Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο το X360, όσο και τα PS3,Wii (ναι ακόμα και το Wii) υποστηρίζουν PhysX effects. Ο λόγος που δεν τα βλέπετε όμως στις κονσόλες είναι απλός, εδώ ζορίζονται για τα 30fps χωρίς τα effects

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τόσο το X360, όσο και τα PS3,Wii (ναι ακόμα και το Wii) υποστηρίζουν PhysX effects. Ο λόγος που δεν τα βλέπετε όμως στις κονσόλες είναι απλός, εδώ ζορίζονται για τα 30fps χωρίς τα effects

Τι φταει ομως? Το hardware ή το software? H αληθεια ειναι οτι στις 10 ωρες που μου πηρε το παιχνιδι στο 360 μια φορα μονο στη μαχη με τους σκελετους αρχισε να χανει καρε και μαλιστα κοπηκε και ο ηχος για 2 δευτερολπτα. Ολα ηρθαν στα ισια τους αμεσως.

Δημοσ.
Τι φταει ομως? Το hardware ή το software? H αληθεια ειναι οτι στις 10 ωρες που μου πηρε το παιχνιδι στο 360 μια φορα μονο στη μαχη με τους σκελετους αρχισε να χανει καρε και μαλιστα κοπηκε και ο ηχος για 2 δευτερολπτα. Ολα ηρθαν στα ισια τους αμεσως.

Προφανώς οι περιορισμένες hardware δυνατότητες που έχουν για τα σημερινά δεδομένα..

Δημοσ.

Εξαρτάται από την cpu σου, τα gb της RAM σου καθώς και από την ανάλυση που θα το παίξεις. Ά και φυσικά άμα θα είναι με gamepad ή χωρίς :P

Δημοσ.
παιδια με nvidia 9800GTX εχω ελπιδες να το παιξω αξιοπρεπως και με τι physics?

Στο pc της υπογραφής μου παίζει με ενεργοποιημένα τα PhysX και όλα σε high χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο resolution μόνο, έχω 1280χ1024, λόγω 19άρας οθόνης (παραπάνω δεν πάει :cry:)

Δημοσ.

αρκετά καλό το παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και ταυτόχρονα ελαφριά μηχανή...επίσης πολύ σημαντικό κατά την άποψή μου το γεγονός ότι έχει ενδιαφέρον story που σε κρατάει

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω φτάσει στο 20% στη πίστα όπου αντιμετωπίζεις δεύτερη φορά τον scarecrow και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το γάντζο για να προχωρήσω...και αυτά με το νέο... ξέρετε τι...έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα σε εκείνο το σημείο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...