Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που το software της saitek είναι ευκολόχρηστο, όπως και της logitech άλλωστε. Κάνεις παπάδες και δεν σε νοιάζει ό,τι ρυθμίσεις και αν έχει το παιχνίδι.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κανονικη εκδοση του παιχνιδιου θα εχει επιλογη για το physX αλλα η συγκεκριμενη leaked εκδοση που κυκλοφορει κολλαει (οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω) και γενικα εχει προβληματα.

Δημοσ.
Μέσα στο μενού του παιχνιδιού δεν υπάρχει επιλογή για ρύθμιση. Μπορείς να το κάνεις αλλάζοντας κάτι μέσα σε κάποιο .ini αρχείο, αν θυμάμαι καλά, αλλά σε μένα τότε το παχνίδι κολλάει.

έχω την εντύπωση ότι εκτός απο αυτή την αλλαγή που κάνεις στο ini αρχείο πρέπει να πάρεις και κάποια αρχεία απο το demo για να τρέξουν τα physics με το παιχνίδι αλλιώς δεν...και εγώ λέω να περιμένω την επίσημη κυκλοφορία δε θα το αντέξω να ξανακολλήσω μετά απο τόσες ώρες παιχνιδιού

Δημοσ.

Αυτή η έκδοση που κυκλοφορεί είναι από το direct2drive. Τρέχει μια χαρά μέχρι τέλους με το νεότερο fix, κανένα απολύτως πρόβλημα (τουλάχιστον απ΄ότι διαβάζω στα fora). Δεν έχει επιλογή για physX από τα options αλλά μόνο με επέμβαση σε ένα ini αρχειάκι που ειπώθηκε και πριν. Στην Αγγλία έχει κυκλοφορήσει ήδη συνεπώς δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει διαφορετική έκδοση για για να ενεργοποιείς το physx αυτόματα. Κάποιο patch εικάζω πως θα δούμε.......

Δημοσ.

Τι να σου πω. Εγώ μεταφέρω ότι διαβάζω από διάφορα sites........Από το d2d ή όχι σημασία έχει ότι η έκδοση που κυκλοφορεί με το νεότερο fix παίζει απροβλημάτιστα. Καλοφτιαγμένο παιχνιδάκι ωστόσο και μάλλον θα του τα σκάσω στο πρώτο price drop για να είμαι ειλικρινής.

Δημοσ.

Στην αρχη απογοητευτικα απο το παιχνιδι ομως οσο το προχωρας σε τραβαει μεσα και δεν θες να το σταματησεις, μου εκανε εντυπωση που τα γραφικα των χωρων δεν ειναι επαναλαμβανομενα*και ειναι με λεπτομερια σχεδιασμενα, αριστα θα εδινα στους ηθοποιους που οι θεατρικοτητα της ομηλιας τους ειναι ολα τα λεφτα.

*Εννοω πως ο καθε χωρος ειναι ετσι δομημενος σε καθε επιπεδο του παιχνιδιου που δεν σου δινει την αισθηση οτι τον εχεις επισκεφτει ξανα.

Δημοσ.
Στην αρχη απογοητευτικα απο το παιχνιδι ομως οσο το προχωρας σε τραβαει μεσα και δεν θες να το σταματησεις, μου εκανε εντυπωση που τα γραφικα των χωρων δεν ειναι επαναλαμβανομενα*και ειναι με λεπτομερια σχεδιασμενα, αριστα θα εδινα στους ηθοποιους που οι θεατρικοτητα της ομηλιας τους ειναι ολα τα λεφτα.

*Εννοω πως ο καθε χωρος ειναι ετσι δομημενος σε καθε επιπεδο του παιχνιδιου που δεν σου δινει την αισθηση οτι τον εχεις επισκεφτει ξανα.

Μια από τα ίδια και εγώ.

Γενικότερα, οι διάλογοι είναι υπέροχοι. Εδώ, πέτυχα διάλογο μεταξύ κάποιων φρουρών, οι οποίοι έλεγαν οτι ο Τζοκερ ζήτησε να σκοτώσουν τις αδερφές τους, και κάτι άλλα όπως "τι να υπάρχει μες στο μυαλό του Τζοκερ". ΔΕΝ είναι επαναλμβανόμενοι. Με λίγα λόγια, είναι ένα must-play, που λένε, τίτλος.

Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόσο προσεγμένο καθώς την υπόθεση την έχει επιμεληθεί ο Paul Dini

http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Dini

για όσους είναι οπαδοί του batman καλό είναι να ψάξουν να διαβάσουν το σκοτεινό δημιούργημα του frank miller Batman: The Dark Knight Strikes Again

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το demo. Εξαιρετικά γραφικά, σκοτεινή ατμόσφαιρα που υποστηρίζεται από ένα ενδιαφέρον σενάριο απ ότι φαίνεται, σα να είσαι μέσα σε κόμικ του Αλαν Μουρ ένα πράγμα. Αρκετά καλό και το gameplay, όχι κάτι ιδιαίτερο αν εξαιρέσουμε το detective mode που πραγματικά βοηθάει και ενισχύει το stealth προφίλ του batman.

Μάλλον πάει για αφθεντικό όταν πέσει κάπως η τιμή. :-)

Δημοσ.

το τερμάτισα..πραγματικά ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του 2009 και ειδικά ένα απο τα καλύτερα 3rd person το τελευταίο καιρό...σειρά παίρνουν τα re5 και red faction(έχει πέσει και θα πέσει πολύ λιώσιμο λέμε!)..το δεύτερο fixaki δουλεύει μια χαρά

Δημοσ.

Free Batman DLC Brings Two New Maps Thursday

With the first batch of downloadable content for Batman: Arkham Asylum due out this Thursday, September 17, publisher Eidos today unveiled exactly what it will entail.

Available as a free download on all three platforms (PC, PlayStation 3, Xbox 360), the "Insane Night Map Pack" will bring two new challenge maps to Rocksteady's game.

The first new challenge room, "Totally Insane," sees players facing off against "scores of escaped lunatics" in close-quarters combat in the institution's record facility, with Eidos vowing that "these fast-moving foes will challenge all but the most practiced players."

The second, "Nocturnal Hunter," has players stealthily stalking foes from the shadows and "utilizing the Arkham watchtowers and Batman's arsenal of gadgets to gain the upper hand on The Joker's army of goons patrolling below."

No mention was made of the second batch of downloadable content, "Prey In The Darkness," that's apparently due the following week on Thursday, September 24.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...