Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 βγήκε επιτέλους σήμερα από τους Reloaded
outlaw star Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 βγήκε επιτέλους σήμερα από τους Reloaded με το δεύτερο fix έτσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα εκτός βέβαια απο το γεγονός ότι πρέπει να παίξεις απο την αρχή
giorgos147 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, το RE5 και το Red Faction, λένε τίποτα; Είμαι λίγο διστακτικός. Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, το RE5 και το Red Faction, λένε τίποτα; Είμαι λίγο διστακτικός.Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση. Και τα 2 ειναι καλα.Αν ειναι να διαλεξεις και εχεις x360 controller ξεκινα με RE5.
outlaw star Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, το RE5 και το Red Faction, λένε τίποτα; Είμαι λίγο διστακτικός.Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση. θα μπορούσες να κάνεις τις ερωτήσεις στα αντίστοιχα threads...το red faction δε το έχω βάλει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλό...το re 5 τώρα το εγκαθιστώ περίμενε feedback σε καμιά ώρα...αν σου αρέσουν πάντως τα action shooters σίγουρα θα σου αρέσει διότι με κλασσικό re δεν έχει και πολύ σχέση...no more offtopic dude:-D
sa3rdna Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παίδες για δώστε μια βοήθεια γιατί τα νεύρα μου. το ξεκίνησα με το πρώτο fix έφτασα μέχρι το 54% και πάπαλα. τώρα το ξεκίνησα ξανά με το 2ο fix και είμαι στο 20% και κόλλησα πάλι. συγκεκριμένα είμαι στη βιβλιοθήκη που υποτίθεται ότι σώζει τους 2 τύπους και μετά βρίσκει κάτι σημειώσεις της γιατρίνας μέσα σ'ένα βιβλίο, αλλά τίποτα, σημειώσεις γιοκ, πουθενά. για πείτε λοιπόν τι κάνω λάθος? ps. αν έχει κανένας κανένα save γύρω στο 50% ας μου στείλει ένα pm.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.gamefaqs.com έχει walkthroughs...
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Ps3 το έχω. Είναι πραγματικά φοβερό! Σήμερα το τερμάτισα και με άφησε άφωνο... Από τα καλύτερα παιχνίδια!!! βγήκε επιτέλους σήμερα από τους Reloaded Άσχετο, εσύ δεν είσαι κατά τις πειρατείας... ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 πότε είπα κάτι τέτοιο?
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά ερώτηση έκανα... Για να πω την αλήθεια ή ερώτηση που ήθελα να κάνω ήταν: "Εσύ δεν είσαι κατά τις πειρατείας από αυτούς που ηθικολογούν?"
sa3rdna Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 www.gamefaqs.com έχει walkthroughs... thanks, τελικά βρήκα που είχα ξεχάσει να πάω.
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις το τερμάτισα. Πάρα πολύ καλό, αν και μου φάνηκε μικρό. Θα συμφωνήσω οτι το τέλος ήταν κάπως "άκυρο" και ΠΟΛΥ εύκολο. Πιο δύσκολα έριξα την Ivy παρά τον Joker. Τον Joker τον έριξα με την πρώτη. Ένιγουέι. Πολύ καλό.
outlaw star Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις το τερμάτισα. Πάρα πολύ καλό, αν και μου φάνηκε μικρό.Θα συμφωνήσω οτι το τέλος ήταν κάπως "άκυρο" και ΠΟΛΥ εύκολο. Πιο δύσκολα έριξα την Ivy παρά τον Joker. Τον Joker τον έριξα με την πρώτη. Ένιγουέι. Πολύ καλό. μικρό στο εύκολο επίπεδο να υποθέσω? αν θες να βρεις και όλους τους γρίφους του riddler μεγαλώνει κατά πολύ η διάρκεια...πάντως ναι ο joker παραήταν εύκολος..για μένα πιο δύσκολος ήταν ο bane...επίσης θα ήθελα να πιάσω και στα χέρια μου τον killer croc επειδή μας ζάλισε τα @@ σε όλο το παιχνίδι..πάντως ήταν εξαιρετικό σε όλους τους τομείς
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 μικρό στο εύκολο επίπεδο να υποθέσω? Στο normal φυσικά. Τώρα να ψάχνω για γρίφους... Βαριέμαι Την ιστορία την τελείωσα πάντως.
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 τι πρεπει να ψαξω για να μην κολλα ει το παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα