john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω όλοι θα παρατηρήσατε ότι τα PhysX effects δεν δουλεύουν στην έκδοση του "θείου" (κι αν πειράξετε τα .ini αρχεία, θα φάτε crash). Κι αυτό γίνεται γιατί πρόκειται για update που δεν υπάρχει στο κανονικό DVD (με το οποίο πέθανα στο γέλιο όταν είδα ένα δεύτερο DVD να αναγράφει "PhysX Update" ). Αν δεν κάνω λάθος, σήμερα έγινε διαθέσιμο το εν λόγω update στο GFWL!
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις το έβαλα και στο PC για να δω διαφορές σε σχέση με το PS3, αφού στο τελευταίο τα γραφικά με ενθουσίασαν. Πέρα από την ανάλυση και την ελαφρώς πιο ομαλή και γρήγορη ταχύτητα στο PC σε γενικές γραμμές είναι ίδιο. Επίσης να τονίσω, ότι στην επεξήγηση για το πιο πλήκτρο πρέπει να πατήσεις κάθε φορά, δεν σου δίνει τα κουμπιά του Xbox360, αλλά τα κουμπιά του πληκτρολογίου ή το mouse ευτυχώς! Το παιχνίδι είναι φανταστικό! @ tzotzo Όταν λες ότι κολλάει τι εννοείς? Το έχεις αγοράσει αυθεντικό ή σπασμένο? Της Reloaded έκδοση που δοκίμασα παίζει σταθερά στα 60FPS με στα 1920x1080 16AA με όλα στο Max.
Lagoudisio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Απλα καταπληκτικο παιχνιδι. Τρομερα γραφικα, τρομερο gameplay, και ειναι BATMAN! Σημερα το ξεκινησα και εχω ηδη φαει κολλημα. Νομίζω όλοι θα παρατηρήσατε ότι τα PhysX effects δεν δουλεύουν στην έκδοση του "θείου" (κι αν πειράξετε τα .ini αρχεία, θα φάτε crash). Κι αυτό γίνεται γιατί πρόκειται για update που δεν υπάρχει στο κανονικό DVD (με το οποίο πέθανα στο γέλιο όταν είδα ένα δεύτερο DVD να αναγράφει "PhysX Update" ). Αν δεν κάνω λάθος, σήμερα έγινε διαθέσιμο το εν λόγω update στο GFWL! Δεν σε πολυ επιασα. Τι εννοεις δεν δουλευει το PhysX? Δεν προσεξα κατι τετοιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 το τερμάτισα πριν λίγο, άψογο game
BALABANIS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι οντως ειναι φοβερο παιχνιδι!!Εγω εχω προβλημα με το χειριστηριο!Χρησημοποιω το ps to pc converter ,ενα ανταπτορακι που σε επιτρεπει να παιζεις στο pc με χειρηστηριο playstation!Το παιχνιδι ειναι συμβατο με xbox 360 controller,παω στις επιλογες αλλα δεν εχω προσβαση στα κουμπια του pad,μονο στο πληκτρολογιο!!Θελω να αλλαξω τις κατευθυνσεις των αναλογικων.....γιατι ειναι αναποδα...οταν επιλεγω να παει πανω αυτο παει κατω,και στο μενου επιλογων και στο gameplay.... Μηπως ξερει καποιος κατι;;;Τι να κανω; Ευχαριστω!!!
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 @ tzotzo Όταν λες ότι κολλάει τι εννοείς? Το έχεις αγοράσει αυθεντικό ή σπασμένο? Της Reloaded έκδοση που δοκίμασα παίζει σταθερά στα 60FPS με στα 1920x1080 16AA με όλα στο Max. Καποιοι εχουν κολληματα και ψαχνουν savegames.
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 @BALABANIS Παρόλο που το τερμάτισα στο Ps3, ο χειρισμός με mouse και πληκτρολόγιο δεν με δυσκόλεψε καθόλου μπορώ να πω. Προσπάθησε να το παίξεις έτσι. @tzotzo Κάποιο από το Forum το έπαιξαν από την έκδοση της Reloaded και παίζει κανονικά με τα Saves. To κλείδωμα που έκαναν είναι αυτό? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=E5a14ewD83w[/ame]
BALABANIS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 @BALABANISΠαρόλο που το τερμάτισα στο Ps3, ο χειρισμός με mouse και πληκτρολόγιο δεν με δυσκόλεψε καθόλου μπορώ να πω. Προσπάθησε να το παίξεις έτσι. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο,απλα με το χειρηστηριο ειναι πολυ καλυτερα,εισαι πιο ευελικτος...και αναρωτιεμαι γιατι να γινεται αυτο,τι μπορει να φταιει και ειναι αντιθετα....μονο με τα αναλογικα εχω προβλημα!!!
momotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Περνωντας το 1.1 Physx patch, (ρυθμιζοντας το στο high απο το launcher) μετα τα εισαγωγικα βιντεο δειχνει οτι η version του Batman: Arkham Asylum ειναι 1.0. Ξερει κανεις αν αλλαζει η οχι, version το game μετα το physx patch?
ScarletK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 #176 μεσα στο φακελο Config (C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config)θα βρεις το αρχειο "DefaultInput.ini", θα το ανοιξεις με το notepad θα ψαξεις να βρεις την γραμμη που λεει: .Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0") και θα την αλλαξεις με αυτη: .Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0") Λογικα δεν θα εχεις προβλημα... Δκίμασε το παραπάνω για το χειριστήριο.
sa3rdna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Περνωντας το 1.1 Physx patch,(ρυθμιζοντας το στο high απο το launcher) μετα τα εισαγωγικα βιντεο δειχνει οτι η version του Batman: Arkham Asylum ειναι 1.0. Ξερει κανεις αν αλλαζει η οχι, version το game μετα το physx patch? Σε μένα δείχνει έκδοση 1.1, αλλά λόγω ATI σέρνεται με τα PhysX. Κρίμα κι ήλπιζα να το δω "ολοκληρωμένο". Τέσπα για μένα πάντως αξίζει για αγορά το παιχνίδι, τέλεια δουλειά και άψογο σενάριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 η ΑΤΙ δεν υποστηρίζει physx, άρα όπως φαντάζεσαι ακόμα και με το 1.1 patch είναι disabled...
sa3rdna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εδώ μάλλον έχεις λάθος. συμφωνώ ότι η ΑΤΙ δεν έχει PhysX αλλά το παιχνίδι τα ενεργοποιεί κανονικά και με πληροφορεί ότι θα έχω μεγάλη πτώση του frame rate ακριβώς για τον λόγο ότι δεν έχω nvidia κάρτα στο σύστημα. αλλά επαναλαμβάνω ότι μου βγάζει έκδοση 1.1 και είναι unplayble με τα PhysX στο on.
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, αυτό γίνεται επειδή δεν έχει physX και τη δουλειά αυτή τη κάνει το CPU...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα