοποιήσουμε τα physx??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 no idea... πάντως αξίζει με physx...
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από το Video. Edit: Είδα την αρχή, δεν το είδα όλο πριν, τελικά είναι πολύ καλό. Γιατί στην έκδοση για PS3, γράφει PhysX πίσω το κουτάκι του παιχνιδιού, δεν μπορώ να καταλάβω.
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αξιζει να παρω καινουργιο pc για να το παιξω με physx η να περιμενω να πεσουν οι τιμες? Επηρεαζει το phyx το gameplay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα