Προς το περιεχόμενο

πως να ξαναεγγαταστησω το java στο κινητο μου

mcsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως μπορει να μου πει κανεις πως να ξαναεγγαταστησω το java στο κινητο μου επειδη καταλαθος το εσβησα.το κινητο μοθ ειναι το nokia-6120.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δεν σβηνεται η java απο το κινητο φιλε μου. Κατι αλλο εχεις κανει και τα εχεις μπερδεψει. Μηπως να μας περιγραψεις τι ακριβως θες να κανεις κ ποιο ειναι το προβλημα σου?

Δημοσ.

κοιταξε να δεις φιλε εγω αγορασα αυτο το κινητο μεταχειρισμενο απο μια φιλη και μου ειπε πως καταλαθος εσβησε το java και τωρα εγω δεν μπορω να παιξω java games στο κινητο μου και το μονο που θελω ειναι να μπορω να παιζω java gameς.Αυτη μου ειπε πως θα μπορουσα να το ξαναεγκαταστησω μεσω του site της nokia αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αν μπορεισ σε παρακαλω βοηθησε με.

Δημοσ.

Τη java δε νομιζω να την εσβησε, μηπως εσβησε τα παιχνιδια? Δοκιμασες να περασεις κανενα παιχνδι και δε σου παιζει? Βαλε μερικα και δοκιμασε και πες μου τι σου βγαζει και δεν παιζουν.

Δημοσ.

ρε φιλε παω να κανω την εγκατασταση και κολλαει καπου προς το τελος.και εχει μεσα καποια παιχνιδια αλλα οταν παταω επανω δεν γινεται τιποτα βεβαια ενα παιχνιδι παταω πανω και παιζει αλλα μονο αυτο και κανενα αλλο.μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.

Δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια java σε ολα τα κινητα. Δοκιμασε να τα απεγκαταστησεις απο το κινητο αυτα που δεν παιζουν και να κατεβασεις παιχνιδια που ειναι για το μοντελο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...