kostacurtas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Free Batman: Arkham Asylum DLC Coming to All Platforms Next Week The news that Rocksteady is ready to release downloadable content for its popular superhero adventure Batman: Arkham Asylum is not a surprise, but the fact that it will be free certainly is. An in-game scrolling news ticker says that free DLC is headed to the game in nine days, or on September 17. No other details on the content are available yet, outside of Eidos' confirmation that it will hit all platforms (PC, 360, PS3) simultaneously.
polonos1313 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε ηδη το νεο fix και πλεον το παιχνιδι ειναι playable μεχρι το τελος χωρις triggers. Είναι εύκολο να στείλεις link σε pm γιατι και εγώ έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο
Thaninho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εχω κολησει εδω και οταν σημαδευω την τρυπα μου δειχνει Χ πως περνιετε αυτο?
manost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι εύκολο να στείλεις link σε pm γιατι και εγώ έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο Έχεις pm, σε περίπτωση που δεν το έχεις βρει
ScarletK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως με το νέο fix χάθηκαν τα saves μου.Δε ξέρω αν μπορείς να τα κάνεις backup και να τα ξαναβάλεις , απλώς το αναφέρω. Το ξεκίνησα 3 φορές το game συνολικά.Κόλλησε μία φορά γύρω στο 51% λόγω χαμένου trigger και άλλη μία στο ίδιο σημείο που είναι ο Thaninho(19% περίπου). H 3η έγινε με το νέο fix.Ετρέξε μία χαρά μέχρι το τέλος. ps. Αξίζει νομίζω αυθεντικό το συγκεκριμένο, πολύ καλή δουλειά και αρκετό fluff(biographies,voice over κτλ)
outlaw star Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 καλό να ξέρουμε ότι τελικά το νέο fix δουλεύει κανονικα!
Voodooman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω κολλήσει ποτέ ξανά τόσο πολύ με κάποιο action adventure. Δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι σε καμμιά περίπτωση. Εντάξει, οι μηχανισμοί του είναι πολύ καλοφτιαγμένοι, ωραίο stealth, ωραίο ξύλο, τέλειος τεχνικός τομέας, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο είναι η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!! Τέλειος σεβασμός στο πνεύμα του batman, απόλυτη μεταφορά. Αλλά... αυτή η τρέλα με τα gamepads που δεν δουλεύουν με έχει αφήσει άφωνο. Δοκίμασα 4 διαφορετικά gamepads, το μόνο που έπαιξε κάπως ικανοποιητικά ήταν το logitec rumblepad, το saitek P880 έπαιξε χειρότερα (πολλά πλήκτρα δεν δούλευαν), το saitek P3200 και ένα ασύρματο sweex δεν τα αναγνώρισε καν. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ;;; Ή έστω, να είναι παραμετροποιήσιμα τα πλήκτρα. Τι βλακείες είναι αυτές;;;Θα πρέπει εγώ τώρα να κάτσω να κάνω μαϊμουδιές και να ταλαιπωρούμαι για το αυτονόητο;
fearwhatnow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω κολλήσει ποτέ ξανά τόσο πολύ με κάποιο action adventure. Δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι σε καμμιά περίπτωση.Εντάξει, οι μηχανισμοί του είναι πολύ καλοφτιαγμένοι, ωραίο stealth, ωραίο ξύλο, τέλειος τεχνικός τομέας, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο είναι η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!! Τέλειος σεβασμός στο πνεύμα του batman, απόλυτη μεταφορά. Αλλά... αυτή η τρέλα με τα gamepads που δεν δουλεύουν με έχει αφήσει άφωνο. Δοκίμασα 4 διαφορετικά gamepads, το μόνο που έπαιξε κάπως ικανοποιητικά ήταν το logitec rumblepad, το saitek P880 έπαιξε χειρότερα (πολλά πλήκτρα δεν δούλευαν), το saitek P3200 και ένα ασύρματο sweex δεν τα αναγνώρισε καν. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ;;; Ή έστω, να είναι παραμετροποιήσιμα τα πλήκτρα. Τι βλακείες είναι αυτές;;;Θα πρέπει εγώ τώρα να κάτσω να κάνω μαϊμουδιές και να ταλαιπωρούμαι για το αυτονόητο; Παρε ρε συ ενα x360 controller.Θα σου κανει αποσβεση αφου 9/10 παιχνιδια ειναι port πλεον.
Voodooman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παρε ρε συ ενα x360 controller.Θα σου κανει αποσβεση αφου 9/10 παιχνιδια ειναι port πλεον. Όοοοοχι, δεν θα τους κάνω εγώ (πιο) πλούσιους, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μου. Logitech, saitek και ξερό ψωμί. Έχω φάει κανένα μισάωρο, θα φάω κανένα τεταρτάκι ακόμη και θα το έχω έτοιμο το προφίλ...
StormRid3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια το παιχνιδακι μετραει πολυ ασχημα. Εχω πολυ καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι. Πραγματικα αξιζουν πολλα μπραβο στους δημιουργους. Οσον αφορα τα joypad εχω ενα logitech rumblepad II το οποιο παιζει κανονικοτατα εκτος απο ενα προβλημα που ειχε ο αριστερος μοχλος (το πανω-κατω ηταν αντιστροφα) αλλα με μια ρυθμιση σε ενα αρχειο .ini του παιχνιδιου διορθωθηκε ευκολα.
sa3rdna Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια το παιχνιδακι μετραει πολυ ασχημα. Εχω πολυ καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι. Πραγματικα αξιζουν πολλα μπραβο στους δημιουργους. Οσον αφορα τα joypad εχω ενα logitech rumblepad II το οποιο παιζει κανονικοτατα εκτος απο ενα προβλημα που ειχε ο αριστερος μοχλος (το πανω-κατω ηταν αντιστροφα) αλλα με μια ρυθμιση σε ενα αρχειο .ini του παιχνιδιου διορθωθηκε ευκολα. για δώσε μια βοήθεια σ' αυτό. ποια ρύθμιση άλλαξες?
StormRid3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 για δώσε μια βοήθεια σ' αυτό. ποια ρύθμιση άλλαξες? Μεσα στο φακελο Config (C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config) θα βρεις το αρχειο "DefaultInput.ini", θα το ανοιξεις με το notepad θα ψαξεις να βρεις την γραμμη που λεει: .Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0") και θα την αλλαξεις με αυτη: .Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0") Λογικα δεν θα εχεις προβλημα...
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Η έκδοση που κυκλοφορεί έχει physX ή όχι?
manost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Η έκδοση που κυκλοφορεί έχει physX ή όχι? Μέσα στο μενού του παιχνιδιού δεν υπάρχει επιλογή για ρύθμιση. Μπορείς να το κάνεις αλλάζοντας κάτι μέσα σε κάποιο .ini αρχείο, αν θυμάμαι καλά, αλλά σε μένα τότε το παχνίδι κολλάει.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει κανείς κάποιο Save που να είναι μετά το 14%;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα