Προς το περιεχόμενο

Επειγον δεν κανει Boot

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας χθες εκανα αναβαθμιση στο pc μου και ολα τα αλλαξα εγω.Το θέμα ειναι παρολο που αναγνωριζει ολες τις συσκευες σωστα δεν κανει boot καθολου μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει κανε reboot και διαλεξε τις σωστες συσκευες ή βαλε το boot cd και πατα ενα οποιοδηποτε κουμπι.Βαζω το cd με τα windows αλλα παλι τα ιδια μου λεει τι μπορει να φταει ????

Το συστημα είναι αυτο

Μotherboard:asus P5B

CPU:Intel pentium dual core 2.2ghz

Gpu:8600 gts

HDD: WD 320 gb SATA 2

και ακομα 2 ΙDE συσκευες

Δημοσ.

καταρχην θα ελεγα να αφησεις πανω μονο τον δισκο που εχει το λειτουργικο για αρχη.Απο κει και μετα τσεκαρε μηπως και δεν εχει οριστει active to partition του δισκου.

Δημοσ.

βασικα ως πρωτη επιλογη απο μονο του εχει βαλει το σκληρο ενω δευτερη και τριτη εβαλα τα drives (τα οποια τα εχει αναγνωρισει σωστα)

Δημοσ.

το εκανα αλλα πάλι τα ιδια το μηνυμα που μου βγαζει ειναι αυτο "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key"

Δημοσ.

τελικά εκανε boot για καποιο λογο δεν διαβαζε τα cd μεχρι που μου εδωσε ενας φιλος μου τα δικα του windows.

το καινουριο προβλημα που εχω είναι οτι δεν μπορω να κανω install ta drives αλλα και προγράμματα λες και ο σκληρος ειναι κλειδωμενος ξερει κανεις τι μπορει να φταει? ο σκληρος ειναι ενας της WD 320gb SATA 2

Δημοσ.

Κατέβασε τους τελευταίους drivers της μητρικής (chipset/audio/lan κλπ) από το site της asus και δοκίμασε ξανά.

Μήπως τα έχει παίξει το drive σου και δε διαβάζει σωστά;

Επί την ευκαιρία να πω κι εγώ ένα πρόβλημα που έχω:

Εχω το ίδιο πρόβλημα με το 2ο pc μου (μου βγάζει error όταν προσπαθώ να περάσω τους οδηγούς της μητρικής) και έχω την εντύπωση οτι φταίει το dvd-rom, γι' αυτο και πήρα άλλο. (Εν τω μεταξύ λόγω γρατζουνισμένων windows δεν έκανε σωστά το setup, έλεγε οτι δε μπορει να φορτωσει μερικά .dll και δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό).

Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει ο δίσκος;

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι τα αρχεια που εχω μεσα στα εγγραφα μου δεν τρεχουν ολα βγαζουν error οταν παω να τα κανω εγκατασταση αλλα αμα τα βάλω μεσα στο σκληρο τρεχουν κανονικα τι μπορει να φταίει ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...