Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδιά έχω φτάσει στο 20% στη πίστα όπου αντιμετωπίζεις δεύτερη φορά τον scarecrow και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το γάντζο για να προχωρήσω...και αυτά με το νέο... ξέρετε τι...έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα σε εκείνο το σημείο?

Ειναι trigger.Κανε restart το checkpoint.Θα συναντησεις και αλλα τετοια αργοτερα.Εμενα ακομη δεν μου εχει τυχει αλλα ειναι θεμα χρονου.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειναι trigger.Κανε restart το checkpoint.Θα συναντησεις και αλλα τετοια αργοτερα.Εμενα ακομη δεν μου εχει τυχει αλλα ειναι θεμα χρονου.

ούτε και εγώ δε θυμάμαι πόσα έχω κάνει....δε πειράζει υποθέτω δε θα αργήσει να βγει ένα proper αρχείο soon enough...

Δημοσ.

Όταν είδα οτι θα βγει πάλι game με super hero είπα από μέσα μου οτι μάλλον πρόκειτε για άλλη μια μούφα....

To έπαιξα για καμιά ώρα και έχω να πω οτι έχει πολύ όμορφα γραφικά,αρκετά καλό stealth και γενικά ωραίο gameplay.Ελπίζω στην πορεία να μην γίνει μονότονο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια,εδω και μιση ωρα + εχω κολλησει...

στο batcave με το που παρεις το batclaw προχορα σε μια μικρη σπηλια,πετας κατω μια μλκια που ειναι στον τοιχο...λογικα μετα πρεπει να ανεβεις εκει πανω....οτι ομως και να προσπαθησω δε γινεται...

καμια ιδεα???

μηπως επεσα σε κανενα glitch?

Επεξ/σία από stathakis21
Δημοσ.
ρε παιδια,εδω και μιση ωρα + εχω κολλησει...

στο batcave με το που παρεις το batclaw προχορα σε μια μικρη σπηλια,πετας κατω μια μλκια που ειναι στον τοιχο...λογικα μετα πρεπει να ανεβεις εκει πανω....οτι ομως και να προσπαθησω δε γινεται...

καμια ιδεα???

μηπως επεσα σε κανενα glitch?

Μάλλον έχει να κάνει με το γνωστό πρόβλημα του κράκερ. Κι εμένα σε κείνο το σημείο δεν μου έβγαζε επιλογή για το F επάνω στην τρύπα που εμφανίστηκε στον τοίχο.

Κάνε restart το save σου και λογικά θα δουλέψει.

Δημοσ.
Μάλλον έχει να κάνει με το γνωστό πρόβλημα του κράκερ. Κι εμένα σε κείνο το σημείο δεν μου έβγαζε επιλογή για το F επάνω στην τρύπα που εμφανίστηκε στον τοίχο.

Κάνε restart το save σου και λογικά θα δουλέψει.

δυστυχως δε γινεται τπτ....εχει σκαλωσει εκει...απ οτι ειδα..(αν εννοεις restart το save να παω στο προηγουμενο checkpoint το εκανα ηδη πολλες φορες)...

Δημοσ.
δυστυχως δε γινεται τπτ....εχει σκαλωσει εκει...απ οτι ειδα..(αν εννοεις restart το save να παω στο προηγουμενο checkpoint το εκανα ηδη πολλες φορες)...

άστα φίλε μου και εγώ μια απο τα ίδια...θα περιμένουμε για proper αρχειάκι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως ακριβώς δουλεύει οCryptographic Sequencer;

Είμαι στο σημείο όπου

η Harley έχει 2 φρουρούς κρεμασμένους και πρέπει να χρησιμοποιήσω τον Sequencer σε 2 μηχανήματα, για ν' απενεργοποιηθεί ο ηλεκτρισμός στο νερό που βρίσκεται από κάτω τους και τέλος να ανοίξω μέσα σε 20'' την πόρτα για να φύγω από το δωμάτιο.

Τα 2 πρώτα από τύχη τα καταφέρνω, αλλά στο 3ο....

Εντάξει το βρήκα.

Παίζεις με τα A & D και LM & RM μέχρι να βρεις σε ποιο από αυτά θα αρχίσει να αναβοδβήνει σε πράσινο χρώμα η οθόνη. Το κρατάς πατημένο και την ώρα που είναι πραίσνη τότε πρέπει να το αφήσεις.

Επεξ/σία από manost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οχι στο launcher.ini.Στο documents and settings/username/my documents/eidos.Επισης εκει που εγινε η εγκατασταση του παιχνιδου μπορειτε να αλλαξετε και στο userengine.ini αν και δεν ειναι υποχρεωτκο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ενεργοποιηση physx πρεπει να αντικαταστησετε καποια αρχεια με αυτα απο το demo.Με λιγο ψαξιμο μπορειτε να βρειτε το πακετο αλλα οποιος θελει μπορω να τα κανω upload καπου και να δωσω το link καθως δεν ειναι εναντια στους κανονες..

εψαξα στο google,αλλα δε βρηκα κατι...μπορεις να πεις που βρηκες αυτα τα αρχεια??

thnx!

edit:

οκ...μετα απο αρκετο ψαξιμο το βρηκα...πολυ βαρυ ομως...

ενω πριν το παιχνιδι μου επαιζε με 8ΑΑQ,

μετα ετσι ουτε για πλακα(στο full κολλαγε εντελως...),οταν τα εβαλα στο normal και 4ΑΑ,επαιζε τελεια...

ενταξει οι διαφορες δεν ειναι και απιστευτες...

εσεις τι προτηματε??αυξημενα φιλτρα ή καλα physics?

Επεξ/σία από stathakis21
Δημοσ.

παιδιά έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες στο δεύτερο εφιάλτη του scarecrow στο σημείο που δείχνει η φωτό (η οποία είναι από youtube)... έμενα δε μου βγάζει το grapple για να προχωρήσω.... έχω κάνει αυτές τις 2 μέρες άπειρα restart αλλά τίποτα...

post-20673-129063023397_thumb.jpg

Δημοσ.
παιδιά έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες στο δεύτερο εφιάλτη του scarecrow στο σημείο που δείχνει η φωτό (η οποία είναι από youtube)... έμενα δε μου βγάζει το grapple για να προχωρήσω.... έχω κάνει αυτές τις 2 μέρες άπειρα restart αλλά τίποτα...

Αν δε μπορείς να περιμένεις μέχρι την Τρίτη που βγαίνει το παιχνίδι στην αγορά και δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ψάξε στο google για τα saves που έχουν ανέβει στο internet και είναι αμέσως μετά τις δοκιμασίες με τον Scarecrow που λες.

Αλλά δεν θα το πρότεινα, αφού με μαθηματική ακρίβεια θα κολλήσεις και παρακάτω (πχ. Βotanical Roads)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πειτε μου ρε παιδια πως το κανω save γιατι θα το σπασω επεζα 3 ορες και τορα ξανα απο τιν αρχη

edit:πως πεταει?δηλ.παταω το space για να ενιξει η μπερτα την ανηγει αλλα δεν παει μακρεια?

Επεξ/σία από Thaninho

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...