Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Free Batman: Arkham Asylum DLC Coming to All Platforms Next Week

The news that Rocksteady is ready to release downloadable content for its popular superhero adventure Batman: Arkham Asylum is not a surprise, but the fact that it will be free certainly is.

An in-game scrolling news ticker says that free DLC is headed to the game in nine days, or on September 17. No other details on the content are available yet, outside of Eidos' confirmation that it will hit all platforms (PC, 360, PS3) simultaneously.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε ηδη το νεο fix και πλεον το παιχνιδι ειναι playable μεχρι το τελος χωρις triggers.

Είναι εύκολο να στείλεις link σε pm γιατι και εγώ έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο

Δημοσ.
Είναι εύκολο να στείλεις link σε pm γιατι και εγώ έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο

Έχεις pm, σε περίπτωση που δεν το έχεις βρει

Δημοσ.

Πάντως με το νέο fix χάθηκαν τα saves μου.Δε ξέρω αν μπορείς να τα κάνεις backup

και να τα ξαναβάλεις , απλώς το αναφέρω.

Το ξεκίνησα 3 φορές το game συνολικά.Κόλλησε μία φορά γύρω στο 51% λόγω χαμένου

trigger και άλλη μία στο ίδιο σημείο που είναι ο Thaninho(19% περίπου).

H 3η έγινε με το νέο fix.Ετρέξε μία χαρά μέχρι το τέλος.

ps. Αξίζει νομίζω αυθεντικό το συγκεκριμένο, πολύ καλή δουλειά και αρκετό fluff(biographies,voice over κτλ)

Δημοσ.

Δεν έχω κολλήσει ποτέ ξανά τόσο πολύ με κάποιο action adventure. Δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι σε καμμιά περίπτωση.

Εντάξει, οι μηχανισμοί του είναι πολύ καλοφτιαγμένοι, ωραίο stealth, ωραίο ξύλο, τέλειος τεχνικός τομέας, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο είναι η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!! Τέλειος σεβασμός στο πνεύμα του batman, απόλυτη μεταφορά.

Αλλά...

αυτή η τρέλα με τα gamepads που δεν δουλεύουν με έχει αφήσει άφωνο. Δοκίμασα 4 διαφορετικά gamepads, το μόνο που έπαιξε κάπως ικανοποιητικά ήταν το logitec rumblepad, το saitek P880 έπαιξε χειρότερα (πολλά πλήκτρα δεν δούλευαν), το saitek P3200 και ένα ασύρματο sweex δεν τα αναγνώρισε καν. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ;;; Ή έστω, να είναι παραμετροποιήσιμα τα πλήκτρα. Τι βλακείες είναι αυτές;;;Θα πρέπει εγώ τώρα να κάτσω να κάνω μαϊμουδιές και να ταλαιπωρούμαι για το αυτονόητο;

Δημοσ.
Δεν έχω κολλήσει ποτέ ξανά τόσο πολύ με κάποιο action adventure. Δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι σε καμμιά περίπτωση.

Εντάξει, οι μηχανισμοί του είναι πολύ καλοφτιαγμένοι, ωραίο stealth, ωραίο ξύλο, τέλειος τεχνικός τομέας, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο είναι η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!! Τέλειος σεβασμός στο πνεύμα του batman, απόλυτη μεταφορά.

Αλλά...

αυτή η τρέλα με τα gamepads που δεν δουλεύουν με έχει αφήσει άφωνο. Δοκίμασα 4 διαφορετικά gamepads, το μόνο που έπαιξε κάπως ικανοποιητικά ήταν το logitec rumblepad, το saitek P880 έπαιξε χειρότερα (πολλά πλήκτρα δεν δούλευαν), το saitek P3200 και ένα ασύρματο sweex δεν τα αναγνώρισε καν. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ;;; Ή έστω, να είναι παραμετροποιήσιμα τα πλήκτρα. Τι βλακείες είναι αυτές;;;Θα πρέπει εγώ τώρα να κάτσω να κάνω μαϊμουδιές και να ταλαιπωρούμαι για το αυτονόητο;

Παρε ρε συ ενα x360 controller.Θα σου κανει αποσβεση αφου 9/10 παιχνιδια ειναι port πλεον.

Δημοσ.
Παρε ρε συ ενα x360 controller.Θα σου κανει αποσβεση αφου 9/10 παιχνιδια ειναι port πλεον.

Όοοοοχι, δεν θα τους κάνω εγώ (πιο) πλούσιους, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μου. Logitech, saitek και ξερό ψωμί.

Έχω φάει κανένα μισάωρο, θα φάω κανένα τεταρτάκι ακόμη και θα το έχω έτοιμο το προφίλ...

Δημοσ.

Παιδια το παιχνιδακι μετραει πολυ ασχημα. Εχω πολυ καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι. Πραγματικα αξιζουν πολλα μπραβο στους δημιουργους.

Οσον αφορα τα joypad εχω ενα logitech rumblepad II το οποιο παιζει κανονικοτατα εκτος απο ενα προβλημα που ειχε ο αριστερος μοχλος (το πανω-κατω ηταν αντιστροφα) αλλα με μια ρυθμιση σε ενα αρχειο .ini του παιχνιδιου διορθωθηκε ευκολα.

Δημοσ.
Παιδια το παιχνιδακι μετραει πολυ ασχημα. Εχω πολυ καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδι. Πραγματικα αξιζουν πολλα μπραβο στους δημιουργους.

Οσον αφορα τα joypad εχω ενα logitech rumblepad II το οποιο παιζει κανονικοτατα εκτος απο ενα προβλημα που ειχε ο αριστερος μοχλος (το πανω-κατω ηταν αντιστροφα) αλλα με μια ρυθμιση σε ενα αρχειο .ini του παιχνιδιου διορθωθηκε ευκολα.

για δώσε μια βοήθεια σ' αυτό. ποια ρύθμιση άλλαξες?

Δημοσ.
για δώσε μια βοήθεια σ' αυτό. ποια ρύθμιση άλλαξες?

Μεσα στο φακελο Config (C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config)

θα βρεις το αρχειο "DefaultInput.ini", θα το ανοιξεις με το notepad θα ψαξεις να βρεις την γραμμη που λεει:

.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0")

και θα την αλλαξεις με αυτη:

.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0")

Λογικα δεν θα εχεις προβλημα...;)

Δημοσ.
Η έκδοση που κυκλοφορεί έχει physX ή όχι?

Μέσα στο μενού του παιχνιδιού δεν υπάρχει επιλογή για ρύθμιση. Μπορείς να το κάνεις αλλάζοντας κάτι μέσα σε κάποιο .ini αρχείο, αν θυμάμαι καλά, αλλά σε μένα τότε το παχνίδι κολλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...